melkorinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το router μου (level 1 wbr 3600 adsl +2), το οποιο σε ακυρες φαινομενικα στιγμες, καμια φορα και 2 στη σειρα ξεσυνχρονιζεται. Δεν κλεινει κανει restart απλα κλεινουν τα dsl kai net λαμπακια και συνχρονιζει παλι comple σε ενα λεπτο. Δεν εχω ιδεα τι να κανω και σκεφτομαι να παρω καινουργιο, πρεπει? p.s πηρα στο 1242 δεν βγηκε καμια ακρη και πηρα στο 121 και δηλωσα βλαβη. Edit:το router ειναι σε spliter που παει σε isdn που παει στη πριζα τηλεφωνου μαζι με ενα fax, Μηπως να το εβαζα σε αλλη τηλεφωνου χωρις spliter?
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 isdn γραμμη εχεις?β.χαρακτηριστικα γραμμης?γ.δοκιμη με αλλο splitter.δ.ολα πανω απο το splitter πρεπει να ξεκινανε.ε.firmware update στον ρουτερ.αυτα για αρχη
hawkpilot Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μήπως να δοκίμαζες κανένα άλλο router? Τα L1 δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 απο τον τοιχο το καλωδιο παει στο Line του splitter.στο adsl του splitter παει το ρουτερ σου και στο Phone/nt οπως το γραφει παει το Netmod Του οτε και στο Netmod του οτε πανε τα τηλ σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.