Προς το περιεχόμενο

Πολυ φθηνο web hosting(32$ για 2 χρονια με 3 domain names δωρο)

nikos_90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια, γιατί αυτή η μυστικοπάθεια; Γιατί δεν μας λες εδώ όλες τις πληροφορίες; :huh:

ΕΝΤΙΤ: Γκρρ! Καταραμένε Ντιουν! Λες πριν από μας αυτά που θέλουμε να πούμε εμείς! Να έχεις 2 λεπτά lag σε κάθε απάντησή σου από εδώ και πέρα! Να προλαβαίνουμε τίποτα και 'μεις! :-D

Δημοσ.

...μιλάς ως εκπρόσωπός της ή ως "ικανοποιημένος πελάτης";

...ως συνεργάτης και ως "ικανοποιημένος πελάτης"

Δημοσ.

Το μικρότερο πακέτο έχω.

Τι εννοείς κολλάει; Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο... Αν εννοείς καθυστέρηση, μπορεί να είναι επειδή φορτώνονται πάρα πολλά modules στην αρχική σελίδα και επειδή ο σέρβερ έχει suPHP (cgi) που εκτελεί κάποια hops παραπάνω, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές από ότι η σκέτη PHP (cli) που έχουν άλλοι. Τουλάχιστον δεν θα δω τη σελίδα μου "αραβική" κάποια μέρα ή το κλασσικό "hacked by..."

Υπάρχει και η λύση του fast-cgi αλλά δεν το χρησιμοποιούν πολλοί webhosts γιατί τους εμποδίζει να γεμίσουν το server με πάρα πολλά accounts μιας και κάνει χρήση της RAM ακόμα και εάν κάποιο account δεν χρησιμοποιείται καθόλου. Με αυτό το τρόπο έχεις και ταχύτητα και ασφάλεια.

Δημοσ.

δεν το λεω δημοσια γιατι θα πλακωσουν ολοι και θα καταργηθει η προσφορα.

τα κολπακια δεν ειναι τιποτα περιεργο μην νομιζετε,απλα παίζεις με τα κουπονια τους και κανεις και 2 πραγματακια ακομα. Justhost η εταιρεια.

Themis θα σου στειλω τον οδηγο αργοτερα οταν γυρισω σπιτι!

Δημοσ.

δεν το λεω δημοσια γιατι θα πλακωσουν ολοι

Μα... αυτός δεν είναι ο σκοπός του να βγάζει κάποιος προσφορά; :blink:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 3 Αυγούστου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 3 Αυγούστου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

εγώ έχω βρει αν σε ενδιαφέρει hosting shared με 17.88€/έτος από το stakaman.gr

γενικά έχει και φθηνά domains οπότε νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο από τη προσφορά που βρήκες.

ελπίζω να βοήθησα, καλή συνέχεια

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 3 Αυγούστου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 3 Αυγούστου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Το ότι ξεθάβεις σε όλα τα fotums θέματα που έχουν τη λέξη hosting στον τίτλο... θα σου γυρίσει μπούμερανγκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...