spacemonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλησπερα, εχω το Wireless Desktop set 700 v2 της microsoft και ενω συνδεωντας την κονσολα με το ασυρματο stick το ps3 το βλεπει (στο μενου με αφηνει να αλλαζω καρτελες και δειχνουν ολα λειτουργικα) οταν βαζω μεσα οποιοδηποτε παιχνιδι ξαφνικα δεν ανταποκρινεται. Εχω κανει πολλες δοκιμες αλλα τιποτα . Αν καποιος ξερει τι μπορει να φταιει παρακαλω ας ποσταρει γιατι ψαχνω πολυ καιρο να βρω τροπο..Επιπλεον αν καποιος ξερει καποιο απλο/οικονομικο Keyboard-Mouse σετ συμβατο για PS3 ας με διαφωτισει Τhanks κ παλι
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Οποιοδήποτε πληκτρολόγιο USB απ' ότι ξέρω είναι συμβατό με PS3. Όταν λέμε συμβατό εννοούμε ότι μπορείς να γράφεις με το πληκτρολόγιο και φυσικά όχι για να παίζεις παιχνίδια. Για να παίζεις παιχνίδια και καλά όπως στο PC υπάρχει το FragFX το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πολύ κακό και δεν έχει καμία σχέση με το mouse του PC. Το είχα και το πούλησα.
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δυστηχώς δεν υποστηρίζεται οποιοδήποτε mouse η keyboard απο το ps3 για παιχνίδια.Όπως ειπε και ο φίλος πιο πάνω υποστηρίζουν μονο στο να κάνεις chat και να γράφεις μεσα στο menu του ps3 στο chat. Υπάρχουν κάπιοι αντάπτορες που μπορεί να λειτουργήσουν το mouse και το keyboard στα παιχνίδια αλλα εκτος του οτι δεν λειτουργούν σωστα (lag) σε μερικά δεν λειτουργούν καν γιατι πρέπει εκτος του αλλου να τα (keyboard,mouse) υποστηρίζουν και τα παιχνίδια.
spacemonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 πωωω κριμα γιατι νομιζα οτι το ασυρματο της logitech ηταν συμβατο και θα μπορουσα να παιζω παιχνιδια τυπου recistance/killzone.. πραγματικα κριμα γιατι ο κερσορας δεν βολευει καθολου σε games με στοχο,ποσο μαλλον σε multiplayer..thanks για τις πληροφοριες παιδια
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Άμα βρε αδελφέ μου παίζαμε στο PS3 με mouse και Keyboard κανονικά τι θα τα κάναμε τα PC?
spacemonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φιλε μ HeatSpreader σωστο απ τη μια αλλα απ την αλλη παιζωντας τετοια παιχνιδια με αναλογιο ειναι εξαιρετικα μουφα κια πιστευω κανεις απο δω δεν θα το προτιμουσε απο Μ&Κeyboard . Και επειδη το εχω δει live και εχω σκαλωσει μολις το κανω θα ποσταρω. Σκεψου φιλε τοσα χρονια gamer στο κουρμπετι να παιζω MW2 με mouse multiplayer εναντιον σε παλικαραδες που θα παλευουν να σημαδεψουν(ουτε λογος για συνεχη headshots) ΑΠΛΑ σκεψου τι εχει να γινει
RedPanda Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 παιζωντας τετοια παιχνιδια με αναλογιο ειναι εξαιρετικα μουφα κια πιστευω κανεις απο δω δεν θα το προτιμουσε απο Μ&Κeyboard Φυσικά ! Και δεν είναι τυχαία η κίνηση από τη Sony, πως αλλιώς θα πουλούσε τα move.
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Φιλε μ HeatSpreader σωστο απ τη μια αλλα απ την αλλη παιζωντας τετοια παιχνιδια με αναλογιο ειναι εξαιρετικα μουφα κια πιστευω κανεις απο δω δεν θα το προτιμουσε απο Μ&Κeyboard . Και επειδη το εχω δει live και εχω σκαλωσει μολις το κανω θα ποσταρω. Σκεψου φιλε τοσα χρονια gamer στο κουρμπετι να παιζω MW2 με mouse multiplayer εναντιον σε παλικαραδες που θα παλευουν να σημαδεψουν(ουτε λογος για συνεχη headshots) ΑΠΛΑ σκεψου τι εχει να γινει Ε ναι, αυτό λέω και εγώ. Φυσικά ! Και δεν είναι τυχαία η κίνηση από τη Sony, πως αλλιώς θα πουλούσε τα move. Δεν έχει καμία σχέση το PS Move με Mouse - Keyboard. Άλλη αίσθηση το ένα και άλλη το άλλο.
RedPanda Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ^Ναι σίγουρα, αυτό που εννοώ είναι πως στη Sony δεν θέλουν να χρησιμοποιείς άλλα περιφερικά εκτός από αυτά που σου πουλάνε. Άλλη αίσθηση αλλά σίγουρα εν δυνάμη ανταγωνιστικό του move το mouse&keyboard σαν εναλλακτική και τα δύο του pad. Εκτός αυτού αμφιβάλω πως δεν βάλανε την δυνατότητα mouse&keyboard εξαιτίας άλλου λόγου όπως περιορισμών στην κονσόλα ή μεγαλύτερου κόστους ανάπτυξης ενός παιχνιδιού.
spacemonkey Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το γεγονος ομως οτι μερικοι εχουν καταφερει να βαλουν ειναι ενθαρυντικο..με παντεντες μεν , ενθαρυντικο δε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.