Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλα το τροφοδοτικο ηταν καινουργιο μοντελο και οχι ξεστοκαρισμα.Απιστευτη τιμη αλλα δεν το λες προσφορα.Η τιμη ηταν ηδη χαμηλη απο το εργοστασιο και απλα οι Ελληναραδες δεν κοιταξαν να βγαλουν 100% κερδος απο αυτο και το εβαλαν σε μια πολυ καλη αλλα νορμαλ τιμη.Φυσικα και δεν μας χαλασε....
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 δεν ηταν καα πολύ καινούργιο, και επιπρόσθετα δεν θα το ξαναφέρουν είπαν. και γενικά μέχρι και την τελευταία φορά που κοίταξα ελάχιστοι το είχαν.
lionheart75 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εμένα ακόμη καταχωρημένη την έχουν απο το πρωί της Πέμπτης. Καμμία ενημέρωση ακόμα. Για να δούμε. Καλορίζικη @kiriak.
caution Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Από 7300GS -> GTS250, έπιασε τόπο η προσφορά kiriak Να 'σαι καλά
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αναμένουμε αποτελέσματα κλοκαρίσματος, μη μένουμε έτσι :Ρ
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω. Στη τωρινή κάρτα γραφικών έχω αυτή τη ψήκτρα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13586&cat=7&sub=243&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined . Όταν με το καλό έρθει αυτή της προσφοράς αξίζει να της αλλάξω την ψήκτρα με αυτή που έχω ή όχι? γιατί απ'οτι λέτε είναι αθόρυβη και να μην μπαίνω στο κόπο να αλλάζω ψήκτρες.
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Γιατί, αυτή που έχεις δεν είναι αποτελεσματικότατη και αθόρυβη;
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Είναι, απλώς λέω θα αξίζει να αλλάξω την ψήκτρα ή θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα?(απο θέμα θορύβου κυρίως)
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Χμμ, δύσκολη ερώτηση, νομίζω πως μόνο εσύ ο ίδιος θα μπορείς να απαντήσεις με σιγουριά αν δοκιμάσεις και με τις 2.
skim045 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Οκ. Μάλλον θα το κάνω έτσι. Για αρχή βέβαια θα τη δοκιμάσω με τη μαμισια ψήκτρα μη παιχτεί και τίποτα με την εγγύηση.
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν είσαι προσεκτικός δε θα καταλάβουν τίποτα.
mtzs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παρεληφθη απο καταστημα στην τιμη των 42 ευρω χωρις μανουριασματα η να μου πουνε κατι περι web προσφορας και οτι δεν εχει τοσο Απ τη στιγμη που το γραφει ετσι το mail επιβεβαιωσης δε νομιζω πως τιθεται καν θεμα. κατα τ αλλα εξυπηρετικοι στο μαγαζι Κρισιμη ερωτηση τωρα Ποιους drivers βαζω; 1. Των windows 7 με automatic update? 2. Της Point of View? 3. Της nVidia? Σε ενα λαπτοπ παντως με 9600GT και win7 επανω οι drivers του automatic update ηταν οι καλυτεροι απο διαφορες αποψεις!!
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλορίζικη η κάρτα φίλε μου Μπορείς να μου πείς πότε έκανες την παραγγελία (Ημέρα και ώρα) διότι εγώ απο την Πέμπτη που παρήγγειλα μέχρι σήμερα δεν έχω καμμιά ενημέρωση. Ευχαριστώ.
mtzs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλορίζικη η κάρτα φίλε μου Μπορείς να μου πείς πότε έκανες την παραγγελία (Ημέρα και ώρα) διότι εγώ απο την Πέμπτη που παρήγγειλα μέχρι σήμερα δεν έχω καμμιά ενημέρωση. Ευχαριστώ. Ευχαριστω 24/3 γυρω στις 13:00 Με πηραν τηλ σημερα στις 10:30 οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη να περασω να την παραλαβω. Εκεινη τη στιγμη απο περιεργεια ελεγξα το site ηταν ακομη σε επεξεργασια τωρα που το ειδα γραφει ολοκληρωθηκε
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω 24/3 γυρω στις 13:00 Με πηραν τηλ σημερα στις 10:30 οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη να περασω να την παραλαβω. Εκεινη τη στιγμη απο περιεργεια ελεγξα το site ηταν ακομη σε επεξεργασια τωρα που το ειδα γραφει ολοκληρωθηκε Μάλιστα.... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εγώ παρήγγειλα στις 12:40 την 24/03 και καμμία ενημέρωση δεν είχα. Τους πήρα τελικά εγώ πρίν λίγο τηλέφωνο και μου είπαν οτι η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί λόγω εξαντλήσεως των αποθεμάτων.... Τουλάχιστον μια ενημέρωση όφειλαν να μου κάνουν (έστω με e-mail) και όχι να τους παίρνω εγώ. Τεσπα, με ενδιέφερε η ώρα καταχώρησης της παραγγελίας σου για να δώ αν τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας. Άλλωστε η σελίδα όταν παρήγγειλα έγραφε άμεσα διαθέσιμο και όχι περιορισμένος αριθμός τεμαχίων ή κάτι άλλο. Κρίμα πάντως διότι μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα με το εν λόγω κατάστημα και όπως έγραψα και σε προηγούμενο post στο νήμα ήμουν, ίσως ο μόνος σίγουρος, ότι όλοι όσοι παραγγείλαμε ενπρόθεσμα θα παίρναμε όπως έγινε και πέρυσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.