Προς το περιεχόμενο

Θα θέλαμε την γνώμη σας για την Σελίδα μας

kairos247

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το site είναι εντελώς μάπα, δύσχρηστο χωρίς να προσφέρει κάτι νέο, σε σχέση με τα υπόλοιπα.Μην ανησυχείς όμως έχω έναν γνωστό που ασχολείται ειδικά με αυτό το θέμα.Στείλε μου ένα pm για να σας φέρω σε άμεση επαφή έτσι ώστε να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

πολύ όμορφο είναι. Για την δουλειά του και για να συναγωνιστείτε το meteo αν είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια web app που να στέλνει στο κινητό μήνυμα ότι θα βρέξει σε 30 λεπτά ας πούμε σε κάποιον συνδρομητή. Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει μια κίνηση στο γραφικά του καιρού...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια και για τον χρόνο σας :)

Στο Xaralambos θα απαντήσω πως τα δεδομένα είναι της foreca που αναφέρεται στο site, βασικά αν γνωρίζει κάποιο site καιρού για την Ελλάδα με δικά του δεδομένα,να μας το πει. fatmike καλή η ιδέα σου για το web app θα το μελετήσουμε.weber122 ευχαριστούμε και leukonas η απάντηση σε σένα με pm :D

Δημοσ.

Λοιπόν πέρα απο την πλάκα, πολύ ωραίο το site και ειδικά η προβολή για κινητά.Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι μια μικρή βελτίωση στα γραφικά του χάρτη.Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Δημοσ.

Μου αρέσει αρκετά η υπηρεσία για τα κινητά αλλά στο site δεν μου αρέσει ο χάρτης και έτσι όπως υπάρχουν τα δεδομένα αλλά πιο άσχημο είναι το popup που αναδύεται όταν περνάω από μία πόλη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια. Uberalles_gr θα το ξαναδούμε αυτό με τα pop ups,είναι έτσι για λόγους SEO. Περιμένουμε και άλλες παρατηρήσεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...