Προς το περιεχόμενο

system tool-ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!

LunaDark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια!!!!!!!!

στο αλλο λαπτοπ εχει εγκατασταθει μονη της μια βλακεια, το system tool και δεν μπορω να το βγαλω με τπτ.....εχει μλοκαρει ολα τα προγραμματα καθως και το ιντερνετ.

δεν μπορω να συνδεθω ουτε σε safe mode.....τι να κανω????????????

Δημοσ.

Δεν μπαίνει σε safe mode θες να πεις ή δεν έχεις ίντερνετ σε safe mode;

Τι λειτουργικό έχεις;

Αν δεν μπαίνει κάν σε safe mode και δεν σε αφήνει να ανοίξεις κανένα πρόγραμμα κατέβασε από το Pc που γράφεις εδώ αυτό

http://www.freedrweb.com/livecd/

Κάψε το σε ένα cd και μπούταρε από αυτό.

Δημοσ.

μπαινω σε safe mode αλλα δεν εχω ιντερνετ.

δοκιμασα και με στικακι δεν λειτουργει τπτ.....ειναι ολα παγωμενα...τι να κανω?

Δημοσ.

Καταρχήν να ηρεμήσεις και να μου δώσεις να καταλάβω ακριβώς τι παίζει.

Σε safe mode έχει την ίδια συμπεριφορά; Δηλαδή ΔΕΝ σε αφήνει να ανοίξεις προγράμματα και σου τα κλείνει;

Με το στικάκι τι πήγες να δοκιμάσεις; Βασικά προτιμώ να μην βάζεις στικάκια στο συγκεκριμένο Pc και μετά στο δικό σου που δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

μπαινω σε safe mode αλλα δεν εχω ιντερνετ.

δοκιμασα και με στικακι δεν λειτουργει τπτ.....ειναι ολα παγωμενα...τι να κανω?

pchit.gif

Γράψε μ όποιον τρόπο μπορείς και όπου βρεις το δισκάκι που λέει η Karmen.

Δημοσ.

ουφ ναι εχεις δικιο...λοιπον.....εψαξα και βρηκα οδηγους που σου λενε για να το σβησεις αυτο χρειαζεται να κατεβασεις ενα πργραμματακι....δεν μπορουσα να συνδεθω στο ιντερνετ οποτε μπηκα στο safe mode....ουτε κι εκει μπορουσα να συνδεθω οποτε ανοιξα ενα προγραμμα να δω αν λειτουργει (το adobe) και λειτουργουσε μια χαρα...κατοπιν κατεβασα απο αλλο λαπτοπ αυτο το προγραμματακι και το περασα σε στικακι και δοκιμασα να το περασω στο "μολυσμενο" λαπτοπ αλλα δεν το αναγνωριζε....αυτα, ελπιζω να μην τα ειπα παλι μπερδεμενα

Δημοσ.

Άσε το γούγλη για την ώρα. Αφού ανοίγεις προγράμματα κατέβασε αυτό

http://www.malwarebytes.org/

Και κάνε ΠΛΗΡΗ ΣΑΡΩΣΗ σε safe mode (το ότι δεν έχεις ίντερνετ σε safe mode οφείλεται μάλλον στην επιλογή που κάνεις όταν μπαίνεις). Σου λέει safe mode σκέτο και safe mode with network;

Κάνε αυτό για αρχή και βλέπουμε

Δημοσ.

Όταν το εγκαταστήσεις στο pc θα δεις αυτό και θα κάνεις την επιλογή που σου έχω σημειώσει

post-204649-0-75958900-1300900837_thumb.png

Δημοσ.

μα πως θα το εγκαταστησω εφοσον δεν εχω συνδεση?

Θα το κατεβάσεις από το pc που μου μιλάς θα γράψεις το αρχείο που θα κατεβάσει σε ένα usb/cd/dvd ότι έχεις τεσπα και θα το τρέξεις από το μολυσμένο pc.

Όταν θα ολοκληρώσει τη σάρωση (περίπου 1ώρα θέλει) ανέβασε φώτο με τα αποτελέσματα εδώ

Δημοσ.

Απο cd/dvd? Δεν σου δουλεύουν οι usb ή δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου;

Αν δεν ανοίγει τίποτα τότε πας στην πρώτη λύση που σου είπα.

Δημοσ.

cd/dvd δεν εχω...οταν παω να ανοιξω το προγραμμα απο usb η οτιδηποτε αλλο απο το usb μου λεει application cannot be executed.

ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα αλλα μου παγωνει τα προγραμματα κ ορισμενες λειτουργιες

Δημοσ.

Ωραία άρα δουλειά με Usb δεν γίνεται. Βρες ένα cd και γράψε Αυτό που σου είπα. Θα πας από το bios και θα ορίσεις first boot device το cd/dvd σου και θα κάνεις σκαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...