Προς το περιεχόμενο

Cable management..

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως τα λες Φάνη αρκετά μεγάλο και δύσκολο στο Cable management. Βεβαία αν πιάνουν τα χεριά σου μπορείς να κάνεις μια μοντα ώστε να μεγαλώσεις το ύψος από το καπάκι για να χωράνε όλα

Δημοσ.

Είναι και το μέγεθος των ανεμιστήρων που μπορεί να δεχθεί, δε συγκρίνεται με τα HAF που έχουν/παίρνουν 20άρηδες και 23άρηδες

Βέβαια το καθένα έχει τα + και τα -, αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.

Ωραίο το HAF ρε γαμώτο το εχουν αρκετοί φίλοι μου αλλα τι γίνεται το με τις πολλές τρύπες και την σκόνη,πάντα με προβλημάτιζε αυτο το θέμα με αυτο το κουτί.

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι ένα απ' τα μειονεκτήματά του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα 'πρεπε να το βλέπουμε έτσι, καθώς είναι εσκεμμένα σχεδιασμένο έτσι, αλλιώς πού θα 'ταν το δύσκολο να βάλουν φίλτρα ή να έχει λιγότερες τρύπες;

Αλλά τι High Air Flow θα 'ταν μετά.. ;)

Δημοσ.

Ακριβώς.....

Βεβαία αν βάλεις ένα φίλτρο στον μπροστά και στον πλαϊνό ανεμιστήρα δεν νομίζω να χάσει τόσο την απόδοση του στο Air Flow

Δημοσ.

Πάντως ενα απο τα λάθη που δεν θα ξανα κάνω ειναι να αγοράσω case και να μην έχει πορτάκι απο πίσω να μπορώ να αλλάξω την ψύκτρα της cpu χωρίς να ξηλώνω ολη την motherboard.Όταν τα οικονομικά μου θα είναι κάπως καλύτερα το Corsair Obsidian 800D θα ειναι στις πρώτες μου επιλογές.Απίστευτο κουτί και για cable management εχει και το χώρισμα τροφοδοτικού με το υπόλοιπο κουτί απλα ιδανικό.

Δημοσ.

Α, νόμιζα πως εννοούσες να έχει απλά άνοιγμα, που κι αυτό κάνει, αλλά το αποσπώμενο m/b tray δεν παίζεται για όποιον αρέσκεται στο να «πειράζει» συχνά το hardware του.

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω βρέι και δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη λύση με τα καλώδια της κάρτας γραφικών που εξέχουν τοσο πολύ στην παρακάτω photo.Έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο να δοκιμάσω ?

4785cefcafd8365b0bc85cfc5e55e85c.jpg

Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η καλύτερη λύση για μένα είναι να κάνεις Sleeving τα καλώδια και να τα αφήσεις όπως είναι(Για τα καλώδια της κάρτας γραφικών και των sata καλωδίων λέω) .Γιατί όπως και να το κάνουμε τα Sleeving καλώδια είναι αρκετά ποιο όμορφα

Δημοσ.

Καλά αστό από σκόνη παίρνει πρώτο βραβείο ότι μαζεύει όλη την σκόνη του δωματίου :P

Aπο cable management δεν έχω κανένα παράπονο απτο ΧΑΦ32, ή απ'το ΧΑΦΧ που έστησα σε φίλο.

Αλλά με το θέμα της σκόνης όπως είπατε,δε παλεύεται.Και ειναι και τεράστιο το ρημάδι για να το κουβαλάω και να το φυσάω σε κονφλερ.

Εαν βάλω φωτό και δείτε τι σκόνη έχει μαζέψει δε θα το πιστέψετε.Θαρρώ πως αν είχε λίγη υγρασία,θα έκαναν την εμφάνιση τους βρύα και λειχήνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...