Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφορεί σταδιακά η πρώτη σημαντική αναβάθμιση για τα Windows Phone 7 κινητά

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft διαθέτει από σήμερα την πρώτη σημαντική αναβάθμιση για την πλατφόρμα των Windows Phone 7, πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων 10 συσκευών που την υποστηρίζουν.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της αναβάθμισης η οποία έχει ονομαστεί «NoDo», είναι η υποστήριξη της λειτουργίας Copy & Paste για την οποία η Microsoft είχε δεσμευθεί ότι βρισκόταν στις άμεσες προτεραιότητες της.

Ακόμα οι εφαρμογές και τα παιχνίδια θα έχουν πιο γρήγορη εκκίνηση ενώ σε περίπτωση επιστροφής από αδράνεια (resume), η εφαρμογή θα ανοίγει πιο γρήγορα. Η αναζήτηση στο Windows Marketplace δεν ήταν ότι το ευκολότερο αφού συνήθως τα αποτελέσματα από τραγούδια και άλμπουμ επισκίαζαν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια από τα αποτελέσματα. Το πρόβλημα αυτό αποτελεί παρελθόν αφού οι δύο αυτές κατηγορίες θα προηγούνται στη λίστα αποτελεσμάτων.

Άλλες βελτιώσεις που φέρνει η NoDo ενημέρωση έχουν να κάνουν με τον αριθμό των Wi-Fi προφίλ που πλέον δεν έχουν κάποιο όριο, βελτιώσεις στο Outlook, στο συγχρονισμό με το λογαριασμό σας στο Facebook καθώς και στην κάμερα.

Το μήνυμα της αναβάθμισης έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται σταδιακά στα Windows Phone 7 κινητά τηλέφωνα ανά τον κόσμο και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.. Το Φθινόπωρο η Microsoft έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία μιας δεύτερης αναβάθμισης με την ονομασία «Mango» η οποία θα προσθέσει στην πλατφόρμα τη δυνατότητα multitasking αλλά και τον Internet Explorer 9.0 σε mobile έκδοση με υποστήριξη HTML 5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της αναβάθμισης η οποία έχει ονομαστεί «NoDo», είναι η υποστήριξη της λειτουργίας Copy & Paste για την οποία η Microsoft είχε δεσμευθεί ότι βρισκόταν στις άμεσες προτεραιότητες της.

Να γελάσω ή να κλάψω τώρα που θυμάμαι τα HTC με Windows Mobile και copy paste που είχα το 2004? :confused:

τα θελετε και τα γραφετε? το ξερουμε αυτο.

παρολα αυτα το λειτουργικο ειναι πολυ καλο. ετη φωτος μπροστα απο τα mobile. δυστυχως ομως δεν εχει πια ανταγωνισμο απο αυτα.

παντως με εχει κερδισει. ηδη το iPhone εχει μεινει στην αλλη μου τσεπη. :)

Να γελάσω ή να κλάψω τώρα που θυμάμαι τα HTC με Windows Mobile και copy paste που είχα το 2004? :confused:

Εγώ το έχω ακόμα (το samsung μου έχει wm6.1 ) :-) :P

Επειδή είμαι fan του qwerty hardware keyboard, και της αυτονομίας ;),

δεν βλέπω να μπαίνω σε αυτές τις τεχνολογίες (iphone, android, win phone7) αν δεν βγάλουν τέτοιες συσκευές.

Βέβαια το copy paste το έχω από το handspring visor που είχα πριν 10 χρόνια, και του treo 180 (όλα με Palm OS)! deja vu!

Γιώργο copy&paste είχε και το iPaq του 2002, ούτε εγώ δεν κατάλαβα πως το "ξεχασαν" από τα 7...

Προσπάθησαν να ακολουθήσουν τα βήματα του iOS αλλά δυστυχώς δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Τη συνεργασία με τη Nokia την βλέπω περισσότερο ως απεγνωσμένη κίνηση για μια σανίδα σωτηρίας αλλά όταν παίρνονται έτσι οι αποφάσεις... fear.png

Επισκέπτης

Τα σχόλια περί απεγνωσμένων κινήσεων και τα σχετικά, σε ένα λειτουργικό που μόλις πριν κάτι μήνες βγήκε στο φως είναι άστοχα. Ας είμαστε σοβαροί.

Επειδή τυχαίνει να έχω το τηλέφωνο με Windows 7 σας λέω πως είναι όμορφο, τέλειο scrolling, εφάμιλλο του iOS αλλά σίγουρα έχει πολλά να προσθέσει και πολλά να δώσει. Οι δε τιμές που ισχύουν τώρα για κινητά με τέτοιο λογισμικό είναι πραγματικά ευκαιρία, συγκριτικά βέβαια με τα υπόλοιπα Android και κυρίως iPhone. Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό το μέλλον να είναι καλό για τα Windows phone 7. Έχουν ισχυρή μαμά εταιρία και συνεργάστηκαν με την ισχυρή Νοκια. Επίσης η σιγουριά οφείλεται και στο γεγονός πως έχουν ως στόχο να "χτυπήσουν" το iPhone οπότε προβλέπεται εξέλιξη...

Τα σχόλια περί απεγνωσμένων κινήσεων και τα σχετικά, σε ένα λειτουργικό που μόλις πριν κάτι μήνες βγήκε στο φως είναι άστοχα. Ας είμαστε σοβαροί.

Εγώ πάλι θεωρώ την κριτική σε σχόλια μελών άστοχη. Έχουν περάσει οι περισσότερες συσκευές της αγοράς από τα χέρια μου και ανάμεσα τους και πολλές με WP7.

Όταν λοιπόν εκφράζω μία γνώμη στηρίζεται σε προσωπικές δοκιμές. Όπως και να έχει ο καθένας εδώ μέσα εκφράζει (αξιοπρεπώς) την άποψή του και από εκεί και πέρα, ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

Εγώ πάλι θεωρώ την κριτική σε σχόλια μελών άστοχη. Έχουν περάσει οι περισσότερες συσκευές της αγοράς από τα χέρια μου και ανάμεσα τους και πολλές με WP7.

Όταν λοιπόν εκφράζω μία γνώμη στηρίζεται σε προσωπικές δοκιμές. Όπως και να έχει ο καθένας εδώ μέσα εκφράζει (αξιοπρεπώς) την άποψή του και από εκεί και πέρα, ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

ναι ναι... πάρα πολλές με wp7 μιλάμε υπάρχουν μόνο 5? στην αγορά? και από αυτές οι 3 είναι ίδιες?

κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. ειδικά όταν γράφει ό,τι θέλει και όπως το θέλει...

Είναι ξεκάθαρη η ανάγκη σου να δικαιολογήσεις τα χρήματα που έδωσες και το σέβομαι. (Αν δεν απατώμαι... δεν ανταλλάσσεις στο myphone.gr το LG Optimus 7 (με WP7) με οποιοδήποτε android; rolleyes.gif )

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω όταν η ίδια η αγορά, οι πωλήσεις και οι κριτικές έχουν ήδη δώσει την απάντησή τους.

Αν μελλοντικά αλλάξει/βελτιωθεί κάτι εδώ θα είμαι να το στηρίξω.

Ειχα δυο κινητα με 7 της HTC και τα δυο το Mozart και το HD7 φυσικα τα σουταρα και τα δυο γιατι ηταν για κλαμματα.

Και φυσικα ξεχαστε το για Ελληνικα δεν ειναι μεσα στα σχεδια ουτε της επομενης αναβαθμισης.

Και αν οι αναβαθμισεις του ειναι να βαζει copy paste ειναι για γελια.

Οταν το iphone δεν ειχε copy paste, ηταν αχρειαστο... Οταν το εβαλαν μετα απο κατι μηνες ηταν απιστευτο...

Τωρα ολα ξυνιζουν ετσι...?

Το iPhone και πριν το copy paste ήταν απίστευτο,σαν πρώτη εμφάνιση Apple OS σε τηλέφωνο...Τώρα να καταργεις μια λειτουργία που την είχες παλαιότερα και την ξαναφέρνεις με update είναι οξύμωρο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...