Moderators stormrain Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Eρωτηση (χωρις να θελω να κανω hijack το θεμα) και επειδη εχω καταλαβει πως παιζει ρολο η περιοχη για τις συνδεσεις. Στην περιοχη της N.Κηφισιας η μεταβαση απο ΟΤΕ σε Forthnet ενδεχεται να δημιουργησει προβληματα? Θελω να πω, εχουν αναφερθει αποσυνδεσεις και λοιπα ευτραπελα? Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 με σιγουριά δεν μπορεί να ξέρει κανείς...
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 gia το τι μπορει να γινει στην μεταβαση πραγματι δεν μπορει να σου εγγυηθει κανεις.η θεωρια λεει οτι δεν γινεται κατι διοτι απλα μια γεφυρα γινεται.στην πραξη μπορει κατι να μην παει καλα. το μονο που μπορω να σου πω ειναι για το θεμα ταχυτητας να σου πω που βρισκεται ο οτε για να δεις ποσο μακρια εισαι. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣNKIFΠρωτέως 25 ο οτε ειναι εκει που ειναι και το μουσειο του οτε.
parasaser Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 από connx πήγα σε forthnet έκατσα 2 μέρες και πίσω πάλι σε connx. οι τυπάδες μου έδωσαν χαλασμένο router τους το πήγα για επισκευή και το βρήκα καλό αλλά ήταν second hand και χαλασμένο συνεννόηση δεν υπήρχε και τους χαιρέτισα, από εδώ έχει βγει και η γνωστή φράση ''συνεννόηση forthnet'' δηλαδή σπασμένο τηλέφωνο κυριολεκτικά. για να μην φανεί διαφήμιση, δεν έχω δοκιμάσει άλλους παρόχους.
Aragorn Elessar Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Απο την δικη μου προσωπική εμπειρία (είχα connx Και πήγα σε forthnet), μπορώ να πω οτι δεν αξίζει. Εκανα μεγαλη βλακία που άλλαξα... τώρα περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο για να ξανα παω σε ΟΤΕ.
F33L Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 να μην αλλαξεις επειδη με forthnet εαν κατι παει στραβα την εκατσες.. ειδικα εαν εισαι gamer
greenmachine Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Η τεχνική εξυπηρέτηση του Οτε σε περίπτωση βλαβών και δυσλειτουργιών είναι υποδειγματική! Πρόσφατα, είχα αποσυνδέσεις (πολλές), και όχι μόνο ήρθαν τεχνικοί την επόμενη μέρα, αλλά μου άλλαξαν όλη την καλωδίωση κάτω στα ρολόγια (κάτι κάνανε και στο Καφαο, απ'ότι μου είπαν), με αποτέλεσμα να κλειδώνω πλέον στα 11Mbps (απο 4,5Μbps πριν). Και είμαι πολύ σταθερός πλέον (0 disconnects για μέρες, and counting). Δεν είμαι fanboy, έχω κράξει άπειρες φορες τον Οτε στο παρελθόν, όπως όλοι, αλλά τα καλά πρέπει να λέγονται, οπότε- topicstarter- έχε στο νου σου και το aspect αυτό
anta_n Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εγώ την έχω τη περιέργεια να αναφέρουν οι συμφορουμίτες τι "πήγε στραβά" και"δεν αξίζει". Εγώ ξέρω πολύ κόσμο που δεν έχει πρόβλημα και είναι ικανοποιημένος (μεταξύ τους κι εγώ). Αν ήταν τόσο άσχημα όσο το εμφανίζετε δεν θα είχε τόσους συνδρομητές... Στο θέμα μας. Η πιο σίγουρη επιλογή για να διαπιστώσεις πως πάει η Forthnet στη περιοχή σου είναι να ρωτήσεις κάποιον που μένει κοντά σου (ιδανικά στην πολυκατοικία σου) και να έχει Forthnet. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ lucky guesses.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 καλά εσύ anta και τις μέρες που ήταν κομμένες οι οπτικές δεν είχες πρόβλημα...
endrevar Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ένας πολύ καλός τρόπος να κρίνεις ένα πάροχο λίγο πιο γενικά (ειδικά αν δεν έχεις σύνδεση από αυτόν) είναι αυτό εδώ. Με πολύ απλά λόγια όσο πιο ευθείες είναι οι γραμμές τόσο πιο καλά πάει το δίκτυο. Γενικά τον τελευταίο καιρό, τουλάχιστον όσο εγώ το κοιτάω η forthnet πάει καλά, ενώ hol που έχω και προσωπική άποψη χάλια (βέβαια αυτό φαινόταν και χωρίς το smokeping ). Από εκεί και έπειτα κοιτάς τον τοπικό παράγοντα, δηλαδή πως παίζει η γειτονιά σου που θα σου αποκαλύψει και περισσότερα στοιχεία για το δίκτυο χαλκού και σε τι κατάσταση είναι. Πάντως μαγική συνταγή δεν υπάρχει και πάντα το adsl ήταν best effort
talidipa Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Eρωτηση (χωρις να θελω να κανω hijack το θεμα) και επειδη εχω καταλαβει πως παιζει ρολο η περιοχη για τις συνδεσεις. Στην περιοχη της N.Κηφισιας η μεταβαση απο ΟΤΕ σε Forthnet ενδεχεται να δημιουργησει προβληματα? Θελω να πω, εχουν αναφερθει αποσυνδεσεις και λοιπα ευτραπελα? Ευχαριστω Στη Νέα Κηφησιά όλα αυτά τα προβλήματα? ή απλά λέμε εμπειρίες ο καθένας?
anta_n Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτές του ΟΤΕ στη Ν. Σμύρνη λες; Είδες καθόλου smokeping χθες; Σε άλλο thread λένε για χαμηλές ταχύτητες αλλά εγώ μια αποσύνδεση είχα και εβλεπα το debdocracy.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Στη Νέα Κηφησιά όλα αυτά τα προβλήματα? ή απλά λέμε εμπειρίες ο καθένας? Aπλα ποσταρει την ερωτηση του ο καθενας. Αν διαβασεις ξανα θα δεις τα ερωτηματικα στο ποστ μου, πραγμα που σημαινει πως ρωταω για πιθανη μεταβαση. Better?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτές του ΟΤΕ στη Ν. Σμύρνη λες; Είδες καθόλου smokeping χθες; Σε άλλο thread λένε για χαμηλές ταχύτητες αλλά εγώ μια αποσύνδεση είχα και εβλεπα το debdocracy. αν μιλάς για το πρόβλημα με τα κυκλώματα της Seabone λογικό είναι να μην είχες πρόβλημα στο youtube, αφού τα videos γίνονται cached στους servers της Forthnet, αν όμως πήγαινες σε site εξωτερικού θα έβλεπες ότι ούτε καν google δεν μπορούσες να μπεις, με Forthnet/HOL/On/Wind/Netone/Cyta...
anta_n Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δε πήρα χαμπάρι και κάποια στιγμή μιλούσα και Skype. Βασικά μίλαγα με μια φίλη η οποία έχει θέματα με τη γραμμή της και χθες την άκουγα πιο καθαρά από ποτέ. Ο ΟΤΕ γιατί δεν επηρρεάζεται απο τα κυκλώματα αυτά (να μαθαίνουμε και τίποτα χρήσιμο) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.