phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κουτί δεν αποτελεί ενδεδειγμένη επιλογή εδώ και καιρό :/
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Όπως τα λες Φάνη αρκετά μεγάλο και δύσκολο στο Cable management. Βεβαία αν πιάνουν τα χεριά σου μπορείς να κάνεις μια μοντα ώστε να μεγαλώσεις το ύψος από το καπάκι για να χωράνε όλα
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Είναι και το μέγεθος των ανεμιστήρων που μπορεί να δεχθεί, δε συγκρίνεται με τα HAF που έχουν/παίρνουν 20άρηδες και 23άρηδες Βέβαια το καθένα έχει τα + και τα -, αλλά τέλος πάντων.
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ωραίο το HAF ρε γαμώτο το εχουν αρκετοί φίλοι μου αλλα τι γίνεται το με τις πολλές τρύπες και την σκόνη,πάντα με προβλημάτιζε αυτο το θέμα με αυτο το κουτί.
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλά αστό από σκόνη παίρνει πρώτο βραβείο ότι μαζεύει όλη την σκόνη του δωματίου
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ναι, αυτό είναι ένα απ' τα μειονεκτήματά του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα 'πρεπε να το βλέπουμε έτσι, καθώς είναι εσκεμμένα σχεδιασμένο έτσι, αλλιώς πού θα 'ταν το δύσκολο να βάλουν φίλτρα ή να έχει λιγότερες τρύπες; Αλλά τι High Air Flow θα 'ταν μετά..
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ακριβώς..... Βεβαία αν βάλεις ένα φίλτρο στον μπροστά και στον πλαϊνό ανεμιστήρα δεν νομίζω να χάσει τόσο την απόδοση του στο Air Flow
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πάντως ενα απο τα λάθη που δεν θα ξανα κάνω ειναι να αγοράσω case και να μην έχει πορτάκι απο πίσω να μπορώ να αλλάξω την ψύκτρα της cpu χωρίς να ξηλώνω ολη την motherboard.Όταν τα οικονομικά μου θα είναι κάπως καλύτερα το Corsair Obsidian 800D θα ειναι στις πρώτες μου επιλογές.Απίστευτο κουτί και για cable management εχει και το χώρισμα τροφοδοτικού με το υπόλοιπο κουτί απλα ιδανικό.
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κάτι που βολεύει επίσης απίστευτα, είναι το αποσπώμενο mainboard tray
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κάτι που βολεύει επίσης απίστευτα, είναι το αποσπώμενο mainboard tray Αυτό ακριβώς !!!!
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Α, νόμιζα πως εννοούσες να έχει απλά άνοιγμα, που κι αυτό κάνει, αλλά το αποσπώμενο m/b tray δεν παίζεται για όποιον αρέσκεται στο να «πειράζει» συχνά το hardware του.
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ακόμα δεν έχω βρέι και δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη λύση με τα καλώδια της κάρτας γραφικών που εξέχουν τοσο πολύ στην παρακάτω photo.Έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο να δοκιμάσω ?
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δε νομίζω πως μπορείς να το βελτιώσεις και πολύ, είναι και ογκώδη τα καλώδια..
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Στην συγκεκριμένη περίπτωση η καλύτερη λύση για μένα είναι να κάνεις Sleeving τα καλώδια και να τα αφήσεις όπως είναι(Για τα καλώδια της κάρτας γραφικών και των sata καλωδίων λέω) .Γιατί όπως και να το κάνουμε τα Sleeving καλώδια είναι αρκετά ποιο όμορφα
kanesaxo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλά αστό από σκόνη παίρνει πρώτο βραβείο ότι μαζεύει όλη την σκόνη του δωματίου Aπο cable management δεν έχω κανένα παράπονο απτο ΧΑΦ32, ή απ'το ΧΑΦΧ που έστησα σε φίλο. Αλλά με το θέμα της σκόνης όπως είπατε,δε παλεύεται.Και ειναι και τεράστιο το ρημάδι για να το κουβαλάω και να το φυσάω σε κονφλερ. Εαν βάλω φωτό και δείτε τι σκόνη έχει μαζέψει δε θα το πιστέψετε.Θαρρώ πως αν είχε λίγη υγρασία,θα έκαναν την εμφάνιση τους βρύα και λειχήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.