Προς το περιεχόμενο

GTS 250 512MB @ 42 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πού πα με το Premier ρε καραμήτρο.. :/

Εχεις να προτεινεις κανα καλο? Ποσα Watt χρειαζομαι για τα σπεκς που ανεφερα?

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε τι γιατι τοσο κραξιμο ρε συ?τις προσφορες τις ποσταρουν τα παιδια για να παρει καποιος κατι καλυτερο απο αυτο που εχει σε μια πολυ καλη τιμη.

Οχι για να παρει καποιος χ τεμαχια και να αρχισει να πουλαει για να βγαλει και κερδος απο πανω.

Φαντασου να ηθελες εσυ την καρτα και να μην μπορουσες να διαθεσεις παραπανω και να σε επερναν μετα τηλεφωνο και να σου ελεγαν ακυρο γιατι εξαντληθηκε.(Αυτο γινεται συνηθως).

Και μετα να εβλεπες τις αγγελιες και να πουλαει ο αλλος καρτες ιδιες με αυτη που ηθελες και καλα σφραγισμενες 20 euros παραπανω....

Δημοσ.

mtzs, το 500άρι της Corsair σε υπερκαλύπτει.

Και το 430άρι δηλαδή, αλλά ανέφερα το 500άρι για να μη σου φαίνεται κάπως να πας από 550άρι (έστω και σάπιο) σε 430άρι (πολύ ποιοτικότερο).

Δημοσ.

mtzs, το 500άρι της Corsair σε υπερκαλύπτει.

Και το 430άρι δηλαδή, αλλά ανέφερα το 500άρι για να μη σου φαίνεται κάπως να πας από 550άρι (έστω και σάπιο) σε 430άρι (πολύ ποιοτικότερο).

thanx Φανη!!!

Αυτο εδω λες?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX500-500W-PSU-CMPSU-500CXEU-CMPSU-500CXEU.htm

Δημοσ.

Ε τι γιατι τοσο κραξιμο ρε συ?τις προσφορες τις ποσταρουν τα παιδια για να παρει καποιος κατι καλυτερο απο αυτο που εχει σε μια πολυ καλη τιμη.

Οχι για να παρει καποιος χ τεμαχια και να αρχισει να πουλαει για να βγαλει και κερδος απο πανω.

Φαντασου να ηθελες εσυ την καρτα και να μην μπορουσες να διαθεσεις παραπανω και να σε επερναν μετα τηλεφωνο και να σου ελεγαν ακυρο γιατι εξαντληθηκε.(Αυτο γινεται συνηθως).

Και μετα να εβλεπες τις αγγελιες και να πουλαει ο αλλος καρτες ιδιες με αυτη που ηθελες και καλα σφραγισμενες 20 euros παραπανω....

Φιλε μου δεν είπα ότι συμφωνώ με αυτή τη λογική.Τώρα αν κάποιος θέλει να μπει σε τέτοια διαδικασία για να βγάλει 10-15 ευρώ εντάξει δικό του θέμα.Αυτό που είναι όντως mal... είναι να θέλει να την πουλήσει εδώ(αχαριστία δηλαδή).Κατά τα αλλα το να σκέφτει να αφήσει και για άλλους φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας πλέον..Μακάρι να σκεφτοντουσταv οι πολλοί έτσι..Aσε που φτάσαμε να κράζουμε κάποιον που απλά πράττει με άλλη λογική και όχι το κάθε "μουλτιραμα" που πράττει ίσως και παράνομα..

Δημοσ.

Επειδή κάπου χάθηκα όμως, έχεις πρόβλημα με το Premier;

Ναι, μολις εβαλα την καρτα πανω και ανεβασα 1920 Χ 1080 εσβησε, πιθανον να καηκε και εβαλα ενα thermaltake που εχω και εκει δουλευει μια χαρα. αλλα αυτο ειναι απο αλλο υπολογιστη

Δημοσ.

Φιλε μου δεν είπα ότι συμφωνώ με αυτή τη λογική.Τώρα αν κάποιος θέλει να μπει σε τέτοια διαδικασία για να βγάλει 10-15 ευρώ εντάξει δικό του θέμα.Αυτό που είναι όντως mal... είναι να θέλει να την πουλήσει εδώ(αχαριστία δηλαδή).Κατά τα αλλα το να σκέφτει να αφήσει και για άλλους φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας πλέον..Μακάρι να σκεφτοντουσταv οι πολλοί έτσι..Aσε που φτάσαμε να κράζουμε κάποιον που απλά πράττει με άλλη λογική και όχι το κάθε "μουλτιραμα" που πράττει ίσως και παράνομα..

Και οι δυο θελουν το αναλογο κραξιμο!!!

Ο ΚΑΦΡΟΣ που τις αγοραζει για να βγαλει μισο μεροκαματο την στερει απο καποιον που πραγματικα την "χρειαζεται". Και το εδω τοπικ των προσφορων δε δημιουργηθηκε για να δινει την ευκαιρια στους εξυπνους ελληναρες να αγοραζουν τη δοση τους, αλλα για να εξυπηρετει απλα καποιους που πραγματικα ενδιαφερονται και θα τους δωσει μια καλη λυση γιαυτο που ψαχνουν!!!!

Οσο για την πολιτικη των καταστηματων με τις ακυρωσεις των παραγγελιων τι να πουμε.Χιλιοειπωμενα ειναι και απο αλλα αναλογα ποστς (βλεπε Παπασωτηριου, Public κτλπ). Να αρχισουμε τις καταγγελιες? Ελλαδα ειμαστε, δεν προκειται να βγει κατι απο αυτο οπως δεν εχει βγει εως τωρα. Εκει μας καταντησανε

Ενταξει εγω παρελαβα κανονικα αλλα αυτο που κανουν δεν ειναι επαγγελματισμος!!!

Δημοσ.

Το αντιλαμβάνομαι, αλλά όταν τα μαγαζιά νομίζουν ότι πουλάνε πατάτες και δίνουν χύμα όσες θέλει και μπορεί ο πελάτης και τους το επιτρέπει το κράτος, δε μένουν και πολλά να προσάψεις στους ξύπνιους.

Ποιο είναι το κακό/στραβό/λάθος (παράνομο ή παράτυπο) σε αυτό?

'Η μήπως δε κατάλαβα καλά, τι εννοείς? (πάω εγώ ας πούμε και αγοράζω 15 κομμάτια, επειδή τα χρειάζομαι ή επειδή κάνω συλλογή. Το κράτος που κολλάει?) Έχει κανένα δικαίωμα το κατάστημα να μου το αρνηθεί? Από όσο γνωρίζω τέτοιος περιορισμός δεν υπάρχει. Ή μήπως κάνω λάθος?

Όσο αφορά τα παιδιά που τις αγοράζουν (όχι μόνο από προσφορές, μου έχει τύχει να δω τύπο σε stock plaisio να αγοράζει μητρική και γραφικών και την ίδια μέρα τον βλέπω να ανεβάζει αγγελία εδώ...) για να βάλουν αγγελία εδώ, υπό προϋποθέσεις συμφωνώ απόλυτα!

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, ό,τι ξέρω για άλλες χώρες το έχω ακούσει, δεν το έχω δει με τα μάτια μου.

Έχω ακούσει λοιπόν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. προσφορές) μπαίνει ποσοτικό όριο ώστε να αποφεύγονται τέτοια σκηνικά (υπάρχουν και σε άλλες χώρες εξυπνότεροι, δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο κάποιων νεοελλήνων).

Τώρα, αν δεν ισχύει αυτό ή έστω κάτι παρεμφερές, λάθος μου.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχω δει κι εδώ ποσοτικούς περιορισμούς, σε ελάχιστες περιπτώσεις βέβαια.

Έχω την εντύπωση πως το you.gr παλιότερα έβαζε τέτοιους περιορισμούς. Τώρα αν εσύ το θεωρείς λάθος, είναι δικαίωμά σου, όπως είναι και δικό μου δικαίωμα να θεωρώ λάθος (και διάφορα άλλα) να αγοράζει κάποιος κάτι που στην ουσία δεν το χρειάζεται, στερώντας το από κάποιον άλλο (μιας και μιλάμε για προσφορές και περιορισμένα αποθέματα), με απώτερο και αποκλειστικό σκοπό να το πουλήσει αργότερα σε μεγαλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις που λένε: "η προσφορά ισχύει για αγορές μέχρι 1 τεμάχιο" και εδώ! Νομίζω ότι υπάρχει κανονισμός που ορίζει την ευκρινή ένδειξη της σημείωσης στην προσφορά αλλά κρατώ μία πισινή γιατί δεν είμαι σίγουρος.

Εγώ δε κατάλαβα το σχόλιό σου και ρώτησα για το καταλάβω, δεν το έκανα για να στην πω! ;)

Δημοσ.

ΟΚ, ίσως λανθασμένα θεώρησα ότι το θεωρείς λάθος να υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί.

Προσωπικά δε μπορώ να πω ότι το θεωρώ λάθος ή σωστό, αλλά αν είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθούν τέτοια σκηνικά, κλίνω (σαφώς) προς το δεύτερο.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι πιο λογικό να αρχίσουμε αυτή την κουβέντα από το εξής: το Μουλτιράμα και το κάθε μουλτιράμα να έχουν ένα site σωστό, δλδ να ανανεώνει την ποσότητα του ανα 5-10 λεπτά! δεν είναι κάτι ρε παιδί μου αυτό. Ακόμα μπορεί να αναγράφει: "επικοινωνήστε για απόθεμα", και αυτό δύσκολο είναι?

Αν αυτά δε μπορούν να τα κάνουν μπορούν να αποσυρθούν από τα καταστήματα με "όνομα" και να μείνουμε εμείς να ψάχνουμε ποιος μας κοροϊδεύει πιο πολύ, το κατάστημα ή ο τύπος που θα την αγοράσει για να την βάλει στην αγγελία.

Και εγώ έχω ψάλει υπάλληλο που με πήρε τηλ και μου είπε δυστυχώς δεν υπάρχει απόθεμα (μετά από 4 μέρες από την παραγγελία) και ήθελε να μου πλασάρει άλλο με διπλάσια τιμή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...