MpOuZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Η 40" Philips που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σαλόνι, θα χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού. Αυτόματα λοιπόν δημιουργείται η ανάγκη για αγορά μιας νέας. Απαιτήσεις Απόσταση θέασης: Από 2,5 έως 3 μέτρα. Χρήση: light but all around.Δηλαδή λίγο τηλεόραση, που και που καμιά ταινία, αραιά (πλέον) PS3, αναπαραγωγή αρχείων media από εξωτερικά μέσα κ.λ.π. Budget: Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 850 €. Πήγα μια βόλτα σήμερα σε κάποια καταστήματα. Είδα κυρίως Samsung, Philips & Panasonic και διαστάσεις 40”-42”. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Panasonic TX-L42E30E 42". Μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε η εικόνα της, το φινίρισμά της, το απλό design της και η συνδεσιμότητά της. Βέβαια δεν μπόρεσα να πάρω σαφή απάντηση σε κάποιες απορίες που είχα σχετικά με το wi-fi, αν μπορεί δηλαδή να αναπαράγει αρχεία από άλλες δικτυακές συσκευές ή τη δυνατότητα streaming από pc κ.λ.π. Μετά από λίγη ώρα θόλωσε το μυαλό μου οπότε ότι και αν έβλεπα δεν είχε και πολύ σημασία. Γι’ αυτό λοιπόν περιμένω τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ πολύ.
chios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/preview/7277-panasonic-tx-l42e30e-preview.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.