Προς το περιεχόμενο

ASUS 5970 - Υψηλές Θερμοκρασίες σε Idle?Φταίει ένα Bug του Firefox 4 και του Internet Explorer 9,οι οποίοι επηρεάζουν την 5850/70 σε CF και την 5970.

Bimmermeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως, απ'τους 10.12 και μετά αρκετοί έχουν θέματα με τους οδηγούς είτε έχουν 4χχχ-5χχχ-6χχχ!!!!

Εγώ έχω το πρόβλημα με τον κέρσορα που κολλάει (λαγγαρει) πάνω δεξιά, δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά

υπάρχει..... Ελπίζω να δοθεί λύση σύντομα σε όλα τα προβλήματα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ας ελπισουμε να διορθωθει με τους καινουριους.

Καινούργιους εννοεις την τελική εκδοση των beta που κυκλοφορούν τώρα; (τους beta τους έβαλα μόνο για το Dragons Age II).

Το θέμα με τον κέρσορα πάνω δεξιά το έχω κι εγώ, αλλά είχα και γενικότερα θέμα lagαρίσματος, πριν πάω στον FF4 απ' ό,τι φαίνεται.

Πριν με τον FF3 είχα πού και πού τέτοια issues.

Καινούργιους εννοεις την τελική εκδοση των beta που κυκλοφορούν τώρα; (τους beta τους έβαλα μόνο για το Dragons Age II).

Κυκλοφορει καποιος beta;Δεν το ηξερα.Εγω μπαινω στην amd για να κατεβασω drivers και βλεπω ακομα τους 11,2.Οποτε καινουριους εννοω καποιον που θα κυκλοφορησει μετα(11,3-11,4 κτλ).Τον beta απο που μπορουμε να τον βρουμε;

Να τον δοκιμασω ή εχει προβληματα με τα παιχνιδια επειδη ειναι beta;

Ερωτηση:Τα cf profiles,οταν απεγκαθηστουμε τους drivers(με τον κλασσικο τροπο:απεγκατασταση-safe mode-driver sweeper κτλ),μενουν ή θελουν ξανα εγκατασταση;

Δοκιμασε τον, δεν εχεις να χασεις κατι!!!!!

Μαλιστα δεινει αρκετα fps σε πολλα games....

http://blogs.amd.com/play/2011/03/14/the-amd-catalyst%E2%84%A2-preview-driver-that-you-have-been-waiting-for/

Καλο ειναι καθε φορα που περνας νεο οδηγο να σβηνεις και τα profiles απο τον πινακα ελεγχου!!!!

1.Περνας τον νεο οδηγο, επανεκκινηση!!!

2.Περνας τα profiles, επανεκκινηση και εισαι ετοιμος!!

Χμμμμμμ απο ολα αυτα ή δεν μου αρεσουν και δεν τα παιζω ή τα εχω τερματισει.Ας πουμε μονο το l4d2 με ενδιαφερει,αλλα και αυτο ποσα παραπανω frames να δωσει,ηδη παει ταπα. :P

Θα τους δοκιμασω μονο και μονο να δω αν θα σταματησει το προβλημα με την χρηση της gpu σε ασχετες στιγμες,αν και ξαναλεω οτι μου το κανει αρκετα σπανια οποτε δεν θα βγαλω βεβαιο συμπερασμα.

Καλο ειναι καθε φορα που περνας νεο οδηγο να σβηνεις και τα profiles απο τον πινακα ελεγχου!!!!

1.Περνας τον νεο οδηγο, επανεκκινηση!!!

2.Περνας τα profiles, επανεκκινηση και εισαι ετοιμος!!

Αχα.Δεν το εκανα ετσι ειναι αληθεια.Απλα τα αφηνα να υπαρχουν στον πινακα ελενχου,για αυτο ρωτησα.Thnx.

Στο λινκ που σου δωσε ο φανης, οι 11.4 early preview.

Τους είχε βγάλει η AMD μετά τα παράπονα των χρηστών 5ΧΧΧ για το Dragons Age II.

Υ.Γ. οχι,το πρόβλημα δε σταματάει.Νομίζω το είπα και παραπάνω! σαν αυξηση σε φπς είχε,αλλά το θεμα με τα κλόκς παραμένει.

(μπορεί να φανεί χαζό αυτό που λέω,αλλα μετά τους 10.12 έχω σχεδον 2-3 βαθμους πάνω σε idle...

Τους εβαλα.Dead space 2 που δοκιμασα λιγο δεν ειχε διαφορες(οχι κατι αξιολογο τουλαχιστον).Για το προβλημα με την χρηση της καρτας οπως το περιμενα,μεχρι στιγμης δεν το εχει κανει.Ο καιρος θα δειξει.

Δυστυχώς εμένα με βλέπω να γυρνάω σε 10.10 που ήταν και οι πιο απροβλημάτιστοι οδηγοί που δοκίμασα.

Παράδειγμα, είχα αρκετούς μήνες τους 10.10 στο CF των 5850 και έτρεχα τα πάντα σε 870/1200 με stock τάση. (furmark stability, unigine 2.5, 3dmark vantage, 3dmark 11 και ατελείωτο gaming χωρίς crashes)

Απο την στιγμή που έβαλα τους 11.2 και κράτησα τα ίδια profiles στο Msi AB, άρχισαν τα κρασαρίσματα στο ξεκάρφωτο στο unigine, στα games κλπ. Αποτέλεσμα 1.1v για να παίξουν στα 870/1200 πλέον.

Επιπλέον τα profiles που έχω (2d-3d) συνήθως δουλεύουν κανονικά αλλά πού και πού δεν δουλεύουν. Μπαίνω στα παιχνίδια και τυχαίνει να μην φορτώνει αυτόματα το 3d profile. Πρίν δεν συνέβαινε αυτό και εννοείται ότι έχω προσπαθήσει να το διορθώσω αλλά μάταια. Βέβαια το θέμα με τα ρολόγια σε idle είναι και ο κυριότερος λόγος που θα επιστρέψω στους 10.10. Σήμερα κιόλας. :)

Εμενα ρε παιδια δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο με τα clocks της 5850.Τους 11.2 τους εχω αν θυμαμαι καλα απο μεσα Φεβρουαριου,περιπου 1,5 μηνα και ποτε δεν παρατηρησα κατι τετοιο.Το λεω επειδη εχω και το GPU Observer μονιμα στην επιφανεια εργασιας και ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε συμβει ποτε θα το εβλεπα.Και γενικα δεν μου εχει τυχει τιποτα περιεργο με τους οδηγους,1 χρονο περιπου που εχω την καρτα.Εχω προλαβει απο τους 9.12 και μεχρι τωρα αντε 3-4 εκδοσεις να μην εχω δοκιμασει.Το μονο παραξενο που το εχω ξανα ρωτησει,ενω η καρτα μου ειναι non ref και κανενα προγραμμα δεν βλεπει το ρευμα (ουτε ATITool ουτε AMD GPU Clock,ουτε βεβαια το afterburner,κανενα ομως) το GPU Observer μου δειχνει κανονικα,0.95 idle,1,00 στα 400/900 και 1,09 full load.Πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω.

Η stock τάση της 5850 είναι 0,949v σε idle 157/300 και 1.087v σε full load 725/1000.

Eμένα μου εμφανίζεται κανονικά η τάση στο Msi AB απο την στιγμή που πέρασα στις κάρτες μου bios της asus με ξεκλείδωτα τα ρεύματα.

Το ίδιο ακριβώς όμως που συμβαίνει σε εσένα συνέβαινε και σε εμένα αρχικά και το ίδιο συνάντησα και στην 6950 που είχε κλειδωμένα τα ρεύματα.

Δεν μπορούσα να κάνω Monitoring της τάσης της απο το Msi AB με την επιλογή unlock voltage monitoring. Έφαγε και αυτή το φλασάκι της και έστρωσε. :P

[offtopic]Όλες οι reference 6950 ξεκλειδώνουν;[/offtopic]

Τι εννοεις ξεκλειδωνουν,ρευμα ή τους shaders?Οσες εχουν το διακοπτακι νομιζω τα κανουν και τα δυο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...