labman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 παρτην και πεστους να στα γραψουν.ετσι κι αλλιως στην αγορα δεν παιζει ρευστο
vasilisga Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 παρτην και πεστους να στα γραψουν.ετσι κι αλλιως στην αγορα δεν παιζει ρευστο στο τεφτερι ρε αδερφε :lol:
kostasR1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Με πήραν από multi κ μου είπαν να παω να την παραλάβω... λεφτά όμως δν εχω! γουσταρει κανεις να την παρει για εκεινον;
gussgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εν τω μεταξύ κανείς δεν έχει ψηθεί; ψηνομαστε και μονο στην ιδεα ποσα watt τρωει. εγω οχι thanks παντως..
iced Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Επειδη δεν θα παρω την καρτα τελικα, αν την θελει καποιος και δεν υπαρχει πλεον η προσφορα, να συννενοηθουμε μεσω πμ ωστε να την ακυρωσω τηλεφωνικα οταν θα ειναι στο καταστημα (Αγιας Παρασκευης) ωστε να την αγορασει....
Galis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 τελικα κανεις δεν θα την παρει. Μου εχουν στειλει 3 email κ μου λενε γιατι τελικα δεν την θελω
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 τελικα κανεις δεν θα την παρει. Μου εχουν στειλει 3 email κ μου λενε γιατι τελικα δεν την θελω Εμένα τίποτα Αντε μπας και τους ρίξω την τιμή..
drentas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε.
vasilisga Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε. :lol: :lol: εχεις εν μερη δικαιο... απλα συνηθισαν στις μουφα προσφορες και λενε δεν βαριεσαι ας την παραγγειλω αφου ουτως η αλλως δεν θα ερθει , αλλα τελικα...
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ^Την πήρες τελικά; Nope Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε. Εγώ την πήγαινα για δωράκι αλλά έφυγαν αλλού τα χρήματα με την βδομάδα που έκανα τα multi να με πάρουν να με ενημερώσουν(& στο site σε επεξεργασία έλεγε) Κράξε αλλού και να είσαι πάντα με το μέρος του καταναλωτή... Άλλωστε δεν χάνεται κάτι από μεριάς καταστήματος γιατί η καρτούλα δεν έχει κοστολογηθει.
Galis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε. Ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.