sir_platanight Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Όχι κ φίλη ρε αδερφέ 2 μέτρα άντρας...
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Όχι κ φίλη ρε αδερφέ 2 μέτρα άντρας... Εγώ σου μοιάζω για φίλος και αδερφός με 2 μέτρα πόδι; (το κάθε ένα ε; )
logitech Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 karmen1983 μου εχει τυχη αυτο που εχει παθει ο φιλος να μην ανοιγει το συγκεκριμνο σετακι μνημης μετα απο hard closed το εβγαλα το εβαλα σε αλλο pc kai ολα καλα και με το memtest και με ολα μετα απο λιγο το ξαναεβαλα στο pc που δεν ανοιγε το αφησα ξεφορτισε απο ρευματα μετα εκανα ενα clear cmos μετα εβαλα την μνημη και ολα καλα
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Καλά ας της ρίξει ένα καθάρισμα πρώτα, καλό κάνει και αν συνεχίσει, ας κάνει και cmos αν δεν το έχει δοκιμάσει. Δεν είπα κάτι για την άποψη σου
logitech Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δεν είπα κάτι για την άποψη σου οχι δεν το ειπα με αυτη την εννοια sorry απλος σαν εμπειρια το ειπα μηπως βοηθουσα καπος στο προβλημα
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ναι βρε, απλά επειδή αναφέρθηκες σε εμένα, με έκανες να ανατρέξω πίσω στο θέμα και να το ξαναδιαβάσω, μήπως και είχα πετάξει τίποτα περίεργο προς το σκεπτικό σου
mapalo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα αλλα μαλλον οφειλεται σε κατι εκτος κουτιου.. θελω να συνδεσω τη μοναδα στην οθονη(την οποια παρεπιπτωντος χρησιμοποιουσα ως τηλεοραση μεχρι προτινος) αλλα δεν εμφανιζει σημα.. δοκιμασα με hdmi κ vga καλωδια! επισης πηγα κ τη μοναδα στο μαγαζι απο οπου την πηρα κ οταν αυτος τη συνδεσε επαιζε κανονικα με hdmi οποτε υποθετω πως το προβλημα ειναι μαλλον στην οθονη! υπαρχει καμια ιδεα??
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποια είναι η κάρτα γραφικών και ποια η οθόνη/τηλεόραση;
mapalo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29123&cat=5 κ η οθονη ειναι lg ld35 series
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα