Mpintos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 εμενα μεχρι τωρα με εχει κερδισει ο acer λογω της οθονης του. αυτη ειναι η διαφορα του κατα κυριως νομιζω απο τον τουρμποξ γιατι και οι 2 εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα. επειτα στον τουρμποξ παιζει ενας χρονος εγγυησης. τι να πω δεν ξερω.... απο κει και περα ποτε θα βγουν οι καινουργιοι επεξεργαστες και τι ειναι αυτοι δεν ξερω... :/ εχω την εντυπωση ομως πως τους απεσσυραν λογω καποιου προβληματος και θα τους επαναπροωθησουν διορθωμενους ε?
xristoforos89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Αν το παμε μεταξυ των 2 (acer και turbox) θα προτιμουσα και εγω το Τουρμπο λογω του οτι το Πλαισιο εχει πιο αξιοπιστο service. Παρε τον Τουρμπο, παρε και μια επεκταση εγγυησης στα 3χρονια, και θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου. Και φυσικα αν πας στο Πλαισιο τελικα, πες τους να σου κοψουν και κατι.. Αν πληρωσεις μετρητα βεβαια..
Mpintos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 δεν παιρνω υπολογιστη με κριτηριο να χαλασει και να εχω να τον παω. αλλα εχω κολλησει παρα πολυ γιατι εχω διαβασει πολλα απο διαφορα παιδια και πολλοι ειναι κατα του e shop και των acer και με προβληματιζει αρκετα αυτο γιατι ποτε δεν σκεφτηκα οτι θα παρω υπολ με την προοπτικη να παθει τοσο σοβαρη ζημια. γιατι ενταξει αμα κατσει ψιλοαβαρια τι να πω το δινω και σε εναν μαστορα δεν εχω προβλημα.
Giorgos09 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Αυτο το ειδες? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-HR-i5-450.htm Να σημειωσω οτι ολα τα turbox εχουν 2 χρονια εγγυηση περα του τι λεει στο site.
disqualified Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 δεν παιρνω υπολογιστη με κριτηριο να χαλασει και να εχω να τον παω. και ομως για ενα laptop ειναι πολυ σημαντικο.
panos9553 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 δεν παιρνω υπολογιστη με κριτηριο να χαλασει και να εχω να τον παω. αλλα εχω κολλησει παρα πολυ γιατι εχω διαβασει πολλα απο διαφορα παιδια και πολλοι ειναι κατα του e shop και των acer και με προβληματιζει αρκετα αυτο γιατι ποτε δεν σκεφτηκα οτι θα παρω υπολ με την προοπτικη να παθει τοσο σοβαρη ζημια. γιατι ενταξει αμα κατσει ψιλοαβαρια τι να πω το δινω και σε εναν μαστορα δεν εχω προβλημα. Περα απο την επιλογη που θα κανεις..με το καλο...να εχεις κατι πολυ σοβαρα υποψιν σου Στα laptop δεν συζηταμε για μαστορες(παρα μονο σε εξεζητημενες περιπτωσεις),μετραει μονο η εγγυηση η οποια οπως φανταζεσαι πρεπει να ειναι αρκετα καλη και αξιοπιστη,γιατι αν σου χαλασει κατι εκτος εγγυησης δεν συμφερει να το φτιαξεις αλλα να παρεις καινουριο..
SOWHAT Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ό,τιιιιιιιιιιιιιιι μάρκα και να πάρεις να φροντίσεις να πάρεις ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ που να σε πάει στα 4 χρόνια σύνολο τουλάχιστον... Πίστεψέ με 3 χρόνια είναι τίποτα.... Γενικά ό,τι μάρκα και να είναι αν σου χαλάσει να υπολογίζεις γύρω στα 400 ευρώ στο νεράκι για επισκευή εκτός εγγύησης.... Κανένα λάπτοπ δεν αξίζει επισκευής αν είναι εκτός εγγύησης.... Για αυτό ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ........... Δες τα κόστη και υπολόγισέ τα στο τελικό budget!
Mpintos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 :DD ευχαριστω ολους για την βοηθεια , τελικα θα περιμενω ως τις 10 απριλιου γυρω σε περιπτωση που βγαλουν με καινουργιους επεργεστες (Intel's Sandy Bridge οπως προαναφερθηκε) και μετα αφου επιλεξω θα κοιταξω εγγυηση και να ειναι επεκτασιμη θεωρω πως ειναι καλυτερα να μην βιαστω γιατι οσο να ναι 1300 και 1500 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα και θα να ναι αμαρτια να πανε στράφη
panos9553 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 :DD ευχαριστω ολους για την βοηθεια , τελικα θα περιμενω ως τις 10 απριλιου γυρω σε περιπτωση που βγαλουν με καινουργιους επεργεστες (Intel's Sandy Bridge οπως προαναφερθηκε) και μετα αφου επιλεξω θα κοιταξω εγγυηση και να ειναι επεκτασιμη θεωρω πως ειναι καλυτερα να μην βιαστω γιατι οσο να ναι 1300 και 1500 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα και θα να ναι αμαρτια να πανε στράφη Πολυ λογικο σε βρισκω.. Επισης αν ειναι να σκασεις κοντα στο 1500 ευρακια καλο ειναι περα απο την αρκετη και αξιοπιστη εγγυηση,περα απο cpu Sandy Bridge,να κοιταξεις και gpu απο gtx 460m ή ati mobility 5870 και πανω..αλλιως δεν αξιζει τοσα λεφτα..θα με θυμηθεις..
Mpintos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ναι θα κοιταξω το καλυτερο δυνατο που θα μπορεσω να παρω. σας ευχαριστω ολους παιδια πολυ. αν αντιληφθει καποιος οτι αρχισαν οι προωθησεις και δεν του κανει κοπο ας με ειδοποιησει ^.^'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.