anta_n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 έχω καταφέρει και έχω φέρει σε μια σχετικά καλή κατάσταση το template του wordpress που δουλεύω αλλά έχω κολλήσει σε ένα menu που θέλω να φτιάξω. Αυτό που προσπαθώ είναι να κάνω ένα navigation sidebar που να εμφανίζει τις υποσελίδες της σελίδας στην οποία βρίσκομα. Δηλαδή: Οι σελίδες που είναι δομημένες ως εξής: Home Pg1 -SubPage1.1 Pg2 -SubPage2.1 -SubPage2.2 Pg3 Όταν είμαι στο Home θέλω το μενου να έχει τη παρακάτω μορφή Home Pg1 Pg2 Pg3 Όταν είμαι στη σελίδα 2 να έχει τη παρακάτω μορφή Home Pg1 Pg2 -Subpage2.1 -Subpage2.2 Pg3 όταν ειμαι στην υποσλίδα 2.2 να έχει τη παρακάτω μορφή Home Pg1 Pg2 -Subpage2.1 -Subpage2.2 Pg3 και όταν είμαι στην σελίδα 1 να έχει την παρακάω μορφή Home Pg1 -SubPage1.1 Pg2 Pg3 Ψάχνω να βρω κάποιο plugin που να το κάνει, τζίφος. Παίζω με το wp_list_pages και δε μπορώ να βάλω υποκατηγορίες κάτω από τις κατηγορίες στις οποίες ανήκουν. Το έχει κάνει κάποιος αυτό; Ξέρετε κάποιο plugin να το κάνει;
VitamineQ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αν δε βρήκες άκρη, μπορείς να το κάνεις με ένα "μπακαλίστικο¨ τρόπο. Σου κάνω ένα μικρό copy paste από ένα theme που έχω για να καταλάβεις τι λέω ><?php if (is_category('43')) { ?> <?php include TEMPLATEPATH. '/'. $grt['widgets'] . '/dodekanisa.html'; ?> <?php } elseif (is_category('6')) { ?> <?php include TEMPLATEPATH. '/'. $grt['widgets'] . '/info.html'; ?> <?php } else { ?> <?php } ?> εσύ αντί το is_category θα βάλεις το is_page . http://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_page
StavrosD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Έχω ένα μενού με κατηγορίες. Θέλω όταν πατάω σε μια κατηγορία στο sidebar να εμφανίζονται μόνο τα post της κατηγορίας αλλά δυστυχώς πάντα εμφανίζονται όλα. Έχω wordpress 3.3.1, awake 1.3. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατά και να μου δημιουργούν το πρόβλημα;
@sterios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δες λίγο και αυτό το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και ήταν καλό. Σίγουρα θα πρέπει να ρίξεις λίγο customia για να το φέρεις εκεί που θέλεις.
alexitsios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Γιατί δεν φτιάχνετε τότε διαφορετικά "templates" και μετά να τα ορίζετε στην κάθε σελίδα? Ουσιαστικά εισάγετε το παρακάτω comment στο πάνω μέρος της κάθε custom σελίδας και μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές μόνο εκεί. >/* Template Name: TheNameOfTheCustomPage */
wdfgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 δοκιμασε αυτο http://wordpress.org/extend/plugins/wp-dtree-30/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα