Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια πήρα το fan controller του τίτλου Όχι τόσο για να ελέγχω τις στροφές αλλα γιατί η μητρική μου Έχει μόνο δυο υποδοχές για fans..κ εγω Έχω 5...μου ήρθε σήμερα και το άνοιξα και είδα Ότι Έχει συνδεσιμοτητα για τους ανεμιστήρες 4pin molex(Έχει μόνο τα 2 pin,Όχι και τα 4,δείτε εδω http://digi1com.blogspot.com/2010/05/review-f4xt-and-f6xt-aerocool.html )αλλα Εμένα οι ανεμιστήρες μου έχουν αυτη τη συνδεσιμοτητα ( http://www.google.gr/m/search?site=images&client=safari&hl=el&gl=gr&source=mog&q=3+pin+fan+connector&spell=1&ei=DbWITYiCNs3NjAe-6ajhAQ&ved=0CBIQBSgA#i=4 )...δεν μου φταίει κανεις μόνο εγω φταίω που δεν το είδα κ πέταξα 16€...τι να κάνω τώρα;αυτοί οι ανταπτορες θα κάνουν τίποτα; http://hac.gr/view.php?id=10458

Δημοσ.

Βασικά απ Ότι είδα δεν νομίζω να κάνει γιατί δεν Έχει πιν σαν της μητρικής,που χρειάζομαι εγω...μάλλον εγω χρειάζομαι 4pin molex σε 3pin male..

Δημοσ.

Οντως εχεις δικιο

Και εγω καποια στιγμη ηθελα να παρω το συγκεκριμενο fan controller, αλλα δεν το πηρα εξαιτιας αυτου ακριβως του θεματος

Δημοσ.

Μα ήθελα να πάρω fan controller αλλα δεν είδα τη συνδεσμολογια ο χαζος..κ αυτα τώρα 2 κάνανε το ένα αλλα με τα μεταφορικά και την αγορά του controller έφτασαν το 30αρι..και με τα 30 αυτα θα είχα Κάτι πολυ πιο όμορφο στο κουτί μου...Τεσπα εύχομαι να κάνουν αυτα που μου είπε το παλικάρι...αλλιώς το κλασαμε...

Δημοσ.

αδερφε αν εισαι αθηνα εχω ενα τετοιο αν σε βολευει μην χαλας τα χρηματα σου τσαμπα να βρεθουμε να στο δωσω.. χωρο στο καλωδιο-κουτι μου μου πιανει..

Δημοσ.

-j/k:on τςς τςς αυτος ο λαος παει απο το κακο στο χειρότερο που πηγαν οι εποχες της μοντας? ^_^ -j/k:off

γιατι εδωσες λεφτα για καλωδια?εγω με τα ανεμηστηρακια στο πισι κανω την εξης μοντα.εχουν 2 καλωδιακα +/- τα βαζω πανω στα μολεξ του τροφοδοτικου.στην ουσια ακολουθεις σωστη πολικοτητα (τον + με τον + και τον - με τον -)και με ενα κολλητιρι η και με τα χερια κανεις τις ακρες απο τα καλωδια σαν βισματακι και τα βαζεις μεσα.απο οτι θυμαμε η διαφωρες στο μολεξ πρεπει να ειναι με την γειωση και την ταση στην καθε θεση(δεν ειμαι σιγουρος) παντως μεγια.

Δημοσ.

-j/k:on τςς τςς αυτος ο λαος παει απο το κακο στο χειρότερο που πηγαν οι εποχες της μοντας? ^_^ -j/k:off

γιατι εδωσες λεφτα για καλωδια?εγω με τα ανεμηστηρακια στο πισι κανω την εξης μοντα.εχουν 2 καλωδιακα +/- τα βαζω πανω στα μολεξ του τροφοδοτικου.στην ουσια ακολουθεις σωστη πολικοτητα (τον + με τον + και τον - με τον -)και με ενα κολλητιρι η και με τα χερια κανεις τις ακρες απο τα καλωδια σαν βισματακι και τα βαζεις μεσα.απο οτι θυμαμε η διαφωρες στο μολεξ πρεπει να ειναι με την γειωση και την ταση στην καθε θεση(δεν ειμαι σιγουρος) παντως μεγια.

εγω εχω φτιαξει ολοκληρους διακοπτες χεξωριστα για τα +5 και τα +12 volt για το βραδυ γιατι τα πολλα φουρφουρια εστω και λιγο να ακουγονται και τα πολλα φωτα μου τιν δινουν οταν κοιμαμαι... εφτιαξα και ενα ποτενσιομετρο σε μολεξ παλι.. απο μοντες αλλο τιποτα η γενια μην αγχωνεσαι το εχουμε.. :D

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...