Προς το περιεχόμενο

Cable management..

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια εκανα cable management στο κουτί μου(cosmos rc 1000) για να το περιποιηθω λίγο...αλλα δεν τα κατάφερα μάλλον Αφού το πίσω καπάκι δεν κλείνει...Ενώ μπροστά Ειναι αρκετά καλο θα έλεγα...πήρα επεκτάσεις κτλ αλλα δεν κλείνει...υπάρχει κάποιος που να Έχει κάνει στο κουτι αυτο Κάτι αντίστοιχο;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα βάλω αν και πιστεύω Ότι θα κλαψετε απ τα γέλια..το δικο σου δεν Ειναι cosmos ρε συ doc και έχεις που να τα βάλεις τα καλώδια...σκέφτομαι να κόψω το μονωτικο που Έχει το καπάκι...

Δημοσ.

Λογικά την ζημιά στην κάνει το καλώδιο τροφοδοσίας της mobo ε?

προσπάθησε να το στριμώξεις κάπως στο κενό που έχει για να περνάει και κάνε το ίδιο και με τα sata και λοιπά

που είναι μαζεμένα εκεί δίπλα

Δημοσ.

όχι ρε με τα δεματικά που έχεις απλά προσπάθησε λίγο αν γίνεται να τα χωρέσεις στην τρύπα και να τα στερεώσεις εκεί με το δεματικό

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με cosmos s.με το ζορι κλεινει γιατι δεν εχει καθολου χωρο απο πισω. εγω εχω ανοιξει τρυπες απο πισω και εχω πιασει ολα τα καλωδια με tire ups και τα μεγαλα κλιπσ πχ το 24 πινο το εχω κολλησει με διπλης οψεως απο πισω.

Δημοσ.

μάλλον μόνο το 24πινο σου δημιουργεί το πρόβλημα,γιατί έπρεπε να είναι στον χώρο πίσω από την μητρική κ όχι εκεί που το έχεις,είναι εξογκομένο αυτό το σημείο!πέρνα το ακριβώς δίπλα από την υποδοχή της μητρικής αφού έχει τρύπα εκεί γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο...πιθανότατα θα φτάνει το καλώδιο κ χωρίς την προέκταση που έχεις τώρα!τι πιθανότατα,σίγουρο το κόβω!

Δημοσ.

την εβγαλα την επεκταση του 24πινου!!και το περασα..το κουτι ομως παλι δεν κλεινει!!!τα νευρα μου... :angry:

ετσι ειναι τωρα πισω!!!τι σκατα να κανω?!

23a114124908173.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...