Προς το περιεχόμενο

GTX 275 896 MB @ 99 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα μπορεσω να την κλοκαρω και λιγο παραπανω με αυτο ετσι για να χαιρομαι μονος μου?

sure thing.

Πάνω απο 65-70 C στην χειρότερη δεν πρόκειται να δείς.

Πολύ ήσυχη ακόμα και σε full στροφές απλά θα καταλαμβάνει η κάρτα πλέον 2 slots. :)

Δημοσ.

ε ναι,Δεν εχω τολμησει να την ακουμπησω τωρα με αυτο το πραγμα που φοραει

sure thing.

Πάνω απο 65-70 C στην χειρότερη δεν πρόκειται να δείς.

Πολύ ήσυχη ακόμα και σε full στροφές απλά θα καταλαμβάνει η κάρτα πλέον 2 slots. :)

οκ τοτε θα ψαξω να την παραγγειλω τωρα κιολας αν την βρω φθηνουτσικα (και αυτην την παραγγελια δεν θα την ακυρωσω :P )

Δημοσ.

Όταν είχα κάποια στιγμή 4850 το είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο κουλεράκι καθώς και το accelero S1 rev.b που είναι passive το οποίο επίσης μπορεί να κρατά την εν λόγω κάρτα κάτω απο 70 C σε full load και χωρίς καθόλου θόρυβο! Βέβαια είναι και λίγο ακριβότερο απο το L2 καθώς και μεγαλύτερο. :)

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι αξιζει πανω απο 10-15 ευρω κουλερακι γι αυτην την καρτα. Εξαλλου σε σχεση με αυτην που φοραει τωρα κ ενα ελικοπτερο αθορυβο ειναι

Δημοσ.

Πλέον ναι, αλλά μην ξεχνάς ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε άλλες κάρτες.

κανει και για αλλες μεταγενεστερες καρτες η Accelero?

Δημοσ.

οκ την βρηκα στα 13 ευρω visionstudio κ Eworld. Εχουν κ εξτρα μεταφορικα αυτα τα μαγαζια? (τι ρωταω τωρα...)

Δημοσ.

Με πήραν από multi κ μου είπαν να παω να την παραλάβω... λεφτά όμως δν εχω! γουσταρει κανεις να την παρει για εκεινον;

Δημοσ.

Με πήραν από multi κ μου είπαν να παω να την παραλάβω... λεφτά όμως δν εχω! γουσταρει κανεις να την παρει για εκεινον;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εισαι Θεος ρε!!

την παρηγγειλες χωρις να εχεις φραγκα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...