aliv3soul Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλά εγώ δεν τη βλέπω να έχει πεθάνει, μια χαρά θέαμα έχει προσφέρει τους τελευταίους αγώνες, προσπεράσματα έχει, από επαφές και συγκρούσεις άλλο τίποτα, τι άλλο θέλετε? Ίσα ίσα που τώρα τελευταία μάχονται (περίπου) στα ίσια οι καλύτεροι οδηγοί του grid και τη τελευταία φορά και 3 μαζί. Η Redbull μόνο να μην ήταν με τόση διαφορά καλύτερη και θα ήταν και γαμώ.. Παρακολουθώ πλέον χωρίς να με ενδιαφέρει κάποιος οδηγός, απ΄όταν έφυγε ο kimi, τείνω προς ferrari και alonso επειδή έχει ηρεμίσει εδώ και καμιά διετία και κάνει απίστευτες προσπάθειες σε κάθε αγώνα με πολύ μέτριο μονοθέσιο, και παρ ολ αυτά δε τη βρίσκω βαρετή..
Nahock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Έχει πεθάνει γιατί δεν ξεχωρίζει κανείς, δεν υπάρχει ένας schumi για να γίνεται η φασαρία. Για παράδειγμα στο moto gp με τον Rossi ο οποίος έλειπε πέρσι από τους αγώνες λόγο τραυματισμού, το ενδιαφέρον έπεσε κατακόρυφα, ποιος έβλεπε moto gp πέρσι;
aliv3soul Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ο Vettel τί δουλειά κάνει? (δεν τον υποστηρίζω)
Merdock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ντάξει καλός είναι και ο Vettel αλλά Schumi δεν είναι,προς το παρόν τουλάχιστον. Σκέψου πχ κάτι αντίστοιχο με το NBA.Καλός και ο Lebron,superstar κτλ αλλά Jordan δεν είναι.Άλλο ενδιαφέρον έχει να βλέπεις Jordan και άλλο Lebron.Όχι ότι έχει πέσει το NBA,έτσι και αλλιώς δεν ασχολούμαι οπότε δε ξέρω και πολλά απλά ένα παράδειγμα φέρνω που να είναι κατανοητό.
demessakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν πιστεύω να αργήσει πολύ η εποχή, που θα βγάλουν (και όχι θα βγει) τον νέο Schumacher. Το μόνο που χρειάζεται να έχει ως προσόν, είναι, υπακοή στον Μπέρνι. Όλα τα άλλα, διορθώνονται .
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 από τότε που σταμάτησαν την εξέλιξη των κινητήρων μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στις 2 μεγάλες που δεν συμφωνούσαν με τον γεροξεκούτη γαμήθηκαν όλα. πάρε σύνταξη επιτέλους να αναλάβει κάποιος που το κατέχει. Μπράβο ρε κουμπί.Γατάκι φέτελ πήγαινε στα καρτ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια γκαντεμια για τον Vettel !!!
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ΤΙ έγινε? Το έκλεισα μετά την γκαντεμιά και του μάσσα..Ελεος με την &*(&(&φαρδία του Μπάτον
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 γλίστρησε το γατάκι στον τελευταίο γύρο και τον πέρασε ο κουμπίς. ε όχι και κωλόφαρδος ο μπάτον.με 5 πιτ στοπ και όλα να του πάνε ανάποδα και κέρδισε.αυτό λέγετε αρχίδια όχι κωλοφαρδία.Κωλοφαρδία ως τώρα είχε ο φέτελ που ότι και να έκανε του βγήκε.
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Κοιτα θα μπορουσε να του ειχε σπασει κατι και να τελειωναν ολα. Ενταξει 2 συγκρουσεις και τις 2 βγηκε λαδι. Απο εκει και περα βοηθηκε και απο τις πολλες συγκρουσεις. Τι εγινε ο σουμαχερ με τον κομπαγιασι?
Steven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν γράφω συχνά άλλα τα πήρα σήμερα για μια ακόμη φορά και θέλω να τα πω! Την έχουνε πηδήξει τελείως την F1.. Είναι δυνατόν να ξεκινάει αυτός ο αγώνας πίσω από safety car?? Πόσο φλώροι είναι πια? Πραγματικά όταν ξεκίνησαν ψιχάλιζε και τους αναγκάζουν να φορέσουν τα heavy wet. Μπορεί ο άλλος να είναι και γαμώ τους οδηγούς και να θέλει να ρισκάρει στην αρχή. Γιατί δεν τον αφήνεις? Έχουν ευνουχήσει τα πάντα. Απαγόρευση του DRS επειδή βρέχει. Μα είναι σοβαροί? Λες και προσπαθούνε να εξαλείψουν τον παράγοντα του οδηγού. Όλα να είναι ελεγχόμενα, να μη γίνεται κανένα ατύχημα να μη κλάψει κανένας.. Γιατί δεν αφήνεις να δείξουν ποιος έχει τα μεγαλύτερα? Θέλει ο άλλος να βγει με intermediates, ας βγει! Θέλει να ανοίξει το φτερό όταν βρέχει και γλιστράει τόσο πολύ, ας το ανοίξει. Χρόνια και χρόνια παραπονιούνται και προσπαθούν να κάνουν την F1 πιο ανταγωνιστική και μου ξεκινάς τον αγώνα αυτό πίσω από το safety car και χωρίς DRS... Ακούς τους speakers στη tv (είμαι Γερμανία) και αρχίζουν να παραπονιούνται και να λένε πόσο χάλια είναι που βρέχει και θέλουμε να βλέπουμε στεγνούς αγώνες και είναι επικύνδυνα και ένα σωρό άλλες μαλακίες. Έχεις τους καλύτερους οδηγούς του πλανήτη, μέσα στα πιο ασφαλή κινούμενα οχήματα και μου λες τέτοιες πίπες? Προφανώς και είναι πιο επικύνδυνο με βροχή, αλλά τι να κάνουμε? Για αυτό πληρώνονται τόσα χρήματα και για αυτό είναι τόσο διάσημο και ελκυστικό το σπορ, επειδή μπορούν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Αν μπορούσα να τρέξω και εγώ στους αγώνες δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι σκατά που έχουν κάνει την F1 βλέπουμε βροχή μια φορά τα 2 χρόνια, μέχρι που ξεχνάνε οι ομάδες πως είναι να βρέχει. Δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί λέει τα Pirelli σε βρόχινο οδόστρωμα ποτέ και δεν είχαν ιδέα πως συμπεριφέρονται. Είμαστε σοβαροί? Μόνο εγώ απολαμβάνω να βλέπω βρόχινους αγώνες δηλαδή? Γιατί δεν γίνεται την αρχή της χρονιά κλήρωση για το πότε θα τρέχουν που και πρέπει να το αποφασίζει κάποιος κωλόγερος με βάση το που έχει καλύτερο καιρό? Βάλε μερικούς κληδάριθμους ώστε να μην πηγαινοέρχονται Ευρώπη - Ασια - Αμερική συνέχεια και κάνε κλήρωση! Εξέλιξη κινητήρων: ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Τώρα το γυρίσαμε στην οικολογία. Η F1 μας μάρανε. Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια δεν υπήρχε σχεδόν αγώνας που να μη σπάσει ένας κινητήρας. Τώρα άμα σπάσουν 1-2 μέσα σε όλη τη σεζόν είναι θαύμα! Δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να ευνουχήσεις ΚΑΙ αυτόν τον τομέα. Γιατί δεν αφήνεις τον άλο που θέλει να παίζει στο limit? Η αξιοπιστία της Ferrari επί εποχές Schumacher πόσους τίτλους έφερε? Γιατί πολύ απλά έκαναν καλύτερη δουλειά στο κινητήρα. Τώρα ούτε καν αυτό παίζει ρόλο..
stavrakas92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 @steven +10000000000 Οταν ειπαν οτι θα ξεκινησει ο αγωνας πισω απο το αμαξι ασφαλιας ξενερωσα τερμα... Αυτο με τα λαστιχα οντως αλλη βλακεια.... Επισης ολοι βριζουν τον Χαμιλτον,αλλα η καμερα ειναι μισο αγωνα σε αυτο (μονακο) γιατι αυτος προσφερει θεαμα οπως και ναχει..... Εγω πιστευω οτι τωρα που θα κατεβασουν κυβικα πρεπει να ξαναφησουν ελευθερη την εξελιξει του κινητηρα,οπως πιστευω οτι πρεπει να αφησουν ΚΑΙ το KERS ελευθερο για εξελιξει,με οση ενεργεια μπορει να μαζεψει,να δινει οσου ιππους σε οσα δευτερα θελει και μπορει η καθε ομαδα κτλ.... Οπως επισης τα τελευταια χρονια εχουν απαγορεψει τα μισα αεροδυναμικα βοηθηματα...... Γενικα χανει την "αιγλη" που ειχε καποτε η φορμουλα και ειναι κριμα....καιρος να φυγει ο παππους......
Merdock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Όταν και η F1 is for carebears καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά Προσωπικά θα ήθελα ξανά ανεφοδιασμούς,να πάρει πόδι το DRS και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράφω τώρα
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Λίγη ψιχάλα έριξε και το βάφτισαν συναρπαστικό. Ένα GP 5 ωρών με τραγικά σταμάτα-ξεκίνα, μην πάθουν τίποτα τα γατάκια. Η F1 έχει πεθάνει οριστικά εδώ και πολύ καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.