Προς το περιεχόμενο

system tool-ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!

LunaDark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LunaDark να το κάνεις απαραίτητα αν δεν θες να κάνεις φορμάτ. Στην ανάγκη πετάξου σε ένα internet cafe ή σε ένα φίλο και κάνε το

Δημοσ.

Δες εδώ πως θα κάνεις το usb σου να ξεκινάει των Η/Υ σου και να κάνει και έλεγχο για ιούς.Ξέρεις να διαλέγεις το usb σαν συσκευή εκκίνησης;;

Λέει για το Kaspersky αλλά πιάνει και με άλλα rescue cd αρκεί να είναι σε μορφή .iso

http://www.megaleecher.net/Bootable_Kaspersky_Rescue_Disk

Κάνε το από καθαρό Η/Υ έλεγξε τον πρώτα αυτών και το usb.

Δημοσ.

Luna είναι πάρα πολύ απλό και αυτό που σου λέει ο theELF και αυτό που σου λέω εγώ. Σε ποιο σημείο κολλάς;

Αν ειναι να καλέσεις τεχνικό μην φανταστείς ότι θα κάτσει να ασχοληθεί τόση ώρα στο σπίτι σου με antivirus κλπ. Μάλλον επανεγκατάσταση θα κάνει στα windows. Και το πόσο θα σου στοιχίσει επίσκεψη στο σπίτι, δεν το συζητώ βέβαια.

Δημοσ.

προσπαθω απο τις 4 να βγαλω ακρη, δεν ειμαι στο σπιτι μου ειμαι σε αλλη πολη και δεν εχω μεταφορικο μεσο να κατεβω σε νετ καφε....επισης χαλασα ξενο λαπτοπ κι οχι το δικο μου....επισης εχω μονο 1 στικακι και αυτο πιθανοτατα το μολυνα...

Δημοσ.

Το να ελέγξεις αν έχεις μολύνει το Usb είναι το μόνο εύκολο. Μετά ξεκινάς τη διαδικασία που σου είπε ο TheELF και σκανάρεις το μολυσμένο pc.

Κάτι άλλο δεν μένει να σου προτείνουμε πάντως. Αν δεν δράσεις εσύ δουλειά δεν γίνεται

Δημοσ.

Στο pc που μου μιλάς κατέβασε το malwarebytes που σου έδωσα σε προηγούμενο ποστ. Στις συσκευές που θα σου βγάλει να επιλέξεις για σάρωση, βάλε εκτός από το δίσκο ή τους δίσκους και το φλασάκι. Και εδώ ισχύει η πλήρης σάρωση που είπα πριν.

Δημοσ.

Αν ειναι να καλέσεις τεχνικό μην φανταστείς ότι θα κάτσει να ασχοληθεί τόση ώρα στο σπίτι σου με antivirus κλπ. Μάλλον επανεγκατάσταση θα κάνει στα windows. Και το πόσο θα σου στοιχίσει επίσκεψη στο σπίτι, δεν το συζητώ βέβαια.

Aν είναι τόσο κάφρος, ναι, αυτό θα προτείνει. Αν όχι, θα πάρει το λαπιτόπι στον χώρο του, θα βγάλει τον συστεμοτουλιασμένο δίσκο, κι αφού τον συνδέσει σε άλλο σύστημα (καθιστώντας έτσι τα μαμούνια που κουβαλάει, ανενεργά), θα τρέξει στάνταρ προγράμματα καθαρισμού.

Στη χειρότερη, μπορεί και να του το προτείνει αυτό ακριβώς να κάνει, η ίδια η Λούνα-ντάρκ. Το θέμα πάνω απ' όλα είναι αν την παίρνει οικονομικά να πλερώσει τεχνικάριο. Αν ναι, με τις ευλογίες μας. Αν όχι, ίδωμεν. Αν την προλάβαμεν βέβαια.

Σε περίπτωση που δεν, να έστω μία pic δώρουμ από το φόρουμ, που της πηγαίνει για avatar .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...