poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εάν είναι αυτή Τότε εκτός από την extra κεραία που θες να πάρεις άλλαξε και την κάρτα και πάρε μία που να υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.11n αν το δικτυο απο την αλλη πλευρα δεν υποστηριζει πρωτοκολλο n τοτε η καρτα που θα ακριβοπληρωσει οπως και η εξωτερικη κεραια που ειναι 5ghz θα πανε στα σκουπιδια διοτι δεν θα παιζουμ.και δυσκολο ο αλλος να ειναι n.οποτε θα παιξουν σε g. Εγώ πάλι θα σου προτείνω σε usb λύση αυτο Alfa Network Usb AWUS036H συμφωνω .oi adapters της alfa παιζουν 500 Mw ,1000 mw και παιζουν σε g.οποτε με μια καλυτερη εξωτερικη κεραια (αν και ισως και με αυτην που εχει ηδη θα παιξει) και ειναι g.δεν ειναι μονο η κραια αλλα ειναι και τα Mw .πιανω δικτυο μακρια απο το σπιτι μου και συνδεομαι μονο και μονο επειδη ο αλλος απο την αλλη πλευρα εχει air live access point Που παιζει σατ 300 mw αντι για 100 που ειναι τα κοινα.οποτε μην πληρωσει για n τζαμπα αν το δικτυο που πιανει δνε ειναι n.αν και το καλυτερο ειναι να εχεις το δικο σου ιντερνετ.σε 10 μερες μπορει ο αλλος να το εχει κλειδωσει
themis1983 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αν το δικτυο απο την αλλη πλευρα δεν υποστηριζει πρωτοκολλο n τοτε η καρτα που θα ακριβοπληρωσει οπως και η εξωτερικη κεραια που ειναι 5ghz θα πανε στα σκουπιδια διοτι δεν θα παιζουμ.και δυσκολο ο αλλος να ειναι n.οποτε θα παιξουν σε g. συμφωνω .oi adapters της alfa παιζουν 500 Mw ,1000 mw και παιζουν σε g.οποτε με μια καλυτερη εξωτερικη κεραια (αν και ισως και με αυτην που εχει ηδη θα παιξει) και ειναι g.δεν ειναι μονο η κραια αλλα ειναι και τα Mw .πιανω δικτυο μακρια απο το σπιτι μου και συνδεομαι μονο και μονο επειδη ο αλλος απο την αλλη πλευρα εχει air live access point Που παιζει σατ 300 mw αντι για 100 που ειναι τα κοινα.οποτε μην πληρωσει για n τζαμπα αν το δικτυο που πιανει δνε ειναι n.αν και το καλυτερο ειναι να εχεις το δικο σου ιντερνετ.σε 10 μερες μπορει ο αλλος να το εχει κλειδωσει φιλε δηλαδή για να καταλάβω εσύ μου προτείνεις αυτό το usb και να κάνω extend την κεραία από το δωμάτιο στη ταράτσα για να το πιάσω πιο σίγουρα σωστά? ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 την υπαρχουσα κεραια που εχεις η καποια εξωτερικη που θες να παρεις αλλα να ειναι g 2,4 ghz οχι 5 ghz με καποια καρτα της alfa που να ειναι 500 mw.υπαρχουν και 1000mw αλλα ειναι λιγο πολυ αν παρεις τα αλλα και ο αλλος δεν παιζει σε n την εκατσες.δωρρο αδωρον.η καρτα σου απο n που θα παιζε πιο μακρια θα πεσει σε g Οποτε ενα και το ιδιο.και η εξωτερικη κεραια αν ειναι 5ghz και ο αλλος δεν εχει n τοτε σου ειναι αχρηστη και δεν θα παιξει καν με g αμα ειναι μονο στα 5 ghz.καποιες αλλες παιζουν και 2,4 και 5 ghz.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το ρουτερ ειναι 802.11g η παιζει και σε 802.11n?
themis1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το ρουτερ ειναι 802.11g η παιζει και σε 802.11n? δεν έχω ιδέα
themis1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 για να μη σας κουράσω άλλο εγώ μέσα στο δωμάτιο δεν πιάνω τίποτα με αυτή εδώ τι κάρτα Link!!! πήρα καλώδιο κεραίας αυτό το λεπτό Link!!! και έβγαλα το κεραίακι το μαύρο από τι κάρτα πίσω από το pc και το ένωσα στο τέλος του καλωδίου όπου το ανέβασα στην ταράτσα(2όροφο σπίτι είναι) και πιάνω 3 -4 δίκτυα κλειδωμένα. το πρόβλημα μου είναι ότι που και που πιάνω ένα ανοιχτό όπου άμα μπει πολύ σπανια ανάλογα και το καιρό, έχω internet. τι μου προτείνετε? αυτό με το τενεκέ http://www.youtube.com/watch?v=3mFdt7WAwO4 ? please help me..... :rolleyes:
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 παρε την καρτα την alfa για αρχη και κρατα την υπαρχουσα κεραια που εχεις
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αυτο που λέει ο poulinos ειναι το πιο σωστό.Εγώ που εχω την alfa και με extra κεραία κτλπ σε αρκετές περιπτώσεις που στο laptop που την χρησημοποιώ δίκτυα με χαμηλό σήμα με την alfa πήγανε αν οχι σε εξαιτετικό σε πολύ καλό,ειναι αρκετα ισχυρή η συγκεκριμένη.
themis1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 πια απολες τις alfa? ειναι πολλες :rolleyes:
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Την AWUS036H αυτην έχω εγω και για αυτην μπορώ να εκφέρω άποψη,τις αλλες δεν τις έχω δοκιμάσει,και πες μας τι έγινε τελικά.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 υπαρχουν 3 alfa Που εχω δει τουλαχιστον.η μια ειναι 500 mw η αλλη ειναι 1000 Mw και η τελευταια 2000mw.το 1000 ειναι αρκετα δυνατο.απλα το λεω και για θεματα ακτινοβολιας αλλιως θα σου λεγα παρε και την 2000.επειδη εχω δοκιμασει 1000 mw ενισχυτη σε access point οχι σε καρτα φαντασου οτι με μια απλη καρτα που πιανει το σημα σανLow μπορει να βαλεις 1000 Mw ενισχυτη και να στο κανει excellent .τωρα οι ενισχυτες αυτοι χωρις εμποδια κτλ και με κατευθυντικες κεραιες σκοτωνουν σαν αποδοση και μπορεις να παιξεις πολυ μακρια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.