Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με BaudTec

LouCi4er

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μαγκες.Οπως λεω και στον τιτλο μου καηκε το τροφοδοτικο του εν λογω ρουτερ.Δοκιμασα με το τροφοδοτικο ενος φιλου μου που εχει το ιδιο ακριβως και το ρουτερ μου δουλευει κανονικα.Το θεμα ειναι που θα βρω τετοιο τροφοδοτικο.Το τροφοδοτικο ειναι Input:230V AC και Output:12V AC 1A.

Δοκιμασα με ενα ballast για λαμπες φθορισμου το οποιο βγαζει 11,6V AC αλλα ενω το ρουτερ ξεκιναει να δουλευει,μετα απο κανα δυο λεπτα σβηνει.Μολις βγαλω το ballast απο την πριζα και το ξαναβαλω ξαναδουλευει για κανα δυο λεπτα παλι και ξανασβυνει.Τεσπα,το παρατησα το ballast,τωρα το εχω 2-3 μερες με το τροφοδοτικο του φιλου μου.Το θεμα ειναι οτι παραγγειλα ενα τροφοδοτικο 12V AC 1A αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν τα ρουτερ δουλευουν με ολα τα τροφοδοτικα ή μονο με αυτα που δινει ο κατασκευαστης μαζι.Αν και αυτο που ειχε το BaudTec ελεγε ΟΕΜ πανω.

Πολλες φορες εγραψα την λεξη τροφοδοτικο,ετσι για να το εμπεδωσουμε. :P

Δημοσ.

όσων άφορα για το τροφοδοτικό! και το ρουτερ . όχι δεν θα έχεις πρόβλημα . μπορεί να έχεις με το βύσμα άλλα αν πάρεις κάποιον μετατροπέα θα είσαι coble

μην αναχώνεσαι εφοσον έχει την ίδια έξοδο με το original είσαι οκ!

Δημοσ.

Αν έχει ίδια input output κτλπ δεν θα έχεις πρόβλημα,αν και το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις ηταν να έπερνες το καμμένο τροφοδοτικό μαζί σου σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά και ανάλογα τα specs που έχει θα σου έδιναν το αντίστοιχο σε OEM.

Δημοσ.

αν ειναι εντος εγγυησης.και το Polarity παιζει ρολο στα ρουτερ επισης δυστυχως απο τετοιο ρουτερ δεν εχω spare μετασχηματιστη.

Δημοσ.

ελπιζω να μην του εκανε καμια ζημια με τον αλλον μετασχηματιστη απο τα ballast.και να επαθε ζημια ενταξει αμα ειναι εγγυηση στο αλλαζουν αλλιως παιρνεις ενα νεο καλυτερο απο αυτο

Δημοσ.

Παιδια,thanks για τις απαντησεις.Εχει ενας φιλος μου,ο οποιος ειναι Αθηνα 4-5 routers,τρια Thomson ενα Philips και αλλο ενα που δεν θυμαμαι μαρκα.Σε κανενα μηνα που θα κατεβει χωριο θα μου φερει ενα Thomson και το Philips,oποτε δεν υπαρχει προβλημα.Απλα ελεγα μεχρι να μου το φερει να τσιμπαγα ενα τροφοδοτικο να εκανα την δουλεια μου με το Baudtec.Εγγυηση δεν εχει διοτι το 2008 που εβαλα το Conn-x μου ειχαν δωσει ενα Thomson το οποιο μετα απο κανενα χρονο αρχισε να χανει κωδικους,δεν συγχρονιζε κτλ.Ηρθε ο ΟΤΕ και μου το αλλαξε με το Baudtec.Τεσπα,αυριο ερχετε και ενα τροφοδοτικο που παραγγειλα και μαλλον θα δουλευει κομπλε.

Εδω και 4-5 μερες το δουλευω με ενα αλλο τροφοδοτικο απο ενα ιδιο Baudtec και δουλευει ρολοι.

Δημοσ.

Ναι οντως,το Thomson ειναι πολυ σταθερο.Το Baudtec τουλαχιστον 2 φορες τη μερα (οχι και καθε μερα αλλα το κανει πολυ συχνα)σβυνει το λαμπακι του internet,και φυσικα σταματας να εχεις internet και θελει restart για να στρωσει.Πολυ σπαστικο. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...