Προς το περιεχόμενο

Astra 28.2 Εγκατασταση

agipaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα πιατο της alpha digital (σαν της nova δηλαδη) και απο κει πιανω και βλεπω τον hotbird . Θελω τωρα να πιασω και τον Astra 28.2 για να δω καποια καναλια που με ενδιαφερουν . Τι θα χρειαστει για να το κανω αυτο στο ιδιο πιατο με τον Hotbird ? Να βλεπω δηλαδη στον αποκωδικοποιητη μου και το nova αλλα και τον astra 28.2

Ευχαριστω

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό που λες με ένα μόνο πιάτο,ο Hotbird(Nova) είναι στης 13°,με της 28.2° είναι πολύ μακριά για τόσο μικρό πιάτο,αν και είναι μεγαλύτερο από αυτό της Nova αλλά και πάλι,θες και άλλο πιάτο με άλλο LNB και έναν «μίκτη» Diseqc για να τα στείλεις κάτω,και αν έχεις τον δέκτη της ALPHA μην το δοκιμάζεις καν δεν αντέχουν δυο δορυφόρους,κολλάει και δεν ξεκολλάει ποτέ.

Σοβαρά ρωτάς πως μπορεί να δει ένα πιάτο 2 δορυφόρους η εγώ κάτι δεν κατάλαβα;

Δεν υπάρχει όριο στο πόσους δορυφόρους μπορεί να δει ένα πιάτο,εκτός από τους φυσικούς,δηλαδή πόσα LNB χωράνε πάνω του και την απόσταση μεταξύ των δορυφόρων.

Δημοσ.

σοβαρα ρωταει.

αυτο που θες φιλε παοκτση γινεται μια χαρα με τους συκεκριμενους δορυφορους (αν και δεν λες ποσο ειναι το πιατο σου, το 65αρι ισως ειναι λιγο μικρο). θα κατι σαν αυτο

Δημοσ.

σοβαρα ρωταει.

αυτο που θες φιλε παοκτση γινεται μια χαρα με τους συκεκριμενους δορυφορους (αν και δεν λες ποσο ειναι το πιατο σου, το 65αρι ισως ειναι λιγο μικρο). θα κατι σαν αυτο

Φίλε δες λίγο ποιο καλά για τον ASTRA 28,2° μιλάμε όχι για των Astra στης 19° που σκέφτηκες εσύ,δεν κάνει το διπλό LNB.

Δημοσ.

Οποτε αν καταλαβα καλα ξεκιναω με αλλαγη πιατου απο 65 που ειναι λογικαι σε 100cm ?? Μετα ... ?

Με τον 100cm δεν μπορω να τους εχω και τους 2 ?

Δημοσ.

Με 160αρι πιάτο με κέντρο τον 19.2 θα καταφέρεις να πιάσεις και 28.2 και hotbird 13 παράκεντρα. Αλλά μόνο λίγες συχνότητες από 28.2 όχι όλες! Ανάλογα και με την περιοχή που είσαι.

Για F1 στο ελεύθερο BBC Stream προοιμιάζεστε ?

Δημοσ.

Φίλε δες λίγο ποιο καλά για τον ASTRA 28,2° μιλάμε όχι για των Astra στης 19° που σκέφτηκες εσύ,δεν κάνει το διπλό LNB.

σωστος, λαθος μου.

Δημοσ.

Η διαφορα 13 με 28,2 ειναι πολυ μεγαλη, και ειδικοτερα αν σκεφτουμε οτι το footprint του Astra Δεν εχει καθολου (η ελαχιστα) την ελλαδα μεσα

http://www.skysat-ibiza.com/astra.php

Που σημαινει οτι απο μονο του για να τον πιασεις θες ενα πιατο 1,20 και ανω, και με το LNB του στο κεντρο, με αποτελεσμα να μην αφηνει αποσταση ωστε να βαλεις παρακεντρα δευτερο LNB για να κανεις ληψη τις 13.

Αναγκαστικα λοιπον, αφηνεις το πιατο ως εχει, και αν εχεις χωρο, βαζεις ενα δευτερο 1,20 παρεα με το LNB του και ενα μικτη, και τα στελνεις στο δεκτη.

Α και κατι αλλο, με το νεο δεκτη της νοβα δε νομιζω να πιασεις κατι αλλο εξω απο το πακετο της νοβα. Πρεπει να εχεις ειτε παλιοτερο δεκτη, ειτε καποιο αλλο μοντελο.

Δημοσ.

Αρα τα συμπερασματα ειναι οτι μαζι δεν πιανονται ... ! Θελει 2ο πιατο . Οποτε το ξεχναω .

Μαζι δεν γινεται να βλεπω ουτε το Hotbird με τον astra 19? Και αν γινεται εχει τιποτα καλο για να το πιασω ?

To 28.2 ενδιαφερομουνα για την F1 απο το BBC Red Button οπως σωστα ανεφερε ο tmjuju !!!

Με 160αρι πιάτο με κέντρο τον 19.2 θα καταφέρεις να πιάσεις και 28.2 και hotbird 13 παράκεντρα. Αλλά μόνο λίγες συχνότητες από 28.2 όχι όλες! Ανάλογα και με την περιοχή που είσαι.

Για F1 στο ελεύθερο BBC Stream προοιμιάζεστε ?

Ναι καμμια αλλη ιδεα ?

Η διαφορα 13 με 28,2 ειναι πολυ μεγαλη, και ειδικοτερα αν σκεφτουμε οτι το footprint του Astra Δεν εχει καθολου (η ελαχιστα) την ελλαδα μεσα

http://www.skysat-ibiza.com/astra.php

Που σημαινει οτι απο μονο του για να τον πιασεις θες ενα πιατο 1,20 και ανω, και με το LNB του στο κεντρο, με αποτελεσμα να μην αφηνει αποσταση ωστε να βαλεις παρακεντρα δευτερο LNB για να κανεις ληψη τις 13.

Αναγκαστικα λοιπον, αφηνεις το πιατο ως εχει, και αν εχεις χωρο, βαζεις ενα δευτερο 1,20 παρεα με το LNB του και ενα μικτη, και τα στελνεις στο δεκτη.

Α και κατι αλλο, με το νεο δεκτη της νοβα δε νομιζω να πιασεις κατι αλλο εξω απο το πακετο της νοβα. Πρεπει να εχεις ειτε παλιοτερο δεκτη, ειτε καποιο αλλο μοντελο.

Εχω αλλο δεκτη ...

Δημοσ.

1.πες τη δέκτη έχεις

2.astra 19° μπορείς να βάλεις(πολύ οριακά,θα σου βγάζει προβληματάκια με το ίδιο πιάτο),αν δεν ξέρεις γερμανικά γαλλικά ή ιταλικά δεν έχει κάτι ενδιαφέρων εκτός από το eurosport και μερικά μουσικά κανάλια.

Δημοσ.

Της edision trojan . Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι ποδοσφαιρο , μπασκετ , F1 εκτος απο την nova που εχω !!!

Καμμια ιδεα ?

Δημοσ.

Εδώ μπορείς να δεις ποιοι αγώνες παίζουν σε ποια κανάλια/δορυφόρους http://liveonsat.com/index.html τα γερμανικά έχουν αρκετό ποδόσφαιρο F1 boxing για τα άλλα(κανάλια από άλλες χώρες) δεν έχω εμπειρία.

Την ηξερα αυτη την σελιδα απλα επειδη βλεπω πολλα καναλια ηθελα να πειραματιστω ... αλλα μαλλον στην ιδεα θα μεινω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...