Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω κατεβασει μια ταινια με εξωτερικους υποτιτλους αλλα του υποτιτους μου τους δειχνει σαν "κινεζικα"... Πριν δημοσιευσω το θεμα μου εψαξα πολυ καλα τοσο το forum αλλα και το google βρηκα καποιες απαντησεις οπως θα εξηγησω παρακατω αλλα δεν καταφερα να βρω λυση στο προβλημα μου ...

Αρχικα διαβασα για τις ρυθμισεις απο το control panel δηλαδη πηγα "region and languages" και στο φορματ εβαλα greek μετα log=cation και εβαλα και εκει greece... To προβλημα συνεχισαι να υπαρχει ... Κοιταξα στο forum και ελεγαν να ανοιξουμε το srt file με το notepad και να κανουμε save as και την επιλογη "unicode" το εκανα και μετα πηγα να ανοιξω παλι το αρχειο και ενω ελεγε οτι θα εμφανιζοντουσαν κανονικα αυτοι εμφανιστηκαν παλι σαν κινεζικα ... Δοκιμασα το ιδιο με αλλα δυο αρχεια υποτιτλων και παλι το ιδιο...

Δεν μπορω να καταβω τι φταει εαν μπορειτε βοηθηστε ρε παιδια...!!!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ...

Υ.Γ. Εχω windows 7 ultimate 64 bit και απαντησεις του στιλ ψαξε στο google η' στο forum το ερωτημα εχει απαντηθει πολλες φορες μην μπαινετε στο καπο γιατι το εχω κανει , απαντηστε αμα μπορειται να βοηθησετε σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Στο vlc αν πας εργαλεία -> προτιμήσεις

καρτέλα Υπότιτλοι & OSD

στην γλώσσα υποτίτλων και στην προεπιλεγμένη κωδικοποίηση τι έχεις;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αν και κατηυστερημενα λεω να απαντησω εγς για τον αδιαφορο φιλο μας και μιασ και βρηκα εγω το θεμα ετσι και αλοι τηα εχουν το ιδιο προβλημα ακομα (για τους admin)

η λυση ειναι μεταφρασμενη

Τα περισσότερα προγράμματα που ασχολούνται με υπότιτλους με οποιονδήποτε τρόπο έχουν προβλήματα με μη-αγγλικά σύνολα χαρακτήρων. Ακόμα και τα σήματα προφορά σε γλώσσες που χρησιμοποιούν το λατινικό αλφάβητο, όπως γαλλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, κλπ. προβλήματα. Unicode υπότιτλους σχεδόν ποτέ δεν εργάζονται. Πολύ λίγα προγράμματα υπότιτλος μπορεί να λειτουργήσει με Unicode υπότιτλους εκτός αν αυτά είναι στην πραγματικότητα οι υπότιτλοι στα αγγλικά.

Έτσι, ουσιαστικά η μόνη ελπίδα σας είναι να κάνετε τα εξής.
1) Πάρτε υπότιτλους σας σε μια μη χαρακτήρα Unicode οριστεί ότι τα Windows κατανοεί τη γλώσσα σας.
2) Σύμφωνα με τον Πίνακα Ελέγχου πηγαίνετε στο Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας και υπό Σύνθετη υπάρχει μια ρύθμιση που λέει κάτι σαν "Επιλέξτε γλώσσα για μη Unicode προγράμματα". Μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα σας. Reboot. Αυτό θα προκαλέσει μερικά από τα προγράμματά σας να εμφανίζονται στην οθόνη με αυτή τη νέα γλώσσα, οπότε καλύτερα να είναι σε θέση να το διαβάσετε. Δοκιμάστε ξανά το πρόγραμμα υπότιτλος. Αν είστε τυχεροί, αυτό θα λειτουργήσει τώρα.

εμενα με βοηθησε ελπιζω και εσας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...