LunaDark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 παιδια βοηθεια!!!!!!!! στο αλλο λαπτοπ εχει εγκατασταθει μονη της μια βλακεια, το system tool και δεν μπορω να το βγαλω με τπτ.....εχει μλοκαρει ολα τα προγραμματα καθως και το ιντερνετ. δεν μπορω να συνδεθω ουτε σε safe mode.....τι να κανω????????????
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν μπαίνει σε safe mode θες να πεις ή δεν έχεις ίντερνετ σε safe mode; Τι λειτουργικό έχεις; Αν δεν μπαίνει κάν σε safe mode και δεν σε αφήνει να ανοίξεις κανένα πρόγραμμα κατέβασε από το Pc που γράφεις εδώ αυτό http://www.freedrweb.com/livecd/ Κάψε το σε ένα cd και μπούταρε από αυτό.
LunaDark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μπαινω σε safe mode αλλα δεν εχω ιντερνετ. δοκιμασα και με στικακι δεν λειτουργει τπτ.....ειναι ολα παγωμενα...τι να κανω?
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καταρχήν να ηρεμήσεις και να μου δώσεις να καταλάβω ακριβώς τι παίζει. Σε safe mode έχει την ίδια συμπεριφορά; Δηλαδή ΔΕΝ σε αφήνει να ανοίξεις προγράμματα και σου τα κλείνει; Με το στικάκι τι πήγες να δοκιμάσεις; Βασικά προτιμώ να μην βάζεις στικάκια στο συγκεκριμένο Pc και μετά στο δικό σου που δουλεύει σωστά.
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μπαινω σε safe mode αλλα δεν εχω ιντερνετ. δοκιμασα και με στικακι δεν λειτουργει τπτ.....ειναι ολα παγωμενα...τι να κανω? Γράψε μ όποιον τρόπο μπορείς και όπου βρεις το δισκάκι που λέει η Karmen.
LunaDark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ουφ ναι εχεις δικιο...λοιπον.....εψαξα και βρηκα οδηγους που σου λενε για να το σβησεις αυτο χρειαζεται να κατεβασεις ενα πργραμματακι....δεν μπορουσα να συνδεθω στο ιντερνετ οποτε μπηκα στο safe mode....ουτε κι εκει μπορουσα να συνδεθω οποτε ανοιξα ενα προγραμμα να δω αν λειτουργει (το adobe) και λειτουργουσε μια χαρα...κατοπιν κατεβασα απο αλλο λαπτοπ αυτο το προγραμματακι και το περασα σε στικακι και δοκιμασα να το περασω στο "μολυσμενο" λαπτοπ αλλα δεν το αναγνωριζε....αυτα, ελπιζω να μην τα ειπα παλι μπερδεμενα
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Άσε το γούγλη για την ώρα. Αφού ανοίγεις προγράμματα κατέβασε αυτό http://www.malwarebytes.org/ Και κάνε ΠΛΗΡΗ ΣΑΡΩΣΗ σε safe mode (το ότι δεν έχεις ίντερνετ σε safe mode οφείλεται μάλλον στην επιλογή που κάνεις όταν μπαίνεις). Σου λέει safe mode σκέτο και safe mode with network; Κάνε αυτό για αρχή και βλέπουμε
LunaDark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 οχι μπηκα κανονικα σε safe mode που υποστηριζει ιντερνετ connection. τι εννοεις πληρη σαρωση?
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όταν το εγκαταστήσεις στο pc θα δεις αυτό και θα κάνεις την επιλογή που σου έχω σημειώσει
LunaDark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μα πως θα το εγκαταστησω εφοσον δεν εχω συνδεση?
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μα πως θα το εγκαταστησω εφοσον δεν εχω συνδεση? Θα το κατεβάσεις από το pc που μου μιλάς θα γράψεις το αρχείο που θα κατεβάσει σε ένα usb/cd/dvd ότι έχεις τεσπα και θα το τρέξεις από το μολυσμένο pc. Όταν θα ολοκληρώσει τη σάρωση (περίπου 1ώρα θέλει) ανέβασε φώτο με τα αποτελέσματα εδώ
LunaDark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 μα το δοκιμασα ηδη με ενα παρεμφερες προγραμμα...δεν ανοιγει τπτ απο usb stick
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Απο cd/dvd? Δεν σου δουλεύουν οι usb ή δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου; Αν δεν ανοίγει τίποτα τότε πας στην πρώτη λύση που σου είπα.
LunaDark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 cd/dvd δεν εχω...οταν παω να ανοιξω το προγραμμα απο usb η οτιδηποτε αλλο απο το usb μου λεει application cannot be executed. ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα αλλα μου παγωνει τα προγραμματα κ ορισμενες λειτουργιες
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ωραία άρα δουλειά με Usb δεν γίνεται. Βρες ένα cd και γράψε Αυτό που σου είπα. Θα πας από το bios και θα ορίσεις first boot device το cd/dvd σου και θα κάνεις σκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.