sir_platanight Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπερα παιδια πήρα το fan controller του τίτλου Όχι τόσο για να ελέγχω τις στροφές αλλα γιατί η μητρική μου Έχει μόνο δυο υποδοχές για fans..κ εγω Έχω 5...μου ήρθε σήμερα και το άνοιξα και είδα Ότι Έχει συνδεσιμοτητα για τους ανεμιστήρες 4pin molex(Έχει μόνο τα 2 pin,Όχι και τα 4,δείτε εδω http://digi1com.blogspot.com/2010/05/review-f4xt-and-f6xt-aerocool.html )αλλα Εμένα οι ανεμιστήρες μου έχουν αυτη τη συνδεσιμοτητα ( http://www.google.gr/m/search?site=images&client=safari&hl=el&gl=gr&source=mog&q=3+pin+fan+connector&spell=1&ei=DbWITYiCNs3NjAe-6ajhAQ&ved=0CBIQBSgA#i=4 )...δεν μου φταίει κανεις μόνο εγω φταίω που δεν το είδα κ πέταξα 16€...τι να κάνω τώρα;αυτοί οι ανταπτορες θα κάνουν τίποτα; http://hac.gr/view.php?id=10458
sir_platanight Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρει κανένας ρε παιδια που μπορω να βρω ανταπτορα γι αυτο;
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ο ανταπτορας που δειχνεις απο το hac.gr νομιζω οτι θα κανει
sir_platanight Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Βασικά απ Ότι είδα δεν νομίζω να κάνει γιατί δεν Έχει πιν σαν της μητρικής,που χρειάζομαι εγω...μάλλον εγω χρειάζομαι 4pin molex σε 3pin male..
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Οντως εχεις δικιο Και εγω καποια στιγμη ηθελα να παρω το συγκεκριμενο fan controller, αλλα δεν το πηρα εξαιτιας αυτου ακριβως του θεματος
sir_platanight Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πήρα τηλέφωνο στο eWorld και μου πρότεινε αυτο http://www.eworld.com.gr/front/details/1252 ...πιστεύω να κάνει...του Είπα να μου το στείλει...μου Έφτασε 30€ η μαλακια..θα έπαιρνα με touch screen Άμα ήξερα έτσι...
duffyduck Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Με 2-3 ευρω το πολυ (ισως λιγοτερο) θα επαιρνες ενα Zalman Fan Multi-Connector Cable ZM-MC1
sir_platanight Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μα ήθελα να πάρω fan controller αλλα δεν είδα τη συνδεσμολογια ο χαζος..κ αυτα τώρα 2 κάνανε το ένα αλλα με τα μεταφορικά και την αγορά του controller έφτασαν το 30αρι..και με τα 30 αυτα θα είχα Κάτι πολυ πιο όμορφο στο κουτί μου...Τεσπα εύχομαι να κάνουν αυτα που μου είπε το παλικάρι...αλλιώς το κλασαμε...
nem52 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 αδερφε αν εισαι αθηνα εχω ενα τετοιο αν σε βολευει μην χαλας τα χρηματα σου τσαμπα να βρεθουμε να στο δωσω.. χωρο στο καλωδιο-κουτι μου μου πιανει..
sir_platanight Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ nem..μου ηρθαν σημερα τα καλωδια και τα εφτιαξα ολα...ηταν τελικα αυτα που μου εστειλε ο μαγκας!!
Rn. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 -j/k:on τςς τςς αυτος ο λαος παει απο το κακο στο χειρότερο που πηγαν οι εποχες της μοντας? -j/k:off γιατι εδωσες λεφτα για καλωδια?εγω με τα ανεμηστηρακια στο πισι κανω την εξης μοντα.εχουν 2 καλωδιακα +/- τα βαζω πανω στα μολεξ του τροφοδοτικου.στην ουσια ακολουθεις σωστη πολικοτητα (τον + με τον + και τον - με τον -)και με ενα κολλητιρι η και με τα χερια κανεις τις ακρες απο τα καλωδια σαν βισματακι και τα βαζεις μεσα.απο οτι θυμαμε η διαφωρες στο μολεξ πρεπει να ειναι με την γειωση και την ταση στην καθε θεση(δεν ειμαι σιγουρος) παντως μεγια.
nem52 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 -j/k:on τςς τςς αυτος ο λαος παει απο το κακο στο χειρότερο που πηγαν οι εποχες της μοντας? -j/k:off γιατι εδωσες λεφτα για καλωδια?εγω με τα ανεμηστηρακια στο πισι κανω την εξης μοντα.εχουν 2 καλωδιακα +/- τα βαζω πανω στα μολεξ του τροφοδοτικου.στην ουσια ακολουθεις σωστη πολικοτητα (τον + με τον + και τον - με τον -)και με ενα κολλητιρι η και με τα χερια κανεις τις ακρες απο τα καλωδια σαν βισματακι και τα βαζεις μεσα.απο οτι θυμαμε η διαφωρες στο μολεξ πρεπει να ειναι με την γειωση και την ταση στην καθε θεση(δεν ειμαι σιγουρος) παντως μεγια. εγω εχω φτιαξει ολοκληρους διακοπτες χεξωριστα για τα +5 και τα +12 volt για το βραδυ γιατι τα πολλα φουρφουρια εστω και λιγο να ακουγονται και τα πολλα φωτα μου τιν δινουν οταν κοιμαμαι... εφτιαξα και ενα ποτενσιομετρο σε μολεξ παλι.. απο μοντες αλλο τιποτα η γενια μην αγχωνεσαι το εχουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα