Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν δεν ξέρετε να μην μιλάτε. Σε μια πρόχειρη αναζήτηση υπάρχει το άρθρο 9 του ν.3847/07-05-2010. Επίσης, ισχύουν διαφορετικές καταστάσεις σε κατεπείγοντα άρθρα. Αλλά φυσικά εσείς θα συνεχίζεται να αντλείτε πληροφορίες από blogs/ Το επίπεδο των πολιτών μας έχει πέσει πολύ χαμηλά. Όλοι ψάχνουν πληροφορίες από blogs, και το περίεργο είναι ότι τα πιστεύουν κίόλας. Κλασσικός Έλληνας, πρέπει να βρει το κακό, να το ξορκίσει και όλα θα πάνε καλά. Φταίει το μνημόνιο, τα ΜΜΕ, οι αμερικάνοι, οι εβραίοι,... Πριν από μερικές μέρες είχαμε τις "εγκυρες" πληροφορίες από τον τραπεζίτη και την χρεωκοπία της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου. Το μνημόνιο είναι το αιτιατό. Κανείς δεν ψάχνει το αίτιο που μας οδήγησε εδώ. Συνεχίστε να διαβάζετε blogs... Κοιτα ενα ΓΑΜΑΤΟ blog.. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=192485
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Κοιτα ενα ΓΑΜΑΤΟ blog.. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=192485 Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις, αλλά είναι λογικό. Ο νόμος που λές είναι ο 3845, αυτός που λέω είναι ο 3847. ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΣ. Τι σας μαθαίνουν στο σχολείο; Να μην σχολιάσουμε τώρα το επίπεδο της ελευθεροτυπίας, είσαι μικρός για να καταλάβεις.
Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις, αλλά είναι λογικό. Ο νόμος που λές είναι ο 3845, αυτός που λέω είναι ο 3847. ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΣ. Τι σας μαθαίνουν στο σχολείο; Να μην σχολιάσουμε τώρα το επίπεδο της ελευθεροτυπίας, είσαι μικρός για να καταλάβεις. Για ποσταρε μου τον ν.3847.. Μονο αυτο βρηκα.. http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/19/b2/e1/19b2e1ad2e12fb65992301697dac0df3be39af14/application/pdf/20100100067.pdf
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Με εξοργίζεις που επιμένεις και για αυτό σου απαντάω σε επιθετικό στυλ. Νόμος 3845 άρθρο 1, παρ 4. 4. Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για κύρωση. άρθρο 9 του νόμου 3847/07-05-2010 Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65/Α΄) αντί της λέξης κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.» Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Εδώ φαίνεται και το επίπεδο της Ελευθεροτυπίας. Δημοσίευσε το άρθρο της 12 Αυγούστου, παραλείποντας να αναφέρει το νόμο του Μαΐου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ΟΚ, και εσυ περνας στο επιπεδο του "Ελα μωρε, εγω μενω στην Αγγλια, στα @@ μου.." Τον ανθρωπο τον κρινεις με αυτα που λεει, δεν σε ξερω, αλλα κοιτα τι λες και τι γραφεις.. καμια σχεση,ποιες Αγγλιες κ ιστοριες.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να γνωριζουμε τα γεγονοτα οπως ειναι κ οπως φαινεται η Ελλαδα ουδεποτε υπεγραψε ρητα την παραχωρηση των κυριαρχικων της δικαιωματων σε τριτους.Αμα τωρα τον αλλον τον βολευει να τα μεταφραζει ολα αυτα τρομοφοβικα σεναρια οκ πασο.
Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Με εξοργίζεις που επιμένεις και για αυτό σου απαντάω σε επιθετικό στυλ. Νόμος 3845 άρθρο 1, παρ 4. 4. Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για κύρωση. άρθρο 9 του νόμου 3847/07-05-2010 Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65/Α΄) αντί της λέξης κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.» Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Εδώ φαίνεται και το επίπεδο της Ελευθεροτυπίας. Δημοσίευσε το άρθρο της 12 Αυγούστου, παραλείποντας να αναφέρει το νόμο του Μαΐου. Εγω τοση ωρα λεω πως ο Νομος 3845 ειναι αντισυνταγματικος.. ο μονος λογος που μου λες για τον 3847 ειναι για την αλλαγη της λεξης ΚΥΡΩΣΗ?
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εγω τοση ωρα λεω πως ο Νομος 3845 ειναι αντισυνταγματικος.. ο μονος λογος που μου λες για τον 3847 ειναι για την αλλαγη της λεξης ΚΥΡΩΣΗ? Ο ΔΣ. Αθηνών υποστηρίζει ότι ο 3845 είναι αντισυνταγματικός λόγου του άρθρου 28 του συντάγματος. Το εν λόγω άρθρο του Συντάγματος προβλέπει ότι "για την ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων όλων των βουλευτών". Ο 3847, αυτό αλλάζει. Την αλλαγή της κύρωσης σε ενημέρωση. Αν συμφωνείς ή όχι, είναι άλλο θέμα. Με βάση τη νομοθεσία, δεν ειναι αστισυνταγματικός.
Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ο ΔΣ. Αθηνών υποστηρίζει ότι ο 3845 είναι αντισυνταγματικός λόγου του άρθρου 28 του συντάγματος. Το εν λόγω άρθρο του Συντάγματος προβλέπει ότι "για την ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων όλων των βουλευτών". Ο 3847, αυτό αλλάζει. Την αλλαγή της κύρωσης σε ενημέρωηση. Αν συμφωνείς ή όχι, είναι άλλο θέμα. Με βάση τη νομοθεσία, δεν ειναι αστισυνταγματικός. Αρα ο 3847 κανει τον 3845 νομιμο μονο και μονο λεγοντας οτι δεν τον επικυρωσαν, αλλα τον συζητησαν? Αυτο απο μονο του δεν ενισχυει την μη επικυρωση του Μνημονιου απο την Βουλη? Δηλαδη μας λενε οτι δεν ειναι αντισυνταγματικος, αφου δεν ψηφιστηκε καν?
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αρα ο 3847 κανει τον 3845 νομιμο μονο και μονο λεγοντας οτι δεν τον επικυρωσαν, αλλα τον συζητησαν? Αυτο απο μονο του δεν ενισχυει την μη επικυρωση του Μνημονιου απο την Βουλη? Δηλαδη μας λενε οτι δεν ειναι αντισυνταγματικος, αφου δεν ψηφιστηκε καν? Αυτό λέει ότι ΔΕΝ χρειάζεται επικύρωση. Έτσι ο νόμος περνάει χωρίς τα 3/5 που απαιτουν οι διεθνείς συμβάσεις. Ο νόμος ψηφίστηκε από λίγοτερους από 3/5 (180 βουλευτές). Για την ακρίβεια ψηφίστηκε από 173, αν θυμάμαι καλά. Αυτά και τέλος από εμένα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν συμφωνείς ή όχι, είναι άλλο θέμα. Με βάση τη νομοθεσία, δεν ειναι αστισυνταγματικός. Ακριβως κ εκτος της νομικης γνωμοδοτησης που απλα ειναι να χαμε να λεγαμε κ μπορει να αλλαξει στο ετσι, φαινεται ξεκαθαρα οτι η Ελλαδα δεν ειναι κανενα μπαζο να υπογραφει παραχωρησεις εθνικης κυριαρχιας σε τριτους ξεκαρφωτα.
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ακριβως κ εκτος της νομικης γνωμοδοτησης που απλα ειναι να χαμε να λεγαμε κ μπορει να αλλαξει στο ετσι, φαινεται ξεκαθαρα οτι η Ελλαδα δεν ειναι κανενα μπαζο να υπογραφει παραχωρησεις εθνικης κυριαρχιας σε τριτους ξεκαρφωτα. Οι πολίτες όμως μια χάρα βλέπουν δαιμόνιους κακούς "ξένους" (γενικά και αόριστα), που δεν έχουν άλλο σκοπό στην ζωή τους πέρα από το να καταστρέψουν την Ελλάδα, γιατί είμαστε όμορφοι και έξυπνοι. Τρομολαγνειά μήπως;
status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τρομολαγνειά μήπως; Όπως το βλέπουν μερικοί το αποκαλούν «ενημέρωση».
opera Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ο ΔΣ. Αθηνών υποστηρίζει ότι ο 3845 είναι αντισυνταγματικός λόγου του άρθρου 28 του συντάγματος. Το εν λόγω άρθρο του Συντάγματος προβλέπει ότι "για την ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων όλων των βουλευτών". Ο 3847, αυτό αλλάζει. Την αλλαγή της κύρωσης σε ενημέρωση. Αν συμφωνείς ή όχι, είναι άλλο θέμα. Με βάση τη νομοθεσία, δεν ειναι αστισυνταγματικός. από πότε υπερισχύει ένας νόμος του συντάγματος;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 από πότε υπερισχύει ένας νόμος του συντάγματος; τα θεματα τα οποια δεν ρυθμιζει το συνταγμα τα ρυθμιζουν οι νομοι,λενε οι φτωχες μου νομικες γνωσεις.
Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 τα θεματα τα οποια δεν ρυθμιζει το συνταγμα τα ρυθμιζουν οι νομοι,λενε οι φτωχες μου νομικες γνωσεις. Οι νομοι ομως ειναι αντισυνταγματικοι! Φιλε μου ποτε δεν θα δινανε στην Ελλαδα να υπογραψει ενα χαρτι που να ελεγε "Υπογραφοντας αυτο, σας υποδουλωνουμε και θα μας δωσετε τα παντα, και δεν θα εχετε καθολου εθνικη κυριαρχια".. το κανουνε κρυφα.. ουτε εγω, ουτε εσυ ξερουμε τι πραγματικα εχει συμφωνηθει κατω απο το τραπεζι.. μην βαλουμε τωρα στο παιχνιδι μυστικες λεσχες του Παπανδρεου, Εβραιους, θρησκειες.. αστο Το θεμα ειναι οτι κανουν κατι το παρανομο, νομιμο, μεσα απο νομους, οποτε θελουν! Και εμεις καθομαστε.. Όπως το βλέπουν μερικοί το αποκαλούν «ενημέρωση». Σωστος.. οτι λεει η τηλεοραση ειναι αληθεια! Οτι λενε τα blog, μαλακιες και copy paste.. Ας τα βγαλουμε ολα στην φορα και ας ειναι μαλακιες.. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.