Προς το περιεχόμενο

Θέματα

mplouzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής και θέλω να αξιοποιήσω τα θέματα που έβαλε ένας καθηγητής μου στη σχολή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Όσον αφορά αυτά, θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου πει αν είναι παράνομο να διαθέτω τα θέματα αυτά σε κοινό.

Δηλαδή αν είναι παράνομο σε ένα συγκεκριμένο μάθημα που έχω να σκανάρω τα θέματα και να τα βάλω στο ίντερνετ σε μια πανεπιστημιακή-ενημερωτική σελίδα για κατέβασμα.

Ευχαριστώ :-D :-D

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ρωτήσεις τον καθηγητή σου αν σου δίνει την άδεια. Τα θέματα δεν σου ανήκουν επειδή πχ ήρθες σε επαφή μαζί τους για ένα 2ωρο.

Το παραπάνω είναι σίγουρο. Από εκεί και πέρα, αν δεν κάνω λάθος, μπορούν εύκολα να θεωρηθούν νόμιμη πνευματική ιδιοκτησία.

Δημοσ.

εγω θα τα πουλουσα. χερι-χερι και στη ζουλα. Δυσκολοι καιροι βλεπεις. -_-

παντως θυμαμαι προσφατα ειχε βγαλει το μιλκο η το τοπινο η κατι τετοιο γαλατοειδες τελοσπαντων εναν διαγωνισμο.

ζητουσε απο τους φοιτητες να τσονταρουν στο site προηγουμενα θεματα εξετασεων που ειχαν , και εμπεναν σε κληρωση για κατι δεν θυμαμαι τι. συμπεραινω οτι δεν θα υπηρχε και προβλημα με πνευματικη ιδιοκτησια, κατι παραπανω θα ξερουν.

δεν σε παιρνω και στο λαιμο μου ομως,ε. :)

(πιθανοτατα αυτο να ισχυει για θεματα που οι καθηγητες επιτρεπουν στους εξεταζομενους να κρατησουν μετα το τελος της εξετασης. αρκετοι ομως δεν το επιτρεπουν)

Δημοσ.

Αν δεν πάρεις άδεια από τον καθηγητή μπορεί να δεχτείς και κρούση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αν είναι παράξενος ο καθηγητής ( μιλάω πάντα για την περίπτωση που είναι δικό σου το site ) . Έχουν αγριεύσει τώρα τελευταία ... ( δεν είμαι εγώ παθούσα , ακόμα...)

Για το διαγωνισμό που λέτε εντάξει αυτοί θα έχουν λεφτά για δικηγόρους !

Δημοσ.

ΑΑΑΑ μάλιστα, άκυρο τότε γιατί ρώτησα τον καθηγητή και δεν μου το επιτρέπει,

τέλος πάντων, ευχαριστώ.. Αν ξέρεις κάποιος περισσότερα, ας μου πουν.. :-D :-D

Δημοσ.

Από ποτέ. Μαλακίες των διδασκόντων, σε κάθε περίπτωση αν διαγραφούν τα στοιχεία του ιδρύματος δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν σου προτείνω να δημοσιεύσεις κάτι, για το οποίο δεν έχεις πάρει άδεια, δεν ξέρεις τί μπορεί να κάνει ο καθηγητης, πώς να κινηθεί, άμα είναι και κανένας @%#%%@%%...

Δημοσ.

Ποιος σπουδαζει Ψυχολογια να τον καβατζωσω πολυ γερα στην Προχωρημενη Στατιστικη?Εχω ερωτησεις κ απαντησεις κ μαλιστα για 3 ετη απο εποχης που εκανα μαστερ σε μεγαλο βρετανικο uni!Ελα τωρα που γυριζει :mrgreen:

Δημοσ.

Ποιος σπουδαζει Ψυχολογια να τον καβατζωσω πολυ γερα στην Προχωρημενη Στατιστικη?Εχω ερωτησεις κ απαντησεις κ μαλιστα για 3 ετη απο εποχης που εκανα μαστερ σε μεγαλο βρετανικο uni!Ελα τωρα που γυριζει :mrgreen:

πολύ σχετική η απαντηση σου...

Δημοσ.

Εμένα πάντως στο forum της σχολής μου(μη επίσημο από φοιτητές για φοιτητές) μια χαρά ανεβάζει ο καθένας τα θέματα που έπεσαν αν τα έχει στη κατοχή του ακόμη και σε μαθήματα που οι καθηγητές λένε να μη τα παίρνουμε μαζί μας.Έχουμε μάλιστα συγκεκριμένο section μόνο για παλιά θέματα.Και ναι σίγουρα το ξέρουν οι καθηγητές γιατί μερικοί μπαίνουν και ποστάρουν και στο forum και ποτέ δεν έχει πει κανείς τίποτα.Και δεν είναι καμιά μικρή σχολή,ΕΜΠ είναι ^_^

Οπότε γνώμη μου είναι να τα δημοσιοποιήσεις.

Δημοσ.

Κάνε ό,τι θες με τα θέματα.Δεν έχεις κάποιο (νομικό) πρόβλημα.

Δεν "κλέβεις" καμία πνευματική ιδιοκτησία και καμία τσέπη.

Δημοσ.

Δηλαδή στην περίπτωση μόνο που κάποιος τα χρησιμοποιεί για να κερδίσει χρήματα,

είναι αξιόποινο αδίκημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...