Bimmermeister Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους,έχω την καρτούλα που βλέπετε στον τίτλο και εδώ και 2 μέρες βλέπω ξαφνική άνοδο της θερμοκρασίας σε Idle κατάσταση.Ενώ πριν δούλευε Idle στους 40-45 βαθμούς,τώρα δουλεύει στους 56-58 βαθμούς,χωρίς να έχω πειράξει κάτι στην κάρτα ή στην ψύξη του κουτιού(HAF 932).Επίσης δέν έχει γίνει ποτέ overclock στην κάρτα και δέν έχω παίξει ποτέ πάνω απο 1,5 ώρα συνεχόμενα....γενικά είναι εντελώς ξεκούραστη...τί πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει σε αυτή την περίπτωση? SOLVED!!!*****Η κάρτα δουλεύει ξανά στους 40 βαθμούς Idle!!!****** Παιδιά έχει ανακοινωθεί Official Bug που επηρεάζει το activity της κάρτας γραφικών έως και 100%,δηλαδή η κάρτα σας είναι απασχολημένη κατα 100% χωρίς να κάνετε κάτι στο PC και έχετε ανεβασμένες θερμοκρασίες σε Idle κατα 10 έως 20 βαθμούς παραπάνω.Αυτό οφείλεται στην εγκατάσταση του Firefox 4 και του Internet Explorer 9 και επηρεάζει απ'όσο ξέρω μέχρι στιγμής την 5850/5870 single και CF καθώς και την 5970.Το πρόβλημα λύνεται προσωρινά με Restart και χρήση άλλου φυλλομετρητή,για παράδειγμα του IE 8 ή ενός Firefox 3X. Το είχα και εγώ πριν λίγο στην 5970 και μετά το Restart και την χρήση του IE 8 είναι όλα εντάξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τσεκαρε αν την ωρα που νομιζεις οτι ειναι idle τα clocks ειναι πιο ψηλα απο οσο πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τσεκαρε αν την ωρα που νομιζεις οτι ειναι idle τα clocks ειναι πιο ψηλα απο οσο πρεπει Ωχ!Τώρα το πρόσεξα...τα ρολόγια είναι μαμά,αλλά το Activity της κάρτας είναι 99% όπως δείχνει το Catalyst,δηλαδή με λίγα λόγια η κάρτα είναι απασχολημένη κατα 99% χωρίς να κάνω τπτ στο pc...μου μυρίζεται πρόβλημα με drivers.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ισως...δοκιμασε πιο παλια εκδοση ή πιο νεα αν δεν εχεις την τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Οντως ειναι προβλημα των οδηγων, αν το ψαξεις λιγο σε Ελληνικα η μη φορα θα δεις οτι πολλοι εχουν αυτο το προβλημα....μαλιστα και η AMD το εχει παραδεχτει και στους επομενους οδηγους λεει οτι θα δωσει λυση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παιδιά βρήκα τη λύση χάρης σε ένα παλικάρι απο ένα άλλο φόρουμ.Φταίει η εγκατάσταση του Firefox 4/Internet Explorer 9 που επηρεάζουν το Activity σε ορισμένες 5850/70 σε CF και στην 5970 κυρίως αν έχετε εγκατεστημένους τους τελευταίους Drivers.Το πρόβλημα λύνεται προσωρινά με Restart και χρήση κάποιου άλλου φυλλομετρητή. Η κάρτα δουλεύει στους 40 βαθμούς ξανά!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Α ώστε αυτό προκαλεί το 99% Load της κάρτας ε; που να πάει το μυαλό μου...Καλά έβριζα την ΑΤΙ πάντως. Αντε να δούμε πότε και ΑΝ το διορθώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εμενα που το εκανε πριν βαλω ff4 και Ie9;Βεβαια δεν το εκανε(ουτε το κανει) συχνα,αλλα σπαστικο μια στο τοσο να πρεπει να κανουμε restart.Αλλος τροπος για να αποφυγουμε εκει την στιγμη το restart ειναι να κανουμε disable/enable το cf,αλλα μετα απο καποια στιγμη το bug θα ξανα εμφανιστει.Ο ποιο "σιγουρος" τροπος ειναι να γινει restart,ωστε να "αργησει" να ξαναπαρουσιαστει.Σε εσας το κανει συχνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Eμένα πραγματικά το κάνει όποτε του καπνίσει...δε καταλαβαίνω τη λογική του, κι ουτε έχω δεί κάποιο pattern. Μπορεί να το κάνει μια φορά τη μέρα,μπορεί καθόλου σε 3 μέρες,μπορεί να το κάνει 5 φορές τη μέρα...Δε βγάζω άκρη. Εδώ τα έκανε στο 2ο λειτουργικό που έβαλα και δεν τρέχω καν IE,μη έχοντας εγκαταστήσει καν Firefox. Τι να πώ. ΚΑι μου το έκανε και με τους beta που χω τώρα σε Χ86,Χ64 και με τους προηγούμενος.Νομίζω μόνο με τους 10.2 (4?) δε το έκανε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 εμενα μου το εκανε ie9 και τον εβγαλα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Eμένα πραγματικά το κάνει όποτε του καπνίσει...δε καταλαβαίνω τη λογική του, κι ουτε έχω δεί κάποιο pattern. Μπορεί να το κάνει μια φορά τη μέρα,μπορεί καθόλου σε 3 μέρες,μπορεί να το κάνει 5 φορές τη μέρα...Δε βγάζω άκρη. Εδώ τα έκανε στο 2ο λειτουργικό που έβαλα και δεν τρέχω καν IE,μη έχοντας εγκαταστήσει καν Firefox. Τι να πώ. ΚΑι μου το έκανε και με τους beta που χω τώρα σε Χ86,Χ64 και με τους προηγούμενος.Νομίζω μόνο με τους 10.2 (4?) δε το έκανε καθόλου. Προφανώς ευθύνεται η version των Catalyst drivers...πάντως στη θέση σου άν δεν είχα πολλά και σημαντικά αρχεία για σώσιμο....θα έκανα ενα φορματάκι κομπλέ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Eμένα πραγματικά το κάνει όποτε του καπνίσει...δε καταλαβαίνω τη λογική του, κι ουτε έχω δεί κάποιο pattern. Μπορεί να το κάνει μια φορά τη μέρα,μπορεί καθόλου σε 3 μέρες,μπορεί να το κάνει 5 φορές τη μέρα...Δε βγάζω άκρη. Ακριβως το ιδιο.Οποτε θελει το κανει.Με τι drivers σας το κανει;Εμενα 11,2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς και εμένα μου το εμφανίζει πού και πού και με τις 5850 CF αλλά και με την 6950. Catalyst 11.2 και στα δύο. Εν τω μεταξύ δεν χρησιμοποιώ ούτε firefox αλλά ούτε internet explorer. Χρησιμοποιώ πάντα Opera. Παρόμοιο πρόβλημα δεν είχα διαπιστώσει στους 10.10 και 10.12 που χρησιμοποιούσα πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Παρόμοιο πρόβλημα δεν είχα διαπιστώσει στους 10.10 και 10.12 που χρησιμοποιούσα πρίν. Akριβώς αυτό. Το περίεργο είναι πως απτους 10.10-10.12 βγήκαν αλλες πόσες εκδόσεις; 2-3-4; Δηλαδή ολόκληρη ΑΤΙ-αμντ όρθια κοιμάται; μόνο εμείς είμαστε στο κόσμο; Τι να πω... Να ετσι γίνονται τα φανμποϊζ...με τέτοιες ανοησίες. Διότι δε μιλάμε μόνο για τις θερμοκρασίες,αλλά φαντάσου να κολλήσουν τα ρολογια και ολη νυχτα να καίει το πισι με τη κάρτα σε 99% φορτίο. Τσάμπα καταπονηση,τσαμπα ρεύμα κτλ. Σημαντικό για μένα που είμαι 24/7/365 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ας ελπισουμε να διορθωθει με τους καινουριους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.