TH_boy_20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχω έναν εξωτερικό σκληρό western digital passport και τον έχω περίπου γεμάτο,το συνδέω χτες στο pc και βλέπω το παρακάτω! μήπως ξέρει κανείς τι παίζει? τα δεδομένα δεν βλέπω να έχουν χαθεί μιας και καταλαμβάνουν χώρο στο σκληρό! που είναι οι φακέλοι? ps το δοκίμασα και σε ένα άλλο pc και πάλι τα ίδια!
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μην τον δοκιμάζεις αλλού, γιατί μολύνεις και τα "αλλού". Έχεις κάποιον "ιό" στο σύστημα, στον εξωτερικό, ΚΑΙ στο "αλλού" (πλέον). Τρέξε κάποιο antivirus, (Αvast πχ) από το safe mode των Windows καλύτερα, και στον C: και στον εξωτερικό. Τρέξε επίσης ΚΑΙ το Malware Bytes (αντιμετωπίζει διαφορετικού τύπου malwares). Kαλώς εχόντων, στο τέλος του σκαναρίσματος θα έχει επανέρθει στα φυσιολογικά του ο εξωτερικός.
TH_boy_20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Eβαλα το bit defender εκανα scan βρήκε ενα trojan το οποιο και απομάκρυνε! μετα εκανα scan με το anti-maleware βρήκε 10 μολυσμενα αρχεια τα οποια και απομαρύνε! τελος έκανα και scan με το avg και το βρήκε καθαρο! το προβλημα ομως συνεχιζει να υπαρχει!!!! τι παιζει?
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Οι περισσότεροι αυτό λένε,ότι υπάρχουν κανονικά τα αρχεία φάκελοι,και απλά πρέπει να ξανά φτιάξεις της συντομεύσεις. the folders and the files will still be there. if yo nt ok with command prompt, copy the shortcut name... say for example the folder name was "QWERT" and was in the drive "E"(which might be your pen-drive), then in the adress bar on the top of yr window type E:\QWERT. but don forget to use a god anti-virus to delete the virus from yr system.
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ^.......? TH_boy_20, στη μάνα σου το 'π.....δηλαδή, restart, έκανες;
TH_boy_20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 φιλε μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο καλυτερα γιατι δεν το επιασα ακριβως ^.......? TH_boy_20, στη μάνα σου το 'π.....δηλαδή, restart, έκανες; έκανα!
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τα προγράμματα που έτρεξες, τα όρισες να σκανάρουν ΚΑΙ τον βασικό σκληρό σου ( C: ), KAI τον εξωτερικό; (...ναι θα πεις :ρ) Το επόμενο βήμα -για 'ΜΕΝΑ- για να μην παιδεύεσαι, είναι ν' ανακτήσεις μέσω προγράμματος ανάκτησης (ή μέσω linux-based "liveCD", αν έχεις πρόχειρο) τ' αρχεία (σε άλλο δίσκο) και να πατήσεις ένα φορμάτ αυτουνού.
TH_boy_20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τα προγράμματα που έτρεξες, τα όρισες να σκανάρουν ΚΑΙ τον βασικό σκληρό σου ( C: ), KAI τον εξωτερικό; (...ναι θα πεις :ρ) Το επόμενο βήμα -για 'ΜΕΝΑ- για να μην παιδεύεσαι, είναι ν' ανακτήσεις μέσω προγράμματος ανάκτησης (ή μέσω linux-based "liveCD", αν έχεις πρόχειρο) τ' αρχεία (σε άλλο δίσκο) και να πατήσεις ένα φορμάτ αυτουνού. κατι τετοιο θα κανω μου φαινεται thanks για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.