phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε ένα mail. Δες μήπως σου έχουν στείλει κιόλας.
rangel450 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 όχι, δεν μου έστειλαν... οκ θα στείλω... πάντως είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο; Δεν νομίζω η συναρμολόγηση να παίρνει τόσο χρόνο...
FasTaker Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 οπως καταλαβα πηγες σε e-shop. απλα αν δεν υπαρχει κατι αλλα αναμενετε το ββγαζουν σαν διαθεσιμο και περιμενεις 3-4 μερες να ερθει ή απλα εισαι τοσο γκαντεμης που παρολο που εκνες την παργγελια καποιος αλλος προλαβε το τελευταιο κομματι αν και για αυτο συνηθως σε περνουν τηλεφωνο.
rangel450 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 όχι, το είχα παραγγείλει από pc1, και τώρα το παρήγγειλα από e-shop... ξέρω ότι χρειάζονται 1-2 εργάσιμες μέρες για τον έλεγχο διαθεσιμόητας προιόντων και 2-3 ερ. μέρες για συναρμολόγηση... άρα αν όλα παν καλά, ελπίζω παρασκευή να το στείλουνε και σάββατο να είναι εδώ....
nikos2004dj Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 εμενα η ενσταση μου ειναι το τροφοδοτικο και αν δεν εχεις κολλημα με τα amd θα προτιμουσα κατι σε sandy bridge δηλαδη intel i5-2500k μιας και εχουν βγει μητρικες οι οποιες διορθωνουν τα οποια προβληματα ειχαν τα προηγουμενα chipset .
rangel450 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 τροφοδοτικό πήρα άλλο τελικά, γιατί αυτό που είχε η σύνθεση του παιδιού είχε εξαντληθεί. όσο για τον cpu, θέλω να δοκιμάσω amd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.