Προς το περιεχόμενο

Αντίστοιχο add on του firefox σε Opera

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν υπάρχει αντιστοιχο αρα εχει παρόμοια built in λειτουργία. Επέλεξε το κειμενο που θες, και πατα δεξι κλικ. Αν ειναι σελίδα(και δεν ειναι highlighted) πατα go to web adress αλλιώς πάτα search with και επέλεξε μηχανή αναζήτησης από την λίστα. Δυστυχώς τα ανοίγει στο ιδιο tab...

Δημοσ.

links:Με πατημένο δεξί κλικ κάνεις πάνω-κάτω το mouse και στο ανοίγει σε νέο background tab

Search:Επιλέγοντας το κείμενο κάνεις δεξί κλικ με πατημένο shift και στο ανοίγει σε νέο background tab

Δημοσ.

Δεν ξερω αν υπάρχει αντιστοιχο αρα εχει παρόμοια built in λειτουργία. Επέλεξε το κειμενο που θες, και πατα δεξι κλικ. Αν ειναι σελίδα(και δεν ειναι highlighted) πατα go to web adress αλλιώς πάτα search with και επέλεξε μηχανή αναζήτησης από την λίστα. Δυστυχώς τα ανοίγει στο ιδιο tab...

Το γνωρίζω αλλά το ότι τα ανοίγει στο ίδιο tab δε με βολεύει καθόλου...

links:Με πατημένο δεξί κλικ κάνεις πάνω-κάτω το mouse και στο ανοίγει σε νέο background tab

Search:Επιλέγοντας το κείμενο κάνεις δεξί κλικ με πατημένο shift και στο ανοίγει σε νέο background tab

Δυστυχώς ενώ δουλεύει αυτό, δεν είναι πρακτικό όταν θέλω να ανοίξω πολλά links μαζεμένα.

Βρήκα αυτό προσωρινά αν δε βρεθεί κάτι άλλο παρόμοιο με αυτό που ψάχνω...

edit: gnsX τελικά νομίζω ότι είναι οκ αυτό που μου λες, λίγο εξάσκηση θέλει.

Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά το ότι τα ανοίγει στο ίδιο tab δε με βολεύει καθόλου...

Μολις βρηκα μια λύση. Πατα το Shift μαζί με την επιλογή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...