talidipa Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Aπλα ποσταρει την ερωτηση του ο καθενας. Αν διαβασεις ξανα θα δεις τα ερωτηματικα στο ποστ μου, πραγμα που σημαινει πως ρωταω για πιθανη μεταβαση. Better? Αυτό είναι το θέμα μου: ότι εσύ ρωτά για Νέα Κηφησιά και δεν ξέρω αν όλες οι απαντήσεις από κάτω αφορούσαν αυτή την περιοχή. Απλά ζήτησα εξακρίβωση. Αλήθεια ο ΟΤΕ γιατί δεν επηρεάζεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δε πήρα χαμπάρι και κάποια στιγμή μιλούσα και Skype. Βασικά μίλαγα με μια φίλη η οποία έχει θέματα με τη γραμμή της και χθες την άκουγα πιο καθαρά από ποτέ. Ο ΟΤΕ γιατί δεν επηρρεάζεται απο τα κυκλώματα αυτά (να μαθαίνουμε και τίποτα χρήσιμο) ; γιατί ο ΟΤΕ παίζει αποκλειστικά με Oteglobe, ενώ οι εναλλακτικοί έχουν μερικά κυκλώματα από Seabone
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτό είναι το θέμα μου: ότι εσύ ρωτά για Νέα Κηφησιά και δεν ξέρω αν όλες οι απαντήσεις από κάτω αφορούσαν αυτή την περιοχή. Απλά ζήτησα εξακρίβωση. Αλήθεια ο ΟΤΕ γιατί δεν επηρεάζεται? Σορυ, καταλαβα λαθος απο το quote, mea culpa EDIT: Τελικα ο κομβος ειναι στα 4 τετραγωνα οποτε θεωρω πως δεν θα εχει προβλημα.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ο οτε ν.κηφισιας ειναι εδω Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣNKIFΠρωτέως 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.