Προς το περιεχόμενο

Λιπαρά Μαλλιά

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και 4 μερες θα ειναι σαν τον Snape ο ερμος? :fear:

ε τι να κανουμε. βασικα μετα την πρωτη μερα δεν θα λαδωσει αλλο. αν ακομα κι αυτο δεν πιασει μετα παμε στα ορμονικα προβληματα.

Δημοσ.

Έχεις τριχόπτωση; Οταν η κεφαλή είναι λιπαρή, συνήθως προκαλείται τριχόπτωση.

Η καλύτερη λύση που έχω βρει είναι το φαρμακευτικό σαμπουάν fungoral. Καλό είναι να μείνεις μακρία από head n shoulders, ultrex κλπ εμπορικά σαμπουάν. Περιέχουν πολύ σκληρά χημικά και δημιουργούν προβλήματα(ένα από αυτά μπορεί να είναι και η λιπαρότητα). Δοκίμασε κάποιο σαμπουάν από φυσικά υλικά χωρίς χημικά (Sodium κλπ).

Επίσης κάτι άλλο που μπορεί να σε επηρεάζει είναι α) διατροφή. Η καταλάνωση κρέατος, τηγανιτών, λιπαρών τροφών αλλά και τοξικών παραγόντων(τσιγάρο, υπερβολικός καφές, αναψυκτικά καυσαέριο κλπ) β) Στρες - κακή ψυχολογία.

Συνεπώς θυμήσου αν έχεις αλλάξει πρόσφατα σαμπουαν ή κάποια από τις παραπάνω συνήθειες, άλλαξε σαμπουαν, κοψε τοξινες και αν το πρόβλημα επιμένει, πάνε σε δερματολόγο.

Δημοσ.

Μου το έχουν πει και εμένα ότι όσο πιο συχνά πλένω τα μαλλιά μου τόσο πιο γρήγορα θα λαδώνουν..

Αλλά δεν γίνεται να μην τα πλύνω και να τα αφήσω 4 ημέρες γιατί είναι πολύ άσχημα..

Δημοσ.

Μου το έχουν πει και εμένα ότι όσο πιο συχνά πλένω τα μαλλιά μου τόσο πιο γρήγορα θα λαδώνουν..

Αλλά δεν γίνεται να μην τα πλύνω και να τα αφήσω 4 ημέρες γιατί είναι πολύ άσχημα..

ε κανε μια προσπαθεια ενα σαββατοκυρικο τουλαχιστον. υπαρχουν τροποι να καμουφλαρεις το λαδωμενο μαλλι. επισης αν βαζεις τζελ η αφρο η οτιδηποτε αλλο επισης λαδωνουν το μαλλι.

Δημοσ.

Μη λούζεσαι κάθε μέρα! Κάθε 2 μέρες και είσαι εντάξει. Δε μπα να γα.

εντιτ: άμα είσαι γυναίκα, εχμ δε ξέρω.

Δημοσ.

Kαι γω πλενομαι καθε μερα λογω λιπαροτητας.Καμια φορα οταν δεν προκειτε να βγω την επομενη μερα τα αφηνω αλλα διαφορα δεν βλεπω.Ειδικα αν το κανω συστηματικα με πιανει απιστευτη φαγουρα,γεμιζω πυτιριδα και βγαζω κατι σαν σπιρακια στο κεφαλι.Λογω τριχωπτωσης μερα παρα μερα κανω με ειδικο σαμπουαν που μου εδωσε ο δερματολογος και ενδιαμεσα με παιδικο johnson οπως μου ειπε.Γενικα δεν μου ανεφερε τιποτα να μην το λουζω συνεχεια για να μην λαδωνει απλα να κανω με χλιαρο η αν μπορω με κρυο νερο.

Δημοσ.

Χμμ, θα το τσεκάρω μήπως αν μειωθούν τα λουσίματα, μειωθεί και η λιπαρότητα..Πάντως, ξαναλέω, με το head and shoulders, τώρα που γράφω, είμαι σχεδόν 1,5 μέρες άλουστος, και δεν έχω λαδώσει ιδιαίτερα (λίγο μόνο στο μέτωπο, αλλά εκεί δε με ενοχλεί)..

Έχεις τριχόπτωση; Οταν η κεφαλή είναι λιπαρή, συνήθως προκαλείται τριχόπτωση.

Η καλύτερη λύση που έχω βρει είναι το φαρμακευτικό σαμπουάν fungoral. Καλό είναι να μείνεις μακρία από head n shoulders, ultrex κλπ εμπορικά σαμπουάν. Περιέχουν πολύ σκληρά χημικά και δημιουργούν προβλήματα(ένα από αυτά μπορεί να είναι και η λιπαρότητα). Δοκίμασε κάποιο σαμπουάν από φυσικά υλικά χωρίς χημικά (Sodium κλπ).

Επίσης κάτι άλλο που μπορεί να σε επηρεάζει είναι α) διατροφή. Η καταλάνωση κρέατος, τηγανιτών, λιπαρών τροφών αλλά και τοξικών παραγόντων(τσιγάρο, υπερβολικός καφές, αναψυκτικά καυσαέριο κλπ) β) Στρες - κακή ψυχολογία.

Συνεπώς θυμήσου αν έχεις αλλάξει πρόσφατα σαμπουαν ή κάποια από τις παραπάνω συνήθειες, άλλαξε σαμπουαν, κοψε τοξινες και αν το πρόβλημα επιμένει, πάνε σε δερματολόγο.

Όχι, δεν έχω τριχόπτωση/αλλωπεκία, η διατροφή μου είναι σχετικά καλή, γυμνάζομαι, δεν καπνίζω, δεν πίνω καφέδες..Τι να πω. Μάλλον κληρονομικό είναι, γιατί έχει και η μητέρα μου λιπαρή επιδερμίδα.

Πάντως, έχω ακούσει, ότι το πιο τσίτα δερματακι, το έχουν άτομα με λιπαρή επιδερμίδα. Άντε, τουλάχιστον όταν μεγαλώσουμε, θα δείχνουμε τζόβενοι B)

Δημοσ.

Kαι γω το ίδιο πάθαινα και πήγα σε δερματολόγο και μου έγραψε 2 σαμπουαν να λούζομαι εναλλαξ και απτην 1η χρήση κιόλας την επόμενη μέρα τα μαλιά του ήταν μια χαρά χωρις να είναι λαδωμένα

χθές πήγα πάλι να με δεί(ύστερα απο 1 μήνα) και μου είπε να λούζομαι τώρα ανα 10 μέρες με αυτά για να μην εμφανιστεί πάλι ενώ για συχνή χρήση μου είπε να πάρω απο σούπερ μαρκετ το head and shoulders κατα της πιτυριδας και που ρυθμίζει τη λιπαρότητα κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Propoline για εντονη λιπαροτητα (θα το βρεις σε ολα τα φαραμακεια) :)

Αυτό είπα και εγώ,για να μην πάμε σε πιο δυσεύρετα.

Δημοσ.

Kαι γω το ίδιο πάθαινα και πήγα σε δερματολόγο και μου έγραψε 2 σαμπουαν να λούζομαι εναλλαξ και απτην 1η χρήση κιόλας την επόμενη μέρα τα μαλιά του ήταν μια χαρά χωρις να είναι λαδωμένα

Εεε... πες μας και ποια σαμπουάν σου έγραψε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...