Steven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Όπως τα λέει ο αποπάνω. Γατάκια.. Μετά το restart του αγώνα το safety car ήταν μέσα ξέρω και γω πόσους γύρους. Αφού μόλις βρήκε πλάκωσαν σχεδόν όλοι να βάλου intermediates. ΕΛΕΟΣ! Την επόμενη φορά να μείνει λίγο παραπάνω μέσα μέχρι να βάλουν κατευθείαν τα slicks τα παιδιά να μη γλιστρήσουν.. Θυμάμαι Mika και αναπολώ μάχες με Michael.. Όσο για τον Hamilton στο Monaco το γάμισε το πράγμα. Μπορεί να ήταν η κάμερα πάνω του, αλλά δε μπορείς να τελειώνεις τον αγώνα όλων των άλλων επειδή έτσι σου γούταρε να κάνει βλακείες. Σήμερα από την άλλη νομίζω δεν έφταιγε σε κανένα από τα 2. Το πρώτο απλά racing accident. Στο δεύτερο πιο μεγάλο φταίξιμο θα έδινα στο Button που τον κόλλησε στο τοίχο παρά στο Hamilton..
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Προσωπικά κύριοι εδώ και αρκετά χρόνια (για την ακρίβεια περίπου μια χρονια μετά την φυγή του σουμάχερ) σταμάτησα να βλέπω Φ1. Πραγματικά πλέον δε μου κάνει άισθηση το άθλημα σε καμμια περίπτωση. Απ'το 95 που παρακολουθούσα,ζήτημα να ειχα χάσει ελάχιστα γκραν πρι,τα οποία,η παρέα που μαζευόμασταν τα περιμέναμε πως και πως.Παρατηρούσαμε όμως,τα τελευταία χρόνια μια φθίνουσα πορεία,η οποία δυστυχώς κάνει το άθλημα να χάνει πολύ. Κυριολεκτικά,πλεον ούτε καν μια εκκινηση μου κάνει άισθηση,ούτε τίποτε. Αν χαθούν κανα 2 οδηγοι ακομη,το άθλημα θα είναι σαν την όπερα για τους περισσότερους μας,ήτοι...κόψιμο φλέβας. Γυρίστε το στο WRC.
stavrakas92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Όσο για τον Hamilton στο Monaco το γάμισε το πράγμα. Μπορεί να ήταν η κάμερα πάνω του, αλλά δε μπορείς να τελειώνεις τον αγώνα όλων των άλλων επειδή έτσι σου γούταρε να κάνει βλακείες. Σήμερα από την άλλη νομίζω δεν έφταιγε σε κανένα από τα 2. Το πρώτο απλά racing accident. Στο δεύτερο πιο μεγάλο φταίξιμο θα έδινα στο Button που τον κόλλησε στο τοίχο παρά στο Hamilton.. Δεν πηγαινε να τελειωσει αγωνα αλλον,απλως εκανε προσπαθιες να περασει πολυ επιθετικα,κατι που εκαναν παλαιοτερα και αλλοι οδηγοι(Χαρακτηριστικα ο Σεννα εκανε παρομοιες προσπαθιες,που πολλες φορες οδηγουσε και στην εγκατάλειψη του ιδιου),και που δεν οδηγουσε σε ποινη..... Αν δεν προσπαθει κανενας για "επιθετικη προσπεραση" απλως θα γινεται αυτο που γινετε στους τελευταιους αγωνες,κανουν ολη την γυρα και περιμενουν να περασουν εκει που υπαρχει το DRS με τον "ευκολο και ανώδυνο" τροπο.... ΥΓ.πρεπει να παραδεχτω οτι γουσταρω την οδηγηση του χαμιλτον και ισως δεν ειμαι αντικειμενικος αλλα παντα με αρεσαν αυτου του ειδους οι οδηγοι....ακομα και ο ακραιος Μοντογια....
demessakis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν γράφω συχνά άλλα τα πήρα σήμερα για μια ακόμη φορά και θέλω να τα πω! Την έχουνε πηδήξει τελείως την F1... Αυτό συμβαίνει συνεχώς από το 2000 και έπειτα (δεν το έχουν ολοκληρώσει ακόμη). Από την στιγμή, που μπήκαν διάφορα βοηθήματα, για τους οδηγούς, που ο Λάουντα, είχε πει, πως αν βάλεις μια εκπαιδευμένη μαϊμού, θα μπορεί να οδηγήσει (π.χ. lanch control, επειδή κάποιος οδηγάρας, δεν μπορούσε να κάνει καλή/σωστή εκκίνηση, οι παλιότεροι, θα θυμούνται). Οι νίκες πήγαιναν σχεδόν όλες στην ομάδα που είχε το καλύτερο μονοθέσιο (βάσει κανονισμών, που άλλαζαν εν μία νυκτί), μιας και δεν έπαιζε ρόλο η οδηγική ικανότητα (χαρακτηριστικά αναφέρω, πως είχε τραυματιστεί ο Μ. Schumacher, και τον είχε αντικαταστήσει ο Salo, ο οποίος ήταν το ίδιο ανταγωνιστικός). Διαφωνώ, πως όσοι τρέχουν στην F1 είναι οι καλύτεροι οδηγοί του πλανήτη. Εξάλλου, υπάρχουν παραδείγματα, που οδηγοί πληρώνουν, για να βρίσκονται σε κάποια ομάδα (παλιότερα, ήταν πιο συχνό το φαινόμενο αυτό). Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στο σύστημα DRS, το οποίο, έχει εκτοξεύσει το θέαμα. Μετά από αρκετά χρόνια, βλέπουμε προσπεράσεις ανάμεσα σε ισάξιες ομάδες, και μάλιστα χωρίς την βοήθεια των pits .
Steven Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Για το DRS συμφωνώ. Θεωρώ ότι είναι μάλλον ένα από τα ελάχιστα καλά πράγματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Δεν συμφωνώ με το manipulation που έγινε στο Καναδά. Πως την είδες δηλαδή ρε φίλε και το ανοίγεις όποτε γουστάρεις? Και φέρνω ένα παράδειγμα. Είναι κάποιος κολλημένος πίσω από έναν άλλο οδηγό και αρχικά έχει αρκετή απόσταση από αυτόν που τον ακολουθεί, αλλά δε μπορεί να περάσει. Ροκανίζει τη διαφορά ο πίσω και όταν φτάνει αποφασίζουν οι κριτές ότι τώρα έχουμε DRS και περνάνε και οι 2, αλλά η διαφορά μεταξύ τους έχει εκμηδενιστεί... Αυτοί που πληρώνουν είναι και πάλι εξαιρετικοί οδηγοί. Απλά είναι 3 στη λιστά ας πούμε, ο ένας έχει χορηγό που πληρώνει και παίρνει τη θέση. Μη ξεχνάς ότι αυτοί συνήθως πάνε στις πιο αδύναμες ομάδες με τα χειρότερα μονοθέσια και πάλι τα βγάζουν πέρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Επι εποχές Schumacher και Ferrari στα ντουζένια τους, το μονοθέσιο της Ferrari ήταν επί 2-3 χρόνια έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους. Δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σύγκριση με τους άλλους και φαινόταν σε κάθε αγώνα. Μη κάνεις σύγκριση με τότε που η Ferrari είχε το καλύτερο μονοθέσιο ΚΑΙ τον καλύτερο οδηγό με διαφορά. Όταν έφυγε ο Mika έπαιζε και ο Schumacher σε δικό του επίπεδο. Αυτά τα πράγματα δεν ξαναγίνονται εύκολα. Ακόμα και φέτος που η Red Bull έχει πολύ δυνατό πακέτο, βλέπεις ότι και η McLaren και η Ferrari κοντράρουν. Η διαφορά του Vettel είναι πλασματική για μένα, καθώς είχε άπειρη κωλοφαρδία φέτος σε πολλές περιπτώσεις, πχ Μονακό που όταν θα άρχιζε να τρέχει με τη ζάντα διακόπηκε ο αγώνας και άλλαξαν λάστιχα. Πάλι πρώτος θα ήταν πιστεύω αλλά με πολύ μικρότερη διαφορά αν δεν ήταν τυχερός. Οι κανονισμοί άλλαζαν εν μια νυκτή επειδή ένας πολυμήχανος γέρος ήθελε όπως και να έχει να τιμωρήσει Ferrari και McLaren επειδή ήταν τόσο καλές και τα έπαιρναν όλα επι μια δεκαετία. Ένα έχω να πω. Moto GP και ξερό ψωμί. ΑΥΤΟΙ είναι αγώνες. Έχετε ακούσει να παραπονιεται κανείς επειδή ψιχαλίζει? Να παρλαπιπιάζουν για το παραμικρό? Βγαίνουν και τρέχουν και μένεις με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά από το θέαμα. Οι άνθρωποι ξαπλώνουν στην άσφαλτο με 150 χιλιόμετρα. Ο καθένας έχει σπάσει 3 φορές όλα τα κόκκαλά του σώματος του και δεν μασάνε τίποτα. Ποια F1 με τα γατάκια που μου λέει ο άλλος στον ασύρματο: "αχ, δε βλέπω μπροστά μου τίποτα από το νεράκι, undrivable, undrivable". Και ένιωθαν και άβολα λέει επειδή είχε βραχεί η στολή και το αυτοκίνητο από μέσα. Ρε αντε πνιγείτε! Κυριολεκτικά!..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.