Zeus_GR Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χαχα όντως το Haf παιδιά το έχει κ ένας φίλος κ κάθε 2 μήνες φτιάχνει κουβέρτα με το μαλλί που βγάζει από μέσα. Το μόνο που κοιτάω πλέον στα case που αγοράζω είναι ο χώρος κ η ποιότητα του μετάλλου. πχ η thermaltake το έχει ξεφτιλίσει το θέμα.. κάθε φορά που ανοίγω το soprano ή ένα armor ενός φίλου σκίζω τα χέρια μου.
paulchro Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κατι καλο για το cable management ειναι αυτα τα μεταλικα μερη μπροστα απ το psu και στο HDD cage. (Βεβαια δεν τα εχω βρει που8ενα.) Εγω οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα να κανω κατι καλυτερο απ αυτο!
Zeus_GR Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τέτοια έψαχνα κ γω μια περίοδο αλλά όπως λες δ τα βρήκα ποτέ. Τώρα ξεκινάω για να μαζέψω λιγάκι το tower κ βρήκα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά μια κορδέλα με τρύπες για να περνούν βίδες. Έψαχνα καιρό να βρώ έναν τρόπο να αποφύγω τις ταινίες κ τώρα με αυτό κόβεις κομμάτια πιάνεις τα καλώδια μαζί κ τα βιδώνεις πίσω από την μητρική.
Commendatore Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τέτοια έψαχνα κ γω μια περίοδο αλλά όπως λες δ τα βρήκα ποτέ. Τώρα ξεκινάω για να μαζέψω λιγάκι το tower κ βρήκα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά μια κορδέλα με τρύπες για να περνούν βίδες. Έψαχνα καιρό να βρώ έναν τρόπο να αποφύγω τις ταινίες κ τώρα με αυτό κόβεις κομμάτια πιάνεις τα καλώδια μαζί κ τα βιδώνεις πίσω από την μητρική. Μπορείς να ανεβάσεις φωτό από την ταινία/κορδέλα αυτή που βρήκες (ή κάποιο link) ?
Zeus_GR Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μπορείς να ανεβάσεις φωτό από την ταινία/κορδέλα αυτή που βρήκες (ή κάποιο link) ? Το κάτω φακελάκι είναι, κατω από τα δεματικά.. δ ξέρω εαν φαίνεται καλά Το μαγαζί είναι αυτό!
Commendatore Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το κάτω φακελάκι είναι, κατω από τα δεματικά.. δ ξέρω εαν φαίνεται καλά Το μαγαζί είναι αυτό! thnx !
Zeus_GR Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 thnx ! Τπτ ρε συ.. κ μου φαινεται πως έχει κ διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα τα καλώδια που θες να μαζέψεις.
Commendatore Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τπτ ρε συ.. κ μου φαινεται πως έχει κ διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα τα καλώδια που θες να μαζέψεις. Φαντάζομαι πως το μέγεθος της τρύπας πάνω στην ταινία, είναι κατά τι μικρότερο από το κεφάλι της βίδας, σωστά ?
Zeus_GR Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κατά πολύ. φαντάσου αυτό που έχω εγώ εδώ, οι τρύπες του είναι περίπου όσο το κομμάτι της βίδας που έχει τις βόλτες. Οι βίδες που θέλεις εαν κάνεις κάτι τέτοιο είναι αυτές που χρησιμοποιείς για να βιδώσεις τη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.