Προς το περιεχόμενο

GTX 275 896 MB @ 99 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε.

καλα δεν ειναι και λιγα τα 100 ευρω στις μερες μας...

αν ομως ηταν μια πιο φτηνη καρτα σε κατω απο 50 ευρω σιγουρα θα ειχαν πουλησει περισσοτερες.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε.

Υπάρχουν και αρκετοί όμως, σε άλλο thread, που παρήγγειλαν ενπρόθεσμα και την άλλη τους προσφορά (gts 250) και πήραν... τα τρία...

και πού σαι, κάποιοι χωρίς καν ενημέρωση απο το κατάστημα ... έπρεπε να ενδιαφερθούν οι ίδιοι να μάθουν τι έγινε.

Αν θέλουν να την διώξουν λοιπόν άμεσα την θερμάστρα ας την βάλουν στα 50€. Θα φύξει asap μην ανησυχείς. ;)

Δημοσ.

Υπάρχουν και αρκετοί όμως, σε άλλο thread, που παρήγγειλαν ενπρόθεσμα και την άλλη τους προσφορά (gts 250) και πήραν... τα τρία...

και πού σαι, κάποιοι χωρίς καν ενημέρωση απο το κατάστημα ... έπρεπε να ενδιαφερθούν οι ίδιοι να μάθουν τι έγινε.

Αν θέλουν να την διώξουν λοιπόν άμεσα την θερμάστρα ας την βάλουν στα 50€. Θα φύξει asap μην ανησυχείς. ;)

επειδη δεν το παρακολουθησα το θεμα

αυτο με τη gts250 ηταν μουφα προσφορα τελικα???

Δημοσ.

επειδη δεν το παρακολουθησα το θεμα

αυτο με τη gts250 ηταν μουφα προσφορα τελικα???

Όχι απλά έλεγε άμεσα διαθέσιμο ενώ είχαν περιορισμένο απόθεμα που εξαντλήθηκε άμεσα.

Αποτέλεσμα, εγώ και κάποιοι άλλοι δεν πήραμε τίποτα, οι παραγγελίες δεν εκτελέστηκαν.

Το άσχημο είναι ότι εμένα ουδέποτε με ειδοποίησαν, τους πήρα εγώ τηλέφωνο μετά απο κάποιες μέρες για να μάθω τι γίνεται.

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο τηρήθηκε και σειρά προτεραιότητας.

Anyway δεν με απασχολεί πιά καθόλου απλά το αναφέρω για να ξέρουμε τι λέμε. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...