Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VPC-F13Z8E/BI Hard Test

Peperone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανακριβο ομως..

Παιρνεις μεταχειρισμενο αμαξι με τοσα χρηματα!

(κοντα στα 2000ευρω κανει το sony αν δεν κανω λαθος).

το καλύτερο είναι και ακριβότερο.

εγώ θα έλεγα ότι είναι ένα τρακάρισμα σε αμάξι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το καλυτερο που αναφερετε το εχω εγω :P και το ατιμο μαζευει δακτυλιες γυρω του σαν μαγνητης απιστευτο πραγμα !

Δημοσ.

Το καλυτερο που αναφερετε το εχω εγω :P και το ατιμο μαζευει δακτυλιες γυρω του σαν μαγνητης απιστευτο πραγμα !

καλή επιλογή βάλε ένα review και δώσε εντυπώσεις από 3D.

Δημοσ.

το καλύτερο είναι και ακριβότερο.

εγώ θα έλεγα ότι είναι ένα τρακάρισμα σε αμάξι.

Τι το ιδιαιτερο εχει αυτο το laptop(εκτος απο το 3d) και κοστιζει τοσο πολυ??

Δημοσ.

εκτός των άλλων ένα είναι ότι έχει πολύ καλή οθόνη full hd

Συμφωνω..αλλα πιστευω πως δεν τα αξιζει αυτα τα λεφτα...για παραδειγμα την gpu του την εχουν laptop των 600 ευρω...ανεπιτρεπτο για εμενα..

Δημοσ.

Συμφωνω..αλλα πιστευω πως δεν τα αξιζει αυτα τα λεφτα...για παραδειγμα την gpu του την εχουν laptop των 600 ευρω...ανεπιτρεπτο για εμενα..

599ευρω το packard bell του media markt παρακαλω!

Δημοσ.

Πρώτον το είχα υπόψη μου ότι θα πλήρωνα και μάρκα. Δεύτερονπείτε μου εσείς πόσα λάπτοπ υπάρχουν αυτή τη στιγμή με full hd οθόνη.Νομίζω ότι είναι λίγα πόσο μάλιστα πριν από 2 μήνες.

Δημοσ.

Εγώ εκτιμώ με διαφορετικά κριτήρια εσύ με τα δικά σου, οιεπιλογές είναι υποκειμενικές.

Δημοσ.

Εγώ εκτιμώ με διαφορετικά κριτήρια εσύ με τα δικά σου, οιεπιλογές είναι υποκειμενικές.

Δεν αντιλεγω. Φυσικο ειναι να κρινει ο καθενας με τα δικα του κριτηρια.

Εγω πρωτα κοιταω after sale support και μετα καλυτερη σχεση τιμης/αποδοσης.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...απλα θεωρω πως οταν κατι με τα ιδια χαρακτηριστικα το βρισκεις πολυ ποιο φτηνο απο αλλη εξισου αξιοπιστη εταιρια, νομιζω πως δεν εχει να κανει πλεον με υποκειμενικες ή μή αποψεις..

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχουν απόλυτα αντικειμενικές συγκρίσεις σεδυο προϊόντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...