pdiomidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Παιδια ξερετε πως μπορω να αδεισω το υγρο απο την υδροψυξη; θελω να βγαλω τους σωληνες για να αδεισω το υγρο.. πως θα το κανω χωρις να χυθει τιποτα;; Ευχαριστω εκ των προτερων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν έχεις βαλβίδα χαμηλά για αποστράγγιση; Αν όχι, ξεκίνα από το tank... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τελικα ολα μια χαρα την αδεισα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Από το τανκ το έβγαλες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 να σου πω την αληθεια ουτε εγω ξερω ακριβως πως το αδεισα.. εβγαζα σωληνες απο εδω εβγαζα απο εκει στο τελος αδεισε με επιτυχια Η ουσια ειναι οτι δεν επεσε ουτε σταγονα χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Επειδή το ψυγείο μου είναι κάτω, αυτό που κάνω όποτε θέλω να αφαιρέσω το νερό από την υδρόψυξη είναι να βγάζω το σωλήνα που βγάζει νερό από το ψυγείο και με μία λεκάνη από κάτω αδειάζει. Για καλύτερα αποτελέσματα βάζω την αντλία να δουλέψει στο πιο αργό της. Επίσης βγάζω και το σωλήνα από το Block (Φυσικά το έχω βγάλει από το CPU) και κάνω την ίδια διαδικασία. Νομίζω καλύτερα είναι από το ψυγείο βέβαια. Από την άλλη όμως, θέλει προσοχή γιατί η αντλία δεν κάνει να δουλεύει χωρίς νερό. Για κάποια δευτερόλεπτα τώρα αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν έπεσε και η ζάχαρη στο μέλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Επειδή το ψυγείο μου είναι κάτω, αυτό που κάνω όποτε θέλω να αφαιρέσω το νερό από την υδρόψυξη είναι να βγάζω το σωλήνα που βγάζει νερό από το ψυγείο και με μία λεκάνη από κάτω αδειάζει. Για καλύτερα αποτελέσματα βάζω την αντλία να δουλέψει στο πιο αργό της. Επίσης βγάζω και το σωλήνα από το Block (Φυσικά το έχω βγάλει από το CPU) και κάνω την ίδια διαδικασία. Νομίζω καλύτερα είναι από το ψυγείο βέβαια. Από την άλλη όμως, θέλει προσοχή γιατί η αντλία δεν κάνει να δουλεύει χωρίς νερό. Για κάποια δευτερόλεπτα τώρα αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν έπεσε και η ζάχαρη στο μέλι. εγω ομως ηθελα να την αδεισω χωρις να αφαιρεσω το cpu block... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Τότε το κάνεις με το ψυγείο. Εύκολο είναι πάντως, όπως θα είδες τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ναι τελικα ολα οκ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εγώ πρόσφατα άδειασα την δική μου υδρόψηξη για πρώτη φορά ξεκινώντας απο τα σωληνάκια της κάρτας γραφικών και μετα το tank.Στην αρχή επικράτησε λίγος πανικός αλλα με την βοήθεια μια λεκάνης σε κάθε σωληνάκι έγινε η δουλείά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εγώ πρόσφατα άδειασα την δική μου υδρόψηξη για πρώτη φορά ξεκινώντας απο τα σωληνάκια της κάρτας γραφικών και μετα το tank.Στην αρχή επικράτησε λίγος πανικός αλλα με την βοήθεια μια λεκάνης σε κάθε σωληνάκι έγινε η δουλείά. α εσυ ειχες και τις καρτες πανω.. ασε αυτη η δουλεια ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πολύ δραμα λέμε σε κάποια φάση μόνο η γάτα μου που δεν κολύμπαγε στο δωμάτιο. Χωρίς πλακα τώρα αν έχεις υδρόψηξη και στην κάρτα δεν ειναι για να αλλάζεις σύχνα πυκνά hardware κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Όντως νταξει δεν είναι και για να παίζεις... Χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.