Προς το περιεχόμενο

Να παρω Mac?

orlox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς αν πρέπει να γράψεις κάμποσα πράγματα, τα προβλήματα δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που αναφέρεις. Γενικά σου βγαίνει η πίστη.

Το MS Office για MAC το έχετε δουλέψει και έχει όντως τόσα προβλήματα;

(ρωτάω γιατί δουλεύω pages και όποτε είναι για Office πάω σε VM)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το MS Office για MAC το έχετε δουλέψει και έχει όντως τόσα προβλήματα;

(ρωτάω γιατί δουλεύω pages και όποτε είναι για Office πάω σε VM)

το 2011 είναι πολύ καλύτερο από το 2008, αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται σε απόκριση, ταχύτητα και ευχρηστία με το 2007 για win. Έχω και μακ και πισι, και οπότε έχω να ασχοληθώ με office δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να καθίσω στο μακ.

το 2011 είναι πολύ καλύτερο από το 2008, αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται σε απόκριση, ταχύτητα και ευχρηστία με το 2007 για win. Έχω και μακ και πισι, και οπότε έχω να ασχοληθώ με office δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να καθίσω στο μακ.

Μια από τα ίδια....αρχικά ενθουσιάστηκα με το MS Office 2011 καθώς πίστεψα ότι επιτέλους θα έχουμε ένα σοβαρό office σε MAC, αλλά μάλλον απέχουμε πολύ από κάτι τέτοιο. Επίσης αρκετά προβλήματα δημιουργεί και ο ελληνικός ορθογράφος, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε και παράπονα καθώς είναι δημιουργία ιδιωτικής πατέντας.

ms office σε mac = κακό πράμα (2008 που δοκίμασα).

NeoOffice = καλό πράμα. Εγώ που το δουλεύω όλη μέρα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Απλό,λιτό, ελαφρύ και ουσιώδες μου θυμίζει πάρα πολύ κάποια παλαιότερη έκδοση ms office για τα win (2003?)

Αν αποθηκεύεις σε .doc δε θα έχεις προβλήματα.

Βασικά αν παίζεις ΓΕΝΙΚΑ games, ναι θα έχει θέμα. Αν αλλάζεις δηλαδή, τη μία εβδομάδα το ένα την άλλη το άλλο κτλ.

Αν παίζεις συγκεκριμένα games τότε δες αν έχουν mac os version (όλα τα παιχνίδια της blizzard έχουν για παράδειγμα, World of Warcraft, Starcraft ktl ktl) επίσης δες τα παιχνίδια στο Steam.

Γενικά τα παιχνίδια σε mac os, πιστεύω ότι τώρα θα πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός αλλά ακόμα δεν είναι αρκετά για κάποιον που θέλει να παίζει ό,τι έπαιζε σε windows.

video editing. δες εδώ http://www.youtube.com/user/insolencehellfire όλα τα vids είναι με movie maker, πολύ εύκολο, ειδικά για wow έχει και επιλογή για rec ΜΕΣΑ από το παιχνίδι, πολύ καλή και χρήσιμη.

Κοίτα τι καλύπτει τις ανάγκες σου και πάρε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...