phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ναι, αυτό λέω, ποιες έχουν το διακοπτάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ναι, αυτό λέω, ποιες έχουν το διακοπτάκι; Oι reference Φάνη όπως και η δικιά μου η οποία ξεκλείδωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Η stock τάση της 5850 είναι 0,949v σε idle 157/300 και 1.087v σε full load 725/1000. Eμένα μου εμφανίζεται κανονικά η τάση στο Msi AB απο την στιγμή που πέρασα στις κάρτες μου bios της asus με ξεκλείδωτα τα ρεύματα. Το ίδιο ακριβώς όμως που συμβαίνει σε εσένα συνέβαινε και σε εμένα αρχικά και το ίδιο συνάντησα και στην 6950 που είχε κλειδωμένα τα ρεύματα. Δεν μπορούσα να κάνω Monitoring της τάσης της απο το Msi AB με την επιλογή unlock voltage monitoring. Έφαγε και αυτή το φλασάκι της και έστρωσε. Ε,το GPU Observer τα δειχνει λιγο χοντρικα,αντι για 0,949 εμενα μου δειχνει 0,95.Κοιτα,οι non-reference 5850/70 δεν εχουν το Voltera το οποιο ειναι υπευθυνο για τον ελεγχο της τασης.Το κανουν οι κατασκευαστες για να μειωσουν το κοστος.Βεβαια σε καποιες υλοποιησεις οπως της MSI ή της ASUS το εχει αλλα οι Sapphire ας πουμε(που ειναι και η δικια μου,φλασαρισμενη επισεις με MSI bios) δεν το εχει.Αυτο που με παραξενευει ειναι πως στο καλο στο Observer εχω monitoring που δεν το εχω με κανενα προγραμμα.Τι να πεις. Μου ειχε πει ο W1zzard απο το techpowerup να μου εδινε ενα beta προγραμματακι το οποιο ανεβαζε ταση στις Sapphire με το μπλε pcb αλλα τελικα δεν προχωρησε το project.Τεσπα,920 με στοκ ταση δεν με χαλαει. Ναι, αυτό λέω, ποιες έχουν το διακοπτάκι; Οι reference οπως λεει και ο Lionheart.Απλα ελεγε η AMD οτι στις επομενες που θα βγαλει θα το σταματησει αυτο.Τωρα τι ακριβως παιζει δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ε,το GPU Observer τα δειχνει λιγο χοντρικα,αντι για 0,949 εμενα μου δειχνει 0,95.Κοιτα,οι non-reference 5850/70 δεν εχουν το Voltera το οποιο ειναι υπευθυνο για τον ελεγχο της τασης.Το κανουν οι κατασκευαστες για να μειωσουν το κοστος.Βεβαια σε καποιες υλοποιησεις οπως της MSI ή της ASUS το εχει αλλα οι Sapphire ας πουμε(που ειναι και η δικια μου,φλασαρισμενη επισεις με MSI bios) δεν το εχει.Αυτο που με παραξενευει ειναι πως στο καλο στο Observer εχω monitoring που δεν το εχω με κανενα προγραμμα.Τι να πεις. Μου ειχε πει ο W1zzard απο το techpowerup να μου εδινε ενα beta προγραμματακι το οποιο ανεβαζε ταση στις Sapphire με το μπλε pcb αλλα τελικα δεν προχωρησε το project.Τεσπα,920 με στοκ ταση δεν με χαλαει. Δεν γνώριζα οτι είχες non-reference 5850. Πραγματικά και εγώ δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά πιστεύω ότι έχει σχέση με το bios της msi που της φλάσαρες. Λογικά τις τιμές θα τις παίρνει αυτόματα, λέω εγώ τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν γνώριζα οτι είχες non-reference 5850. Πραγματικά και εγώ δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά πιστεύω ότι έχει σχέση με το bios της msi που της φλάσαρες. Λογικά τις τιμές θα τις παίρνει αυτόματα, λέω εγώ τώρα... Σωστος,μαλλον κατι τετοιο παιζει.Δεν μπορει σκεφτηκα,το afterburne το οποιο σου δειχνει χιλια δυο να μην εχει εστω monitoring και να μου το δειχνει η παπαρια το Observer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παίδες στα 64μπιτ,δε παλεύεται το φαινόμενο. Εχω εκνευριστεί απίστευτα. Εαν βάλω άλλο πρόγραμμα για σερφάρισμα θα σωθώ ή μπα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σε τι πράγμα αναφέρεσαι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Φανη,στους στο φουλ χρονισμό της κάρτας και το 99% load, κατα τον τίτλο του τοπικ!. Ασχέτως που εδώ και μια σελίδα πήρε άλλο δρόμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Βγηκανε οι 11,3,για τσεκαρε τους και δες αν συνεχιζει να το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καταραμένε μαετζιμα! μα πότε βγήκαν;;; πριν 10 ώρες έκανα φορματ και δεν υπήρχαν. Θενκς αγαπητέ,τους έβαλα ήδη και αναμένω. Θα ποστάρω αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Βγηκανε οι 11,3,για τσεκαρε τους και δες αν συνεχιζει να το κανει. Το πρόβλημα υπάρχει και με τους 11.3... οι τελευταίοι catalyst που δεν το έκανε ήταν οι 10.10.... Αν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο τότε μονο με αυτούς υπάρχει σωτηρία... τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει η AMD να το διορθώσει!!! :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τους εβαλα και εγω,αντε να δουμε.Παντως οσο καιρο ειχα του 11,4 beta δεν μου το ειχε ξανακανει.Μπορει να ετυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τα ιδια και χειροτερα.Με τους 11,2 φουλαρε η μια καρτα στο ασχετο.Με τους 11,3 φουλαρουνε και οι 2 καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τα ιδια και χειροτερα.Με τους 11,2 φουλαρε η μια καρτα στο ασχετο.Με τους 11,3 φουλαρουνε και οι 2 καρτες. Αίσχος...εγώ πάντως παρέμεινα με τους 11,2 και ευτυχώς που το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν ανοίγω τον Firefox 4.Κατα τ'άλλα όλα μια χαρά σε μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Παρατηρησα οτι μου το κανει μονο οταν εχω τον ff4 ή ff3.6 ανοιχτο για πανω απο 10-15 λεπτα.Ευτηχως χρησημοποιω μονο chrome και πολυ σπανια ff.Οποτε μαλλον για αυτο σε εμενα το προβλημα δεν ητανε τοσο συχνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.