Προς το περιεχόμενο

GTX 275 896 MB @ 99 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πήραν από multi κ μου είπαν να παω να την παραλάβω... λεφτά όμως δν εχω! γουσταρει κανεις να την παρει για εκεινον;

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ κανείς δεν έχει ψηθεί;

ψηνομαστε και μονο στην ιδεα ποσα watt τρωει. εγω οχι thanks παντως.. :mrgreen:

Δημοσ.

Επειδη δεν θα παρω την καρτα τελικα, αν την θελει καποιος και δεν υπαρχει πλεον η προσφορα, να συννενοηθουμε μεσω πμ ωστε να την ακυρωσω τηλεφωνικα οταν θα ειναι στο καταστημα (Αγιας Παρασκευης) ωστε να την αγορασει....

Δημοσ.

τελικα κανεις δεν θα την παρει. Μου εχουν στειλει 3 email κ μου λενε γιατι τελικα δεν την θελω :P

Εμένα τίποτα :P Αντε μπας και τους ρίξω την τιμή.. ;)

Δημοσ.

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε.

Δημοσ.

Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου? Από την στιγμή που δεν θέλατε την κάρτα γιατί την παραγγείλατε? Αν σας έλεγαν όμως πως η τιμή ήταν λάθος του συστήματος θα τους κράζατε φαντάζομαι συνέχεια, τώρα που είναι σωστή η τιμή όμως δεν την παίρνετε.

:lol: :lol: :lol: :lol:

εχεις εν μερη δικαιο...

απλα συνηθισαν στις μουφα προσφορες και λενε δεν βαριεσαι ας την παραγγειλω αφου ουτως η αλλως δεν θα ερθει :P , αλλα τελικα...

Δημοσ.

^Την πήρες τελικά;

Nope

Εγώ την πήγαινα για δωράκι αλλά έφυγαν αλλού τα χρήματα με την βδομάδα που έκανα τα multi να με πάρουν να με ενημερώσουν(& στο site σε επεξεργασία έλεγε)

Κράξε αλλού ;) και να είσαι πάντα με το μέρος του καταναλωτή...

Άλλωστε δεν χάνεται κάτι από μεριάς καταστήματος γιατί η καρτούλα δεν έχει κοστολογηθει.

Δημοσ.

Ετσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...