giorgos1966 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Tην βοηθεια σας παιδια,διοτι εγω ειμαι ασχετος με αυτα,κ λογω εδω που μενω(σε νησι),δεν ξερω καποιον να γνωριζει καλα απο αυτα. Εχω τον TOSHIBA L500D-163 τον SATELITE.Eκανα με το bios updates εναν ελεγχο κ μου βγαζει αυτα.Θα σας ημουν υποχρεος να με βοηθησετε που να τα βρω.εψαξα στην toshiba στο site αλλα δεν βγαζω ακρη. Προσαρμογείς οθόνης ATI κινητικότητα Radeon HD 4500 Series BIOS Toshiba DE ATA / ATAPI ελεγκτές Standard AHCI 1,0 ελεγκτή Serial ATA Απεικόνισης της συσκευής USB2.0 UVC WebCam Ποντίκια και άλλες συσκευές κατάδειξης Ποντίκι συμβατό με PS / 2 Προσαρμογείς δικτύου Realtek RTL8191SE 802.11n Wireless LAN PCI-E NIC Ήχου, βίντεο και παιχνιδιών Realtek High Definition Audio Ελεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου Σύνθετη USB συσκευή Generic Bluetooth Adapter Realtek USB 2.0 ανάγνωσης καρτών Συσκευή αποθήκευσης USB
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=785&Itemid=696 Πάνε εδώ πάτα το Oδηγoί ακριβώς κάτω από την εικόνα, συμπλήρωσε το λειτουργικό που έχεις (windows XP/vista/7.... ) στο Operating system και πάτα search μετά κατέβασε ότι χρειάζεσαι.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 επισης αν εχεις recovery tο κανεις format και ολα οκ.επισης στην toshiba χωρις να δινω ορκο χυμα στο c σου φτιαχνει ενα folder και εκειμεσα ειναι ολοι οι drivers.το εχω δει και σε hp αυτο.
zHsHs_87 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ναι οντος ισχυει αυτο και στο δικο μ το hp συνεβει αυτο!!!! με τους driverς !!!! τουσ βγαζει σε ενα φακελο στον σκληρο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.