Προς το περιεχόμενο

επεξεργασία βίντεο...βίντεο σε βίντεο

fastnickride

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρετε πώς μπορώ να βάλω να παίζει ένα βιντεάκι σε μικρό παράθυρο σε μία στατική εικόνα ή σε βίντεο επίσης στο pinnacle 14? αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτό ποιό είναι(αν ξέρετε και τον τρόπο ακόμα καλύτερα)?

νομίζω πάντως στο windows live movie maker στα7 δεν γίνεται!!!

ευχαριστώ

Δημοσ.

Picture in Picture (PiP) λέγεται η τεχνική αυτή.

Λογικά θα πρέπει να γίνει σε βίντεο υπέρθεσης με αλλαγή μεγέθους.

Δηλαδή, θα βάλεις το video background και στο overlay track θα βάλεις το βίντεο που θέλεις να παίξει μικρό. Θα του αλλάξεις το μέγεθος και θα το βάλεις στην θέση που θέλεις.

Τώρα πως θα γίνει ακριβώς αυτό, δες μερικά tutorials στο youtube.

Δημοσ.

να είστε καλά...ευχαριστώ πολυ!!!

μία ερώτηση που μάλλον θα είναι δύσκολο να γίνεται...μπόρεις να αλλάξεις σε ένα βίντεο το κεφάλι, δλδ να παίζεις το βίντεο και να έχει ένα δικό σου κεφάλι που θα το έχεις φτιάξεις εσύ με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας? έχω ακούσει οτι θέλει κάποια ειδικά προγράμματα τα οποία θέλουν απαιτήσεις!

Δημοσ.

Αυτό είναι πολυ προχωρημένο

Θες Αfter effects, αλλα δε θες να μπλεξεις...

Ειναι οτι καλυτερο αλλα πολυ δυσκολο (το προγραμμα)...

Αυτο που θες να κανεις γινεται σχετικά ευκολα αν το ξερεις ΚΑΛΑ ...

υπαρχουν οδηγιες στο internet για motion tracking κλπ...

Καλυτερα ασε το...

Δημοσ.

όντως είναι λίγο δύσκολο αλλά άμα ασχολείσαι θα την βγάλεις την άκρη...τώρα απ'οτι κατάλαβα απο το pinnacle δεν γίνεται αλλά απο το premiere γινεται! το είχε κάνει ένα παλικάρι παλιότερα μπροστά μου αλλά δεν τον είχα ρωτήσει :mad: ! πάντως δεν ξέρω για το after effects αλλά το premiere το κάνει σίγουρα απλά έχει μεγάλη διαδικασία(υπομονή) και τα ειδικά εφέ που χρειάζεται για την διαδικασία! πάντως micos έχει γίνει ένας χαμός για την ικανότητα αυτή επεξεργασίας που μας βγάζει ο λαζόπουλος!

Δημοσ.
[...]πάντως micos έχει γίνει ένας χαμός για την ικανότητα αυτή επεξεργασίας που μας βγάζει ο λαζόπουλος!

Ναι, και το κακό είναι ότι ο κόσμος πιστεύει ότι είναι κάτι απλό και αυτόματο.

Όσον αφορά το Premiere, ναι, γίνεται και εκεί αλλά το After Effects είναι post production και είναι φτιαγμένο για να εφαρμόζει εφέ σε βίντεο ενώ οι δυνατότητες video editing που έχει δεν είναι το δυνατό χαρτί του.

Αν γίνεται στο premiere θα γίνεται και στο pinnacle. Μάλλον μέσω κάποιου plugin. Το Boris FX νομίζω έχει motion tracking.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...