Προς το περιεχόμενο

Ενσωμάτωση υποτιτλων σε ταινια .vob

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs ! Κατέβασα μια ταινία, η οποία είναι σε .vob χωρισμένη . (ανέβασα και screen-shot). Δεν έχει όμως ελληνικούς υπότιτλους. Επομένως,έψαξα και βρήκα ελληνικούς υπότιτλους , αλλά δε ξέρω πως να τους "περάσω" στα .vobs ώστε να το γράψω σε ένα dvd και να το δω στο dvd player. Βασικά , δε είναι για μένα η ταινία,γι αυτό θέλω να εγγράφει σε δισκάκι . Η αναζήτηση μου στο google δε με βοήθησε ιδιαίτερα,μπερδεύτηκα περισσότερο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει :)

edit: οι υπότιτλοι είναι .srt

Δημοσ.

Bρηκα τη λυση.

ψαχνωντας,βρηκα αυτο : http://forum.videohelp.com/threads/277950-How-to-add-new-subtitles-to-an-existing-DVD

κατεβασα αυτα που δινει δηλαδη τα:

SubtitleCreator

PgcDemux

Muxman

Vobblanker

Ifoedit

Μετά, ανοιξα το subtitle creator, πατησα ctrl+W (δλδ να ανοιξει ο wizard στο tools -> dvd authoring wizard ) ,του υπεδειξα που ειναι τα προγραμματα που μου ζητησε, τα χα στην επιφανεια εργασιας . ΜΕτα μου ζητησε το VIDEO_TS.IFO της ταινιας,και του υπεδειξα. Επειτα, του δειξα που ειναι οι υποτιτλοι, και μετα μου ζητησε να κανω drag ενα πλαισιο για το που θελω να εμφανιζονται οι υποτιτλοι. Αφου πατησα start και τελειωσε η διαδικασια,ανοιξα το convertXtodvd και εκανα drag το VIDEO_TS.IFΟ , απο εκει που ηταν η ταινια. Το προγραμμα πριν ειχε ενσωματωσει τους υποτιτλους. Οποτε, ειδα και στο DVD Decrypter οτι ελεγε πως υπαρχουν υποτιτλοι, πατησα να ξεκινησει η διαδικασια, μετα οταν τελειωσε μου ζητησε κενο DVD-R και πλεον ειμαι ετοιμος,εχω τη ταινια με ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους. Ευτυχως βρηκα συγχρονισμένους με την ταινια που ειχα κατεβασει :)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να τα παραλείψεις όλα αυτά που έκανες ,ξέρεις... και να τα κάνεις την δουλειά σου με ένα μονάχα κλικ. : Media Player Classic - Home Cinema---> δεξί κλικ ---> file load subtitle ή ctrl+L

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...