poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν υπαρχει εταιρεια που να μην ακουσεις παραπονο.αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Συμφωνώ εν μέρη με τον Heatspreader αλλα γενικά όλες οι εταιρίες έχουν προβήματα μιονεκτήματα , πλεονεκτήματα λίγοτερα η περισσότερα προβήματα. Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη εταιρία ειναι που θα πέσεις στην περιοχή και το dslam που είσαι,γενικα ειναι πολύ σχετικό τι θα πάρεις απο την κάθε ετερία και ας ειναι στο ίδιο dlsam.
Sreak Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Η κατάσταση της forthnet τον τελευταίο καιρό ειδικά μετά τις αναβαθμίσεις του δικτύου της και του cash του youtube είναι πολύ καλύτερη. Εγώ θα έλεγα πως είναι ο πιο αξιόπιστος εναλλακτικός πλέον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 συμφωνώ με την 1η πρόταση, αλλά για να βγάλω σίγουρο συμπέρασμα πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες...
Sreak Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 συμφωνώ με την 1η πρόταση, αλλά για να βγάλω σίγουρο συμπέρασμα πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες... Συμφωνώ και εγώ σε αυτό.Ας ειμαστε ομως αισιοδοξοι
weber122 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Νομίζω πως πέρασε η εποχή που ο ΟΤΕ θεωρούνταν ο καλύτερος πάροχος. Όλο για αποσυνδέσεις διαβάζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δυστυχώς ή ευτυχώς έχει το καλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο με εξωτερικό, αποσυνδέσεις μπορούν να έχουν όλοι δίχως εξαιρέσεις, είναι θέμα του last mile...δεν μπορείς να κρίνεις έναν ISP από αυτές
Heatspreader Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν υπαρχει εταιρεια που να μην ακουσεις παραπονο.αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ο ΟΤΕ δεν νομίζω εφόσον έχει περάσει το συμβόλαιο σου, όταν θέλεις να κόψεις το DSL και να αφήσεις μόνο το τηλέφωνο να σου ζητάει 20Ευρώ επειδή και καλά κάνεις αλλαγή πακέτου.
bill1000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 εγω ειχα forthnet και εφυγα τρεχοντας για να βαλω connx. το ιντερνετ συνεχεια κοβοταν και σπανια ειχα προβληματα και στο τηλεφωνο... οσο για τη γραμμη εξυπηρετησης, απλα δεν υπαρχει. κυριολεκτικα. δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησεις με εκπροσωπο τους. με το connx κανενα απολυτως προβλημα. δεν πεφτει με τιποτα. οπως τα λεει η διαφημιση.. και η γραμμη εξυπηρετησης δουλευει κανονικα.
Sreak Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 H forthnet πράγματι είχε προβλήματα αλλά τώρα η κατάστασή της είναι πολύ καλύτερη. Όντως θα πρέπει να περιμένουμε καιρό για να φανεί αξιόπιστα η διαφορά, από την άλλη είναι άδικο να έχουμε σταμπάρει αρνητικά μια εταιρία. Εγώ σε αυτή τη φάση σίγουρα είναι από τις εταιρίες που θα δοκίμαζα (αν δεν την είχα)
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Οπως ειπε ο thresh το θεμα αποσυνδεσεων ειναι ειτε το πεις last mile ειτε το πεις οπως θες ειναι θεμα σε απλα ελληνικα καλωδιου χαλκου απο το αστικο κεντρο μεχρι την πριζουλα του σπιτιου σου.απο εκει και περα ο συνδυασμος modem /router profile της γραμμης και dslam κανουν τις αποσυνδεσεις πιο εντονες η λιγοτερο εντονες.το Thomson πχ ειναι το πιο σταθερο σε αποσυνδεσεις.το default profile του οτε στα 9 margin ειναι μεν λιγο πιο χαμηλα σε sync απο οτι ενα 6 αρι της forthnet αλλα ειναι πιο σταθερο σε μια παραξενη γραμμη.
endrevar Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Οπως ειπε ο thresh το θεμα αποσυνδεσεων ειναι ειτε το πεις last mile ειτε το πεις οπως θες ειναι θεμα σε απλα ελληνικα καλωδιου χαλκου απο το αστικο κεντρο μεχρι την πριζουλα του σπιτιου σου.απο εκει και περα ο συνδυασμος modem /router profile της γραμμης και dslam κανουν τις αποσυνδεσεις πιο εντονες η λιγοτερο εντονες.το Thomson πχ ειναι το πιο σταθερο σε αποσυνδεσεις.το default profile του οτε στα 9 margin ειναι μεν λιγο πιο χαμηλα σε sync απο οτι ενα 6 αρι της forthnet αλλα ειναι πιο σταθερο σε μια παραξενη γραμμη. Ο ΟΤΕ δεν είναι όμως υπέυθυνος για το last mile (δεν εννοώ για μέσα στα σπίτια), και η δική μου γνώμη είναι ότι το έχει ψηλοπαρατήσει και ειδικά τώρα που και οικονομικά τα πράγματα είναι ζόρικα. Το profile όλες οι εταιρείες το αλλάζουν ανάλογα με την σταθερότητα της γραμμής του κάθε πελάτη. Για μένα αυτό είναι minor κριτήριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 o OTE είναι ο υπεύθυνος για το last mile και δεν επιτρέπεται να το αγγίξει άλλος ISP
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 το μονο που μπορει να αγκιξει ο Provider ειναι απο τον κανανεμητη της πολυκατοικιας αλλιως escalit μεχρι τον πελατη πανω δηλαδη ουτε 20 μετρα καλωδιο και απο την χωνευτη οταν ειναι box μεχρι τον πελατη παλι.πλεον ουτε box επιτρεπεται να αγγιζει κανεις παρα μονο ο οτε.ουτε καν στο mirroring μεσα στο αστικο κεντρο δεν εχει δικαιωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.