Independent Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν θα είμαι σύντομος Εδώ και λίγο καιρό μου καρφώθηκε η ιδέα να πάρω και εγώ Smartphone... Το budget είναι το MAX γύρο στα 200 ευρο (50 πανω δεν υπάρχει πρόβλημα). Εψαξα και λέω τώρα ποιο λέτε να πάρω;;; 1) ZTE Blade 2) LG Optimus One P500 3) Sony Ericsson xPeria x8 Από το κινητό έχω τις απαιτήσεις να μην το φορτίζω 4 φορές την μέρα, να έχει ωραια και σχετικα μεγαλη οθόνη (εντάξει γυρο στις 3,0 ιντσες), να ανταποκρίνεται καλά σε πολλεεεεεες εφαρμογές και παιχνίδια και να έχει καλή ποιότητα κατασκευής μην σπάσει το καπάκι από μία πτώση Φυσικά όποια άλλη πρόταση έχετε να την σκεφτώ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
athanaso77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ZTE Blade... το πιο value for money. (Ξέρω όμως ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα).
metmat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εγώ θα πρότεινα το ΖΤΕ. Μεγαλύτερη οθόνη, πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του, με λίγο πείραγμα αυξάνει η RAM του και η πλειοψηφία αυτών που το έχουν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Δεύτερο έρχεται το LG. Βέβαια μπορεί το ΖΤΕ να μην είναι η πιο στιβαρή κατασκευή που έχεις δει αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Όσο για την πτώση... εξαρτάται από το μέγεθός της. Αν είναι γερή όλα τα κινητά έχουν πρόβλημα. Αν είναι ήπια δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα (εκτός αν σου πέσει μέσα σε καμιά λίμνη) Αν σε αγχώνει η ποιότητα κατασκευής γιατί μπορεί να σε χαλάει στο μάτι ή στο κράτημα ή οτιδήποτε άλλο, πας και παίρνεις μια θηκούλα και ησυχάζεις. Αυτόματα αποκτά και μεγαλύτερες αντοχές στις πτώσεις.
athanaso77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ανθεκτικό στις πτώσεις είναι το Motorola Defy αλλά πάει λίγο παραπάνω.
marvelakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Οντως το defy ειναι καλο +++ κ desire Ομως τοτε στα λευτα τους αυτα τα 2 ειναι κορυφες κ αν θες τα βρησκεις used στα 250e με καλο ψαξιμο... αυτο που προτινει ο φιλος απο πανω οπως κ το desire ειναι πολυ καλυτερα απο τα κινητα που εχεις βρει νυχτα με μερα...
Independent Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 για το αλλο δεν το ξερω αλλα για το desire ειναι οντως επιθυμια... πολυ καλο κινητάκι αλλα τα χρήματα που απαιτούνται ειναι από 333Ε έως 430Ε... πραγμα απλησίαστο...
imr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Lg optimus p500 το πηρα πριν μερικες μερες και ειναι απιστευτο, ειδικα σε ποιοτητα κατασκευης, κρατημα στο χερι ειναι μερικες κλασεις παραπανω απο το blade Ειχα και blade για μερικες μερες αλλα με χαλασε η ποιοτητα κατασκευης, το lg ειναι πολυ πιο στιβαρο κατι που για μενα ηταν πολυ σημαντικο απο την καλυτερη οθονη του blade. Δεν ειναι οτι θα αντεξει πτωσεις κτλ αλλα σαν αισθηση στο χερι ειναι πολυυυ καλυτερο
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Offtopic (ελαφρώς) διάβασα πάρα πολύ καλά αυτό που έγραψες για την έλλειψη φλας κλπ κλπ στο Galaxy S, αλλά όπως είπα και σε άλλο thread, το Galaxy S έχει (και θα έχει ακόμη για καιρό) υποστήριξη από devs που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για άλλο κινητό, (κονταροχτυπιέται με το desire στους xda-developers αν δεν το έχει κι όλας ξεπεράσει, δηλαδή σε ένα παραδοσιακά HTC-friendly χώρο). Διαθέτει πλέον επίσημες roms σταθερότατες, custom roms για όλα τα γούστα, είναι ταχύτατο, έχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ οθόνη, πολλά και διάφορα αξεσουάρ να διαλέξεις από ebay και όχι μόνο, είναι παναλαφρο και με hardware που αντέχει χαλαρά για ένα χρόνο ακόμη (κρίνω) και αυτό μόνο αν έχεις τρελές απαιτήσεις, αφού ήδη πάει σφαίρα δεν βλέπω γιατί να το αλλάξεις μέσα στον επόμενο χρόνο, και το καλύτερο, αμέσως μόλις βγει το 2 θα ξεφτιλιστεί εντελώς η τιμή του, ακόμη και καινούριο. Δηλαδή, όπως το βλέπω εγώ, κατά το καλοκαίρι που θα το βρεις με κανένα 250άρι μεταχειρισμένο και με λιγότερα από 350 καινούριο θα σπάει κόκκαλα σαν αγορά. Σκέψου το. Just saying.
Independent Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 καλα για το galaxy S παραταγα και iphone χαλαρα... αλλα δυστυχώς δεν θελω να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι . Οντως μπορει να ειναι τοσο φτηνο το galaxy μετα την κυκλοφορια του 2 και για τα λεφτα του αξιζει ας πουμε το desire αν και ειναι καλο δεν εχει και την καλυτερη δυνατη οθονη... οποτε μου φαίνεται θα κλείσω το p500 μιας και ο λογος αποδοση/τιμη ειναι ποοοοολυ καλος για αυτα που παρεχει και δεν θελω και να ριξω πανω απο 200 ευρο σε κατι που του χρονο θα παρει ποδι
runner69 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ριξε μια ματια και στο Samsung i5800 Galaxy 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.