VitamineQ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σκέφτομαι να δω πόσο μπορούν να πιάσουν κάτι δίσκοι που έχω αλλά δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω για να δω πόσο μπορεί να κάνουν. Ίσως να μην έχουν καμοια αξία αλλά απο την άλλη ίσος αξίζουν το κάτι τις. Γνωρίζετε να μου πείτε κάποιο εμπιστο και αξιόπιστο site για να δω που κυμαίνονται περίπου οι τιμές ; Συγκεκριμένα θέλω να μάθω πόσο μπορεί να κάνει ένας 3πλος δισκος του Woodstock, και ένα αριθμιμενο single (νούμερο 231 απο 2000). Δυστυχώς δε μπωρω να βγάλω καλύτερες φωτό αλλά έτσι για να πάρετε μια γεύση για τι μιλάω, ιδού
superstarr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Στο discogs.com κάνεις profile, δηλώνεις ποιούς δίσκους έχεις και βλέπεις πόσο πουλάνε και οι αλλοι τους ίδιους δίσκους με σένα!
VitamineQ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 super. και να φανταστείς άνoιγα αυτό το site μόνο και μόνο για να βρω εξώφυλλα για το itunes ευχαριστώ
The_Judas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Στην πρώτη φώτο έχεις βινύλιο από το woodstock, ενώ στις επόμενες cd από christian death
VitamineQ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Και τα 2 βινυλια είναι φίλε. Μάλιστα θυμάμαι ότι τη μέρα που ξεκιναγα να πάω με έναν φίλο στο Μοναστηράκι του είχα πει μακάρι να βρω κανά σπάνιο δίσκο Christian death και με το που φτάνουμε έξω απο τον Ζαχαρία έπεσε το μάτι μου σε αυτόν :) Sent from my iPhone using Insomnia
mitsikas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Σεμεδάκι rules! http://www.youtube.com/watch?v=Er42yim1-ac
nikos66 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Για τον τριπλό του Γούντστοκ πάντως, αν είναι σε καλή κατάσταση, ενδιαφέρομαι εύκολα
Metal_Throne Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ο καλύτερος τρόπος να δεις τιμές είναι να πς στο e-bay και να δεις τις δημοπρασίες που έχουν λήξει (δείχνει μέχρι κι ένα μήνα πριν) για τον κάθε τίτλο που σε ενδιαφέρει. Θα πάρεις μια ιδέα για την τρέχουσα τιμή του εκεί και μόνο εκεί Το ότι ο κάθε ένας σε διάφορα site μπορεί να ζητάει ότι θέλει, δεν σημαίνει οτι έιναι και η πραγματική του τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.