Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Samsung LED

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα στη Samsung LED Series 7 (οχι 3d) που έχω εδώ και 2 χρόνια.

Το έχει κανει 2 φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες, όταν την ανοίγω μετα απο λιγα δευτερόλεπτα αρχίζει να αχνοφαίνεται χρωματικη παλέτα ή ακόμα και μισό η ολόκληρο καδρο από πισω.

Να το πω πιο απλα, ειναι σαν να μην έχει σβησει εντελώς κάποιο προηγούμενο frame και να έχει κολλήσει και αν αποτυπώνεται αχνα πάνω στην οθονη, σαν background.

Αν δεν ειναι ολόκληρο frame τότε είναι κάποιo/καποια lines με αποτελεσμα μετα απο 2-3 λεπτά να βγαινουν αχνα μεν, ενοχλητικα δε "σχηματακια" πάνω στην οθόνη

Μάλιστα, οταν την σβησω, αυτό το σχηματάκι μένει για 1'' περίπου πριν μαυρίσει εντελώς.

Εννοείται ότι θα την πάω πίσω στο μαγαζι να δω τι γινεται, αλλά αναρωτιόμουν μηπως το εχει αντιμετωπίσει κανείς άλλο αυτο

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα στη Samsung LED Series 7 (οχι 3d) που έχω εδώ και 2 χρόνια

Aν είσαι μέσα στην εγγύηση (2 χρόνια) είσαι τυχερός ή επίσης αν είχες αγοράσει επέκταση εγγύησης σε 5 χρόνια. Αν όχι, τότε κάνε το σταυρό σου για το νούμερο που θα σου πούνε. Τη σειρά Β έχεις αγοράσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...