phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αν και δεν είμαι μέσα στα πράγματα, νομίζω πως είναι δύσκολο να ισχύσει αυτό που λες, η άμεση ανανέωση ποσότητας του stock, απ' όλα τα καταστήματα, αποθήκες και δεν ξέρω και 'γω τι. Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται δηλαδή, το να μειώνεται άμεσα κατά ένα η ολική ποσότητα με το που γίνεται μονή παραγγελία και να το βλέπουν αυτοί στον υπολογιστή. Εδώ πας στο Πλαίσιο και σου λένε ότι δεν υπάρχει αυτό το προϊόν στο κατάστημά τους, κοιτάνε στον υπολογιστή, δεν το βρίσκουν, και τελικά υπάρχει στην αποθήκη ή σε κάποιο άκυρο ράφι. Αφού δουλεύουν σα μπακάληδες κυριολεκτικά, τι ανανέωση ανά 5 λεπτά να κάνουν.. εδώ δε μπορούν να κάνουν ανανέωση μετά από μέρες. Δεν είναι δηλαδή ότι κοιτάνε μόνο να σου πλασάρουν το ακριβότερο και βάζουν ανύπαρκτες προσφορές κράχτες, αλλά ότι πραγματικά δεν ξέρουν τι γίνεται στο ίδιο τους το κατάστημα, πόσο μάλλον σε όλα πανελλαδιστανικώς.
zanzavar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έχω την εντύπωση πως το you.gr παλιότερα έβαζε τέτοιους περιορισμούς. Τώρα αν εσύ το θεωρείς λάθος, είναι δικαίωμά σου, όπως είναι και δικό μου δικαίωμα να θεωρώ λάθος (και διάφορα άλλα) να αγοράζει κάποιος κάτι που στην ουσία δεν το χρειάζεται, στερώντας το από κάποιον άλλο (μιας και μιλάμε για προσφορές και περιορισμένα αποθέματα), με απώτερο και αποκλειστικό σκοπό να το πουλήσει αργότερα σε μεγαλύτερη τιμή. Αυτός είναι ο ορισμός του εμπορίου όπως λειτουργεί στον καπιταλισμό, και συγκεκριμένα στον μη οργανωμένο. Δεν είναι ζήτημα ηθικής δικής σου ή δικής μου. Φυσικά και εγώ, σα Γιώργος, θεωρώ καφρίλα κάτι τέτοιο εδώ μέσα, ή αν προτιμάς σε νούμερα κάτω των 2 ψηφίων. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν αγγελίες από μέλη που το έχουν επάγγελμα αυτό. Όπως αντίστοιχα θεωρώ τον ψιλικατζί οπορτουνιστή επειδή πουλάει τον νες καφέ 50-60 λεπτά πάνω από το supermarket που τον αγοράζει, επειδή εκμεταλλεύεται το ότι εγώ δεν πρόλαβα ή ξέχασα να πάρω καφέ, έτσι θεωρώ και αυτόν που θα πουλήσει την κάρτα εδώ ή όπου αλλού. Είναι εκμετάλλευση (με όλη τη σημασία της λέξης) και δεν βλέπω νόημα για κουβέντες περί ηθικής, ανεξάρτητα αν συμφωνώ φυσικά. Αν και δεν είμαι μέσα στα πράγματα, νομίζω πως είναι δύσκολο να ισχύσει αυτό που λες, η άμεση ανανέωση ποσότητας του stock, απ' όλα τα καταστήματα, αποθήκες και δεν ξέρω και 'γω τι. Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται δηλαδή, το να μειώνεται άμεσα κατά ένα η ολική ποσότητα με το που γίνεται μονή παραγγελία και να το βλέπουν αυτοί στον υπολογιστή. Εδώ πας στο Πλαίσιο και σου λένε ότι δεν υπάρχει αυτό το προϊόν στο κατάστημά τους, κοιτάνε στον υπολογιστή, δεν το βρίσκουν, και τελικά υπάρχει στην αποθήκη ή σε κάποιο άκυρο ράφι. Αφού δουλεύουν σα μπακάληδες κυριολεκτικά, τι ανανέωση ανά 5 λεπτά να κάνουν.. εδώ δε μπορούν να κάνουν ανανέωση μετά από μέρες. Δεν είναι δηλαδή ότι κοιτάνε μόνο να σου πλασάρουν το ακριβότερο και βάζουν ανύπαρκτες προσφορές κράχτες, αλλά ότι πραγματικά δεν ξέρουν τι γίνεται στο ίδιο τους το κατάστημα, πόσο μάλλον σε όλα πανελλαδιστανικώς. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορούν, αλλά ότι δε θέλουν! Και δε θέλουν γιατί υπάρχει μία κατάσταση ζούγκλα στην αγορά χωρίς έλεγχο, όχι μόνο από το κράτος αλλά και από τα σωματεία (εμποροϋπάλληλοι και άλλα), ελεγκτικούς μηχανισμούς, κλπ κλπ. αλλά και επειδή αυτή η τακτική λειτουργεί μια χαρά τουλάχιστον την Ελληνική αγορά που την γνωρίζω από πρώτο χέρι.
labman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 στο newegg και στο ncix που ψωνιζα στην αμερικη εχει τετοιο συτημα με ποσοτητες καθώς και 1 τεμάχιο ανά πελάτη σε προιόντα που εχουν ζήτηση
JohnMik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Επειδή άλλαξα ψύκτρα, μπορεί κάποιος να μου πει τι θερμοκρασίες περίπου έχει με την μαμά?
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εσύ τι θερμοκρασίες έχεις τόσο @ idle όσο και @ full load;
JohnMik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 47-51 @idle 70-85 @full load Να πω οτι αλλάχτηκε η ψύκτρα λόγω έλλειψης χώρου με μια Zalman η οποία είναι κατα πολύ μικρότερη...
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ποια Zalman; Όταν λες full load εννοείς gaming ή FurMark;
JohnMik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ποια Zalman; Όταν λες full load εννοείς gaming ή FurMark; Αυτή που φοράει η κάρτα στο Link: http://au.hardwarezone.com/reviews/view.php?cid=3&id=2469 Full load εννοούσα μετά απο καμιά ώρα COD Blacks ops σε 1920χ1080 Έβαλα furmark και ξεπερνάει τους 100 μέσα σε ένα λεπτό!!!
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δε χωράει με τίποτα η άλλη; Το καλοκαίρι θα στενέψουν κι άλλο το περιθώρια.
JohnMik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν χωράει με τίποτα. Βρίσκει σε μια Pci που δεν μπορώ χωρίς αυτή!!!
JohnMik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ποια μητρική έχεις; Μόνο μία PCI έχει; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528570 2 έχει αλλά είναι τόσο κοντά που η πάνω ουσιαστικά δεν υπάρχει. Με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών εξαφανίζεται και μένει μόνο η κάτω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.