Nightstrike Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 @digekas Πάντως εγώ δεν νομίζω ότι βλέπουμε κάποια τρελή τεχνολογία εδώ όπου θα αποτελέσει bottle neck για τα επόμενα features/Updates. Κατά πάσα πιθανότητα ο χώρος αυτός μπορούσε να βρεθεί και στο Ipad ένα και στο xoom, αλλά δεν επιλέχθηκε να γίνει αυτό για τους x, y (γνωστούς) λόγους. Γενικά οι εταιρίες "μεριμνούν" ώστε να μπορούν να κάνουν τα όποια Marketing updates στις επόμενες εκδόσεις χωρίς να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν το "standar". Είναι σαν να λες όταν βγήκε η micro sd 512mb (όπου είναι ακραίο παράδειγμα μιας και εδώ αλλάξαν πολύ περισσότερα από ότι στα tablets), "πω πω τώρα κερδίσαμε στον χώρο αλλά θα χάσουμε στην χωρητικότητα...τι να το κάνω?" Ενώ στην πραγματικότητα μπορούν να χωρέσουν σε αυτόν τον χώρο και 128gb (βασικά έχουν και σχέδιο βάθος χρόνου), και απλά θα τα βγάλουν πιο μετά. (βέβαια ακριβαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, μιας και για τα tablets δεν έγινε κάποια αύξηση στην τιμή, λόγω του extra feature. το οποίο και θα άλλαζε τα πράγματα)
valerios2000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ο λογος υπαρξης μιας ταμπλετας ειναι internet on the go , connectivity everywhere, αν δεν ειναι 3g δεν εχει νοημα πρωτον, αν το δεις out of the box και φυγεις απο τον μαγικο πλανητη της σοσιαλιστικοκρατουμενης Ελλαδας υπαρχουν χιλιαδες σκλαβοι που ξυπνανε καθε μερα 5:59 το πρωι για να παρουν το τρενο να πανε στην δουλεια, να κανουν launch break στις 12 μεχρι 1 και μετα να παρουν το τρενο των 17:39 για πισω... σε ενα τετοιο υπεροχο συμπαν, θες να αναπληρωσεις χαμενο χρονο, να μιλησεις για το αν θα δεις champions την τεταρτη το βραδυ, αν πηρε ο Elliot το καινουργιο Sports Unlimited Deluxe 3.03 για το wii και οτι ειναι φανταστικο που ερχεται το σαββατο βραδυ για να "λιωσουμε" θες να μπαινει στο face για να δεις τις φωτο που ανεβασε ο γειτονας με τα πραγματα που του ηρθαν απο το HongKong και να κανεις Like αν κ μεσα σου λες, αααα δεν θα βρω φθηνοτερη On-Line ασφαλεια για το micra diesel μου? θα σου δειξω εγω! ειναι ο quantum planet Europe οπου οι πελατες της apple ειναι αυτοι που θελουν κατι περισσοτερο απο το smartphone του απεναντι επιβατη στο βαγονι και θελουν να την λενε και στον μαθητη που συναντανε στην τριτη σταση πριν το τελος καθως μπαινει με την τσιμπλα στο ματι για να ειναι 7:55 στο σχολειο και παιζει με το Nintendo DS σκοτωνοντας την ωρα του... Ειναι οι real brave new κονσουμερς που θα ζηλευε και η OCP.... Τα αλλα ειναι λεπτομεριες πισω απο το κουτι... μου παιζει το msn-twitter-fb-skype? μου κανει! παιρνει κανα τηλεφωνο? ΑΠΣΟΓΑ! εχει καμια καμερα για κανα QR Code τις δωρεαν εφημεριδας που ξεχασε ο προηγουμενος μιζερος ανθρωπισκος στην θεση? ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! αλλα θελω οπως φτανω στην δουλεια να δειξψ και λιγο genuine TRANS AM απο Gundam στον διευθυντη με τα Vaio τοσα χρονια! Παρτα με το μηλαρακι απο πισω να σου δειχνει τον δρομο του μελλοντος... ενα μελλον που δεν εχει σχεση με την Ελλαδα του 1974-2011 , γιαυτο 6 σελιδες+++ ασκοπα ποσταρισματα... ολα καλα ειναι αρκει να κανουν την δουλεια τους... την κανουν? ποιο το θεμα?
digekas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Nightstrike, μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον σε 2mm πάχος να χωρέσουν oled, κάμερες, προβολέας, επιταχυνσιόμετρα και γυροσκόπια, μπαταρίες kWh και και και, σήμερα μπορούν; Αν κάτι μπορείς να το πετύχεις σε εύλογο χρονικό διάστημα ναι εκεί να ποντάρουν στο πάχος των συσκευών και να κοντραριστούν όσο θέλουν προσφέροντας καλύτερα προϊόντα σε καλύτερες τιμές ή έστω λόγω του αυξημένου κόστους ακόμα και ακριβότερα αλλά πάντα καλύτερα όχι σήμερα αποφασίζουν να τα κουτσουρέψουν για να κερδίσουν τον τίτλο κατά 0.2mm από τον ανταγωνισμό!!! Αυτό είπα και πιστεύω ότι είναι αρκετά απλό. http://www.youtube.com/watch?v=GdIanqM_RZ8 Βαλέριε παιδί μου, ντροπή να υπονοείς ή να συσχετίζεις την apple με την προ 74 εποχή. Ντροπή!!! Αν πάλι εννοείς ότι αυτά τα προϊόντα δεν απευθύνονται στο Ελληνικό ταμπεραμέντο τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και μετά, μάλλον σε άλλους θα πρέπει να τα πεις αυτά. Όσο για τα άσκοπα ποσταρίσματα... θεώρησέ τα δωρεάν μαθήματα Ελληνικών, ξέρεις, ορθογραφίας, γραμματικής, συντακτικού... (και σημείων στίξης, υπάρχει λόγος που τα αναφέρω επιπροσθέτως) Υ.Γ. Με την ευκαιρία να σε καλωσορίσουμε και στο forum.
valerios2000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ειναι απλο, βαζουν κοντρα χαρακτηριστικα laptop 2004 η tower 2001 και καθομαστε και λεμε λεμε λεμε (μαλλον λετε) ολα εχουν νοημα απο την στιγμη που εισαι εξω απο το σπιτι, μακρια απο πριζα κ εχεις ενα γεματο 10 ωρο ωσπου να γυρισεις σπιτι δεν θες να σου γινει η μεση κ η πλατη Σβαρτσενεγκερ και θελεις να εχεις ενα all in one εργαλεια-κι που το πας παντου... Στην Ελλαδα που ολοι πανε για δουλεια με αμαξι αυτο το 45αλεπτο πως θα παιξεις με το ipad? ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ στο launch break ναι μεν και καλα θες να δεις το email σου (αλλα σορρυ πριν 5 λεπτα μπροστα σε μια οθονη δεν ησουν?) το 2005 πως μπορουσες γενικα χωρις email εκτος γραφειου ενω τωρα δεν μπορεις? ΣΩΠΑ! αρα εφοσον με την προφαση οτι θες να τσεκαρεις κατι πριν φας την σαλατα, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΠΛΕ καλυτερα! σε real life καταστασεις 100 στους 90 δεν μπορουν να ξεχωρισουν την 1200 Χ 800 απο την placebo 1000 Χ 700 αλλα οκ εφοσον το γραφει το κουτι απο πισω ε τοτε ειναι καλυτερη η οθονη... επισης το λεπτοτερο tablet στο κοσμο δεν ειναι ενα νουμερο, εβαλα πουθενα κατι απο το Numpad μου? EINAI ENA LOGO , εξω απο ενα γηπεδο ,που απευθυνετε στο target group τους... πχ Real-Barca "Ο Messi φοραει τα ελαφρυτερα λεπτοτερα adidas στο κοσμο? ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΤΟΥ? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ GALAXY TAB.... το Big picture εδω ειναι οτι ας δεχτω οτι το ipad ειναι καλυτερο σε ολα, αφοσον κανει τα ιδια πραγματα τι θεμα εχω με την εξτρα ισχυ? μην ακουσω οτι εχει Longer life span και οτι θα παιζει, θα κανει, θα θα θα γιατι τα χριστουγενα θα βγει το 3... και επειδη ερχεται καλοκαιρακι και ξεκιναω gym απο δευτερα, δεν εχω θεμα να κραταω 960 γρ Laptopaki με i7 επεξεργαστονι γιατι λογο βαρους πεταγετε και η φλεβα κ με δειχνει περισοτερο Wolverine, ας παμε ενα benchmark anytime anyplace
digekas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όντως Βαλέριε παιδί μου, αυτή είναι η ουσία και η επιχειρηματολογία σου τσακίζει κόκαλα, εύγε νέε μου, ΑΠΣΟΓΟΣ. +1000,25 (είναι και τα ρέστα μέσα)
valerios2000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν μου αρεσει τοσο να ποσταρω, πιστευω οτι ουτως η αλλος σαν απλος παρατηρητης μεταβαλεις το φαινομενο που βλεπεις, ποσο μαλλον μπλεκοντας τον εαυτο σου σε αυτο, αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω διαβασα πολλα κ μου φανηκε η ολη φαση κουβεντα για αμαξια επιπεδου μεταμεσονυκτιας κοντρας,ηθελα να ριξω τις μασκες κ να δωσω μια δοση ωμης αληθειας, ενα μπραβο στα παιδια που κρατανε το forum κ ενα καλο κουραγιο απο εμενα...
digekas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Βαλέριε παιδί μου επέτρεψέ μου να σε συγχαρώ για άλλη μία φορά που το ώριμο και μεστό βλέμμα σου διαπέρασε την επιφάνεια της υλιστικής ζωής μας και έφτασε μέχρι το κόκαλο οπότε και η αποκάλυψή σου δεν ήταν μία μόνο δόση ωμής αλήθειας αλλά αυτούσια η αλήθεια απογυμνωμένη από τα στολίδια που έκρυβαν την ασχήμια της και που με αυτές τις αναρτήσεις (όχι του αυτοκινήτου, εννοώ τα ποστ σου) σου περίτρανα απέδειξες τα όσα λέμε τόσο καιρό, εύγε και πάλι νέε μου. Υ.Γ. Μόλις με ενημέρωσαν ότι δυο διαχειριστές έπεσαν στον ποταμό, τρεις στην θάλασσα και τώρα προσπαθούμε να γλιτώσουμε τέσσερις που ετοιμάζονται να πηδήξουν από το μπαλκόνι του υπογείου τους. Υ.Γ.2 off-topic-over
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πάντως δεν άντεξε η Σαμμυ, την π@π@ριά "daily briefing" πάλι φάτσα φόρα τη βλέπω. Δεν έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι ότι τελευταίος που τη χρησιμοποίησε ήταν ο developer που την έκανε release;
oldnew Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το θέμα μας παντως δεν είναι "τι προτιμάτε λεπτοτερα και χειρότερα ή ποιο χοντρά αλλα δυνατοτερα". Αν ήταν αυτο πιθανότατα θα προτιμουσαμε οι περισσότεροι τα ποιο χοντρά. Καταρχήν οι ταμπλετες σε αντίθεση με το ipad2, βγαίνουν απο πολλές εταιρίες, οποτε καθένας παίρνει ότι γουστάρει. Τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά tablet είναι λίγο εώς πολυ χοντροτερα, αλλα στην παρούσα φάση ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ HARDWARE. Οταν θα προσφερουν περισσότερα λίγοι θα σκεφτούν αν είναι 5χιλ χοντροτερα. Νομιζω ότι όλοι έχουμε υπερεξαντλησει το θέμα του πάχους, και κακώς μείνανε μονο εκει. Ακόμα και όσοι το υποτιμούν και το ειρωνευονται, με το να το σχολιάζουν τόσο πολυ αποδεικνύουν εκ των πραγμάτων ότι η samsung έκανε μια κίνηση ματ εμπορικά.
karajim80 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Απο τα πολλα που διαβασα θελω να κρατησω σαν θετικο την μειωση της τιμης πρωτα απ'ολα και δευτερον την μειωση του βαρους.Πιστευω οτι το βαρος ειναι πολυ σημαντικο για μια συσκευη που υποτιθεται οτι ειναι φορητη.Τωρα οταν παιζουμε με τον αν ειναι 10-20 gr παραπανω ή λιγοτερο βαρυ νομιζω οτι δουλευομαστε. Καλο και το οτι εχασε mm το samsung αλλα αν εχετε παρακολουθησει αρκετα τα βιντεο με την παρουσιαση του νεου 10,1 οι περισσο- τεροι υποστηριζουν οτι το νεο γλυστρα πολυ ενω το παλιο με ειχε πολυ καλυτερο grip με το 'αναγλυφο' πισω μερος. Tωρα οσον αφορα το προιον της apple εγω περιμενα πολυ περισσοτερα απο το δευτερο μοντελο. Συγκεκριμενα περιμενα την αναβαθμιση που πηρε το iphone 4.Retina display και 5mp καμερα.Μαλλον τα κραταει για το τριτο μοντελο αφου ολοι οσοι αντι- γραφουν ειναι ακομη πισω σε software και UI. Οχι οτι το honeycomb ειναι κακο αλλα θελει ακομη δουλεια για να μπορεσει να εκμεταλευτει πληρως τους πυρηνες και τις μνημες των συσκευων που το φορανε. Οσον αφορα τωρα το touchwiz 4.0 ή οπως αλλιως λεει η samsung το add on στο UI του honeycomb το μονο που ειδα εγω στο βιντεο της παρουσιασης ειναι εξτρα καθυστερηση στην αποκριση και αυτο μονο καλο δεν ειναι για μας. Αν σου δινει την δυνατοτητα να το κατεβασεις αργοτερα οπως δηλωσαν οι ανθρωποι της εταιριας ειναι κατι θετικο. Θα εχεις την επιλογη να μεινεις στο original honeycomb. Για τελειωμα αφηνω τις καμερες που επελεξαν οι δυο εταιριες. Πολυ κακο που η samsung εβγαλε την καμερα που μπορουσε να βγαλει αξιολογες φωτο και να τραβηξει full HD βιντεο για χαρη μερικων mm.Απο την αλλη ομως ποιος απο ολους εμας θα τραβηξουν βιντεο με μια τοσο αβολη συσκευη(παντα για την συσγκεκριμενη δουλεια μιλαω)?Εγω προσωπικα θα ηθελα την μεγαλυτερη καμερα αλλα οχι οτι θα αποριψω την ταμπλετα αυτη λογω καμερας.Τωρα οσον αφορα τnν apple ειπα και πιο πανω οτι περιμενα πολυ περισσοτερα. Ευχαριστω που μου δινετε την ευκαιρια να εκφρασω τις αποψεις μου. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2011 από karajim80
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 IPAD 2 μονοδρομος... ναι για τα apple fan boys και atari 2600 να σας εδιναν που να λεγοταν i phone atari 2600 και να το χρεωναν 1999 ευρω εσεις θα λεγατε παλι μονοδρομος.ξεχασα περα απο την apple δεν υπαρχει τιποτα ουτε θεος.μερικες φορες λεω μπας και σας δινει ποσοστα η apple για να τα λετε αυτα.να ξερω αμα ειναι να ζητησω και εγω.
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ας μας πει καποιοος απο εδω μεσα ποσα λεφτα δινει πια η apple για να την υποστηριζουν τοσο θερμα?κατηγορουν παντα τοσο τι samsung οσο και αλλες εταιρειες για ενα μισοφαγωμενο μηλο που στοιχιζει στην κατασκευη 130 ευρω και το δια8ετουν στα ψωνια στα 500-600 και βαλε?που ολες οι εταιρειες βαζουν επανω στισ ταμπλετες και στα κινητα τους χαρακτηριστικα που το δαγκωμενο μηλο επρεπε να τα βγαλει σε 3 συσκευες συνεχομενα κι οχι σε μια και τολματε και μιλατε για τους αλλους που σας πιανει τον..... αυτο πολυ απλα δειχνει ταση για φιγουρα και τιποτε αλλο γιατι ειμαι σιγουρος πως απο οσους εχουν μηλαρακι το εχουν για φιγουρα και τιποτε παραπανω αμφιβαλλω πολυ αν ξερουν να χειριζονται το 1/15 απο τις εφαρμογες του.για αυτο οι κυριοι που υποστηριζουν μανιωδως apple να αφησουν τα χοντρα σχολια για τους αλλους του τυπου ειναι μονοδρομος και την μιμουνται και διαφορα τετοια.γιατι με αυτη τη λογικη οταν η samsung και καποιες αλλες εταιρειες εβγαζαν κινητα τηλεορασεις και τα σχετικα η apple ηταν ακομα κουκουτσι τιποτε παραπανω...
oldnew Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλα poulinos αποτελεις χαρακτηριστικό παράδειγμα ξερολα που δεν ξέρεις την τυφλά σου. Βριζεις την apple ,και όσους χρησιμοποιούν προϊόντα της, με ένα κάρο ασυναρτησίες που δεν ισχύει τίποτα απο όσα γράφεις. Δηλαδή το tablet της samsung ποσο νομίζεις ότι κάνει; Έχει καλύτερο hardware απο το ipad2? Να ενημερώσω τους υπόλοιπους (γιατι εσι τα ξέρεις όλα, ακόμα και το πόσες εφαρμογές τρέχουν όσοι πήραν apple) , ότι και αυτο 130-140€ έχει κόστος και ας το πουλάει η samsung όσο και το iPad2. Οποτε όλα όσα γράφεις μπορούν να ξαναγραφτουν μια χαρα, μονο όπου apple , γραψε samsung αυτη τη φορά. Και υπόψιν , προσωπικα μεταξυ ipad2 και galaxy tablet θα έπαιρνα το 2ο. Αυτο δε σημαίνει ομως ότι το ipad2 δεν έχει τα δικα του πλεονεκτήματα (και μειονεκτήματα), και ότι η συλογιστικη σου είναι εκτος πραγματικότητας , εντελώς fanboyστικη που το μονο σκοπό που έχει είναι μονο να εκνευρισει τους apple users. Δε νομίζω ότι έχει καν σκοπό να παραπληροφορησει γιατι με αυτα που γράφεις , ειμαι σίγουρος ότι γελάει το 90% των android users, και όχι μονο των apple. Υστερογραφο: Δεν ξερω ποσο παίρνουν οι apple χρήστες για να την υποστηρίζουν ,αλλα εσι αν όλα τα παραπάνω υβριστικά σχόλια , και μαλιστα ποσταροντας ξανα για 2η φορά, απαντώντας στον εαυτό σου (?) , χωρις καν να σου απαντά κανένας, τα κανείς τσάμπα , τότε είσαι ....... να μη πω τι και με κόψει το φόρουμ λογω βρισιματος.
tarantules Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 oldnew επειδή εσύ είσαι ο μεγαλύτερος ξερόλας εδώ μέσα : http://www.bytheway.gr/attachment.php?attachmentid=5746&stc=1&d=1300880119 Στο μόνο που υπερτερεί το ipad 2 είναι το LED IPS πάνελ που της βγάζω το καπέλο.Σε όλα τα άλλα όπως βλέπεις και ο ίδιος είναι στον πάτο... Ας μην αναφέρω καν το Blackberry Playbook γιατί θα βάλουμε όλοι στο forum τα γέλια... poulinos : έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες
oldnew Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 oldnew επειδή εσύ είσαι ο μεγαλύτερος ξερόλας εδώ μέσα : http://www.bytheway.gr/attachment.php?attachmentid=5746&stc=1&d=1300880119 Στο μόνο που υπερτερεί το ipad 2 είναι το LED IPS πάνελ που της βγάζω το καπέλο.Σε όλα τα άλλα όπως βλέπεις και ο ίδιος είναι στον πάτο... Ας μην αναφέρω καν το Blackberry Playbook γιατί θα βάλουμε όλοι στο forum τα γέλια... poulinos : έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες Συνχαρητηρια. Φτιάξτε και κομμα. Αν ήξερες να διαβάζεις, θα έβλεπες παραπάνω ότι δε γράφω πουθενά ότι το ipad2 είναι καλύτερο. Να στο ξαναγραψω μήπως και σου φύγει η μειωπια απο τα ματια ότι γράφω ότι έχει πλεονεκτήματα ΚΑΙ μειονεκτήματα. Επισης γράφω ότι και εγω προτιμώ το tablet. Και γράφω επισης ότι αυτα περί ακριβού ipad2 προφανώς σε αντιδιαστολή με το samsung tablet που είναι φθηνό (?) είναι απλώς παπαρολογιες. Το hardware είναι παρόμοιο. Εκτος και νομίζεις ότι αλλάζει το κόστος αν το ένα έχει ένα USB βισμα και το άλλο δεν έχει.. Αυτο φαίνεται και στο link που παραθετεις. Τα παραπάνω που (ξανα)γράφω είναι αντικειμενικά ,μετρήσιμα , δεδομένα, και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση απο οποιονδήποτε δεν είναι κολημενος ασχέτως τι προτιμά. Το μονο που επιδέχεται αμφισβήτηση είναι ποιο θεωρεί καλύτερο ο καθένας βάση των δικών του αναγκών. Και χειρότερο hardware να είχε το ipad2 δεν θα έκανε απο μονο του τη διάφορα. Αλλα πράγματα παίζουν ρόλο σε τόσο μικρες διάφορες hardware. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος απ το να κάνεις μια λίστα σε αυτα τα θέματα και λές ααα αυτο τρέχει στα 900 MHz το άλλο στα 1000 άρα είναι καλύτερο. Ποσο μαλλον οταν συγκρίνουμε διαφορετικές αρχιτεκτονικες και το 900 πολυ συχνά αποδεικνύεται μεγαλύτερο του 1000. Ο άσχετος βεβαια θεωρει πάντα το 900<1000 και ότι και να του πεις μυαλό δεν του βάζεις. Γι αυτο υπαρχουν αυτές οι λίστες με χαρακτηριστικα δίπλα δίπλα και ολόκληρα site που βγάζουν συμπερασματα έτσι. Αυτες τις συσκευές ξέρεις τις παιρνεις για να τρεχεις κάποιες εφαρμογές και όχι για να καθεσαι και να τις κοιτάς. Τι εφαρμογές έχουν σημερα τα tablet? Ελάχιστες. Μιλάω για εφαρμογές για tablet και όχι android γενικά. Τα tablet έχουν μια σειρά αλλα πλεονεκτήματα με βασικότερο όλων ότι κάνουν κάποια πράγματα απο τη μάνα τους χωρις να ταλαιπωρήσει ανεφ λόγου πολλές φορές να κανείς jb πρώτα. Για το blackbery playbook συμφωνώ μαζί σου. Εχω βάλει τα γέλια αλλα για τον αντίθετο λόγο απο εσένα! Να μη το συνεχίσω γιατι ξερω περισσότερα απο εσένα για το playbook , πιστεψε με.. Παρτο και κοιτα το! Αυτο είναι που δεν τρέχει τίποτα. Και είναι και πανάκριβο για αυτα που (δεν) κάνει.. Τώρα κανε μου οποίους χαρακτηρισμούς θέλεις , αλλα κοιτα την επόμενη φορα αυτα που απαντας να κολανε σε αυτα που γράφω. Η απάντηση σου αν την ξαναδιαβασεις δεν απαντά σε τίποτα απο όσα γράφω. Είναι απλά η απάντηση ενός κολημενου και με πολυ λίγες γνώσεις (για να ασχολείσαι μονο με το hardware) χρήστη. Το ωραίο είναι ότι μονο ένα θετικό βρηκες στο iPad , την οθόνη, και στο συγκεκριμένο επισης διαφωνώ μαζι σου. Εδω δε μιλάμε για κινητά τηλέφωνα, όπου το ips panel μπορει να έκανε κάποια διάφορα. Καπου τα έχεις μπερδέψει. Ούτε φωτεινοτητες αντιθέσεις κλπ παίζουν σημαντικο ρόλο, γιατι συνήθως θα το δουλεύεις σε εσωτερικό χώρο, και όχι κάτω απο τον ήλιο. Επισης η ανάλυση του tablet είναι μεγαλύτερη. Εγω ΔΕΝ μπορώ να πω ότι η μια είναι καλύτερη απο την άλλη αν δεν τις δω με τα ματια μου δίπλα δίπλα. Εσι μαλλον έχεις μείνει ακόμα στη retina του iPhone.. Δεν έχεις καταλάβει καν ότι μιλάμε για αλλα πράγματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα