Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ναι αλλά νέες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές πλέον...
VampireKiSS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ναι αλλά νέες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές πλέον... Το ξέρω βρε, αστιεύτηκα πριν. Ή μάλλον χέ...κα από τη χαρά μου με τόσο γρήγορο ιντερνετ (πού να ήταν και ολόδικό μου δηλαδή) Ελπίζω συτούς τους 6 μήνες να έχει βγει κάποιο ώφελος για εμάς τους καταναλωτές. Μέχρι τότε μακρυά από δεσμεύσεις και συμβόλαια.
Antre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Να σας πω και γω την ταπεινη μου γνώμη. Διαβασα πολλους να γκρινιάζουν και να κράζουν τη ΕΕΤΤ ότι καταστρεφει την ανάπτυξκη, αναγκάζει τους καταναλωτές να πληρώνουν ακριβα πακετα κλπ. Μην ειστε μειωπικοι!!! Ο ΟΤΕ γιατι προσφέρει φτηνά ή ποιοτικές υπηρεσίες; Επειδη υπαρχει ανταγωνισμος!!! Αν επιτρεπόταν κατα καιρους στον ΟΤΕ να βγάλει οικονομικά πακέτα ή πακέτα VDSL μόνη της... θα χαιρόσασταν για λιγο καιρο, δηλαδη όσο θα επιβιώναν οι εναλλακτικοι και μετα παπαλα. Χάθηκε ο ανταγωνισμος, ο ΟΤΕ έγινε μονοπωλητης και με μαθηματικη ακριβεια, μέσα απο το maximization of profits θα μας γλένταγε. Το μόνο καταπραϋντικο για το καταναλωτικο ποπό μας θα ήταν η επικειμενη είσοδος νέων εναλλακτικων και τα εμπόδια εισόδου που θα ασκουσε, που ΙΣΩΣ λέω ΙΣΩΣ να ήταν ευνοικα για τους καταναλωτές.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Να σας πω και γω την ταπεινη μου γνώμη. Διαβασα πολλους να γκρινιάζουν και να κράζουν τη ΕΕΤΤ ότι καταστρεφει την ανάπτυξκη, αναγκάζει τους καταναλωτές να πληρώνουν ακριβα πακετα κλπ. Μην ειστε μειωπικοι!!! Ο ΟΤΕ γιατι προσφέρει φτηνά ή ποιοτικές υπηρεσίες; Επειδη υπαρχει ανταγωνισμος!!! Αν επιτρεπόταν κατα καιρους στον ΟΤΕ να βγάλει οικονομικά πακέτα ή πακέτα VDSL μόνη της... θα χαιρόσασταν για λιγο καιρο, δηλαδη όσο θα επιβιώναν οι εναλλακτικοι και μετα παπαλα. Χάθηκε ο ανταγωνισμος, ο ΟΤΕ έγινε μονοπωλητης και με μαθηματικη ακριβεια, μέσα απο το maximization of profits θα μας γλένταγε. Το μόνο καταπραϋντικο για το καταναλωτικο ποπό μας θα ήταν η επικειμενη είσοδος νέων εναλλακτικων και τα εμπόδια εισόδου που θα ασκουσε, που ΙΣΩΣ λέω ΙΣΩΣ να ήταν ευνοικα για τους καταναλωτές. Θα συμφωνούσα άμα έβλεπα τους εναλλακτικούς να κάνουν κινήσεις προς VDSL. Επίσης, το VDSL δεν θα εξαλείψει έτσι ξαφνικά το ADSL. Είναι μια καινούρια αγορά που ξεκινάει δειλά δειλά και θα πάρει καιρό να επεκταθεί σε βαθμό που να δημιουργήσει πρόβλημα στους εναλλακτικούς. (αν αναλογιστείς πως ο ΟΤΕ ξεκίνησε από περιοχές που έχουν πρόβλημα με το ADSL και για τις οποίες φυσικά οι εναλλακτικοί ούτε που ενδιαφέρονται)
kifinas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Να προσθέσω κάποια στοιχεία στην απάντηση του pappous_soulis στον Antre. Κανένας δεν είπε να μην υποχρεωθεί ο ΟΤΕ να δώσει χονδρική στους εναλλακτικούς. Βέβαια το κομμάτι της κοστοστρέφειας σηκώνει συζήτηση αφού μιλάμε για μια νέα επένδυση με υψηλό κόστος και ρίσκο. Έτσι πρέπει να υπάρχει και κάποιο επιπλέον εύλογο κέρδος για αυτόν που ρισκάρει. Το γεγονός αυτό το παραδέχεται και η ΕΕΤΤ και έχει αναφέρει την δυνατότητα κάποιου μπόνους, χωρίς όμως να το έχει ορίσει ποτέ. Το μεγάλο λάθος της ΕΕΤΤ είναι αλλού. Είχε την τέλεια δυνατότητα να κάνει τις αρτιότερες ρυθμίσεις που θα είχε κάνει ποτέ και την πετάει. Εξηγούμαι. Η ΕΕΤΤ κάνει εκ των προτέρων ρυθμίσεις, κάτι που συχνά οδηγεί σε κενά αφού βασίζονται σε πάρα πολλές εκτιμήσεις. Αν είχαμε πανελλήνια διάθεση του vdsl θα ήταν υποχρεωμένη να ακολουθήσει το ίδιο σκεπτικό για την προστασία της αγοράς. Εδώ όμως έχουμε μία πολύ μικρή υλοποίηση δικτύου που αφορά όπως έχει ειπωθεί μικρό ποσοστό της αγοράς. Αντί λοιπόν να ρίξει εμπάργκο και να πάνε αυτοί οι μήνες (και οι επόμενοι που θα έρθουν) χαμένοι θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Να υποχρεώσει τον ΟΤΕ εντός μιας-δυο βδομάδας να είναι έτοιμος να δεχθεί αιτήματα χονδρικής, χωρίς να επέμβει πουθενά αλλού (ούτε στις τιμές), να παρακολουθήσει την πορεία στις τοπικές αγορές και να έχει χρήσιμα στοιχεία για όταν έρθει η ώρα της πανελλήνιας διάθεσης. Έτσι αφήνεις την αγορά να κινηθεί και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, λόγω μικρού ποσοστού διάθεσης, ακόμα και το χειρότερο σενάριο θα είχε μηδαμινές αρνητικές συνέπειες στον ανταγωνισμό των τηλεπικοινωνιακών εταιριών στην Ελλάδα. ps. Άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων δεν σημαίνει μυωπία.
pournaras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και εκτος αυτου, αυτος ο φοβος του τυχον μονοπωλιου απο τον οτε παλι, δεν υπαρχει. Μονοπωλιο υπηρχε καποτε γιατι δεν αφηνε το κρατος αλλους. Σημερα υπαρχουν 10, και αν κλεισουν παλι θα εμφανιστουν αλλοι 10, η αγορα ειναι αρκετα μεγαλη και παντα θα υπαρχει χωρος για ανταγωνισμο.
Antre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Θα συμφωνούσα άμα έβλεπα τους εναλλακτικούς να κάνουν κινήσεις προς VDSL. Επίσης, το VDSL δεν θα εξαλείψει έτσι ξαφνικά το ADSL. Είναι μια καινούρια αγορά που ξεκινάει δειλά δειλά και θα πάρει καιρό να επεκταθεί σε βαθμό που να δημιουργήσει πρόβλημα στους εναλλακτικούς. (αν αναλογιστείς πως ο ΟΤΕ ξεκίνησε από περιοχές που έχουν πρόβλημα με το ADSL και για τις οποίες φυσικά οι εναλλακτικοί ούτε που ενδιαφέρονται) Αυτό που λες είναι ένα θέμα με τους εναλλακτικούς. Απο την άλλη μήπως θα πρεπε να είναι κρατικό προιον οι οπτικες ινες ως το ΚΑΦΑΟ και μετά με μισθωση αυτών προς το κρατικο φορέα ο οποιος θα τιμολογει και θα κινείται με βάση τις ανάγκες της ανταγωνιστικότητας της αγοράς; Μια ιδέα απλά είπα... δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτο αυτό. Απλά θέλω να πω αν πάρει το headstart μια εταιρεία του βεληνεκούς του ΟΤΕ πιστευω ότι το μέλλον των εναλλακτικών είναι έξοδος απο την αγορά (και φυσικά θα έρθουν οι παλιοι "καλοι" καιροι ). Δεν είμαι υπέρ της πολιτικής των εναλλακτικών να μην έχουν σχέδια για τη VDSL όμως φοβάμαι ότι αν προχωρήσει ο ΟΤΕ μακροπρόθεσμα θα πάμε πίσω αντι μπροστα. Χώρια ότι το σχέδιο του ΟΤΕ για VDSL δεν νομίζω ότι περιορίζεται στις περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση ADSL Να προσθέσω κάποια στοιχεία στην απάντηση του pappous_soulis στον Antre. Κανένας δεν είπε να μην υποχρεωθεί ο ΟΤΕ να δώσει χονδρική στους εναλλακτικούς. Βέβαια το κομμάτι της κοστοστρέφειας σηκώνει συζήτηση αφού μιλάμε για μια νέα επένδυση με υψηλό κόστος και ρίσκο. Έτσι πρέπει να υπάρχει και κάποιο επιπλέον εύλογο κέρδος για αυτόν που ρισκάρει. Το γεγονός αυτό το παραδέχεται και η ΕΕΤΤ και έχει αναφέρει την δυνατότητα κάποιου μπόνους, χωρίς όμως να το έχει ορίσει ποτέ. Το μεγάλο λάθος της ΕΕΤΤ είναι αλλού. Είχε την τέλεια δυνατότητα να κάνει τις αρτιότερες ρυθμίσεις που θα είχε κάνει ποτέ και την πετάει. Εξηγούμαι. Η ΕΕΤΤ κάνει εκ των προτέρων ρυθμίσεις, κάτι που συχνά οδηγεί σε κενά αφού βασίζονται σε πάρα πολλές εκτιμήσεις. Αν είχαμε πανελλήνια διάθεση του vdsl θα ήταν υποχρεωμένη να ακολουθήσει το ίδιο σκεπτικό για την προστασία της αγοράς. Εδώ όμως έχουμε μία πολύ μικρή υλοποίηση δικτύου που αφορά όπως έχει ειπωθεί μικρό ποσοστό της αγοράς. Αντί λοιπόν να ρίξει εμπάργκο και να πάνε αυτοί οι μήνες (και οι επόμενοι που θα έρθουν) χαμένοι θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Να υποχρεώσει τον ΟΤΕ εντός μιας-δυο βδομάδας να είναι έτοιμος να δεχθεί αιτήματα χονδρικής, χωρίς να επέμβει πουθενά αλλού (ούτε στις τιμές), να παρακολουθήσει την πορεία στις τοπικές αγορές και να έχει χρήσιμα στοιχεία για όταν έρθει η ώρα της πανελλήνιας διάθεσης. Έτσι αφήνεις την αγορά να κινηθεί και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, λόγω μικρού ποσοστού διάθεσης, ακόμα και το χειρότερο σενάριο θα είχε μηδαμινές αρνητικές συνέπειες στον ανταγωνισμό των τηλεπικοινωνιακών εταιριών στην Ελλάδα. ps. Άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων δεν σημαίνει μυωπία. Κανένας; Από αυτά που διάβασα μέχρι και τη 5η σελίδα είδα από αρκετούς ένα άνευ λογικής φανατισμό και με αρκετο τρολάρισμα... υποθέσεις και συμπεράσματα χωρίς να χουν καν σκεφτει. Και όταν λέω μυωπία εννοώ ότι βλέπουμε κοντόφθαλμα και όχι το μέλλον. Μια βραχυπρόθεσμη βελτίωση δεν σημαινει απαραίτητα ότι μακροπροθεσμα ειναι η άριστη επιλογή. Προσωπικά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει "δει" η ΕΕΤΤ γιατί οι επιτροπες ανταγωνισμού ανα το κόσμο έχουν αφενός εσωτερική πληροφόρηση την οποία δεν γνωρίζουμε και αφετέρου προσομοιώνουν τα αποτελέσματα των υπο εξέταση θεμάτων. Αυτη η καθυστέρηση ενδεχομένως να είναι ένα μέσο πίεσης για την υποβολή περισσότερων δεδομένων από τον ΟΤΕ. Όπως και να χει, δεν λέω ότι πήρε την σωστή απόφαση η ΕΕΤΤ αλλά ε όχι και να λέμε ότι η ΕΕΤΤ μας έχει καταστρέψει. Και εκτος αυτου, αυτος ο φοβος του τυχον μονοπωλιου απο τον οτε παλι, δεν υπαρχει. Μονοπωλιο υπηρχε καποτε γιατι δεν αφηνε το κρατος αλλους. Σημερα υπαρχουν 10, και αν κλεισουν παλι θα εμφανιστουν αλλοι 10, η αγορα ειναι αρκετα μεγαλη και παντα θα υπαρχει χωρος για ανταγωνισμο. Εδώ κάνεις λάθος... όταν μιλάμε για τηλεπικοινωνίες όπου όχι μονο δεν υπάρχουν φθίνουσες αποδόσεις κλίμακας αλλά συνεχώς το οριακό κόστος συρρικνώνεται καθως διευρύνει τις πωλήσεις της η εταιρεία τότε το headstart έχει τεράστεια σημασία!!! Και κάτι ακόμα, επιχειρήσεις που είναι μονοπωλητες όταν έχουν απειλή εισόδου μπορεί να ακολουθήσουν μια πολιτική ασκήσεις εμποδίων εισόδου η οποια ενδεχομένως να ειναι ακόμη χειρότερη και απο ότι αν δεν την είχε (από σκοπιά total welfare) . Παραδείγματος χάρην ο ΟΤΕ θα σπαταλά τους πόρους του για διαφημίσεις και καμπάνιες... πεταμένα λεφτά δηλαδή εφόσον δεν υπάρχει ανταγωνισμός... δηλαδή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ευνοηθεί ο καταναλωτής από χαμηλότερες τιμές... υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Αυτό το έκανε η Pepsi στη Ρωσία όταν εμφανιστηκε η απειλη της Coca Cola... πριν καν μπει στην αγορα έκανε 3ετη συμβολαια με διαφημιστηκες εταιρειες ώστε να "δεσει" τα χέρια της και να δειξει ότι θα παίξει σκληρα. Το αποτέλεσμα ήταν να αποτραπεί η είσοδος της Coca Cola
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αυτό που λες είναι ένα θέμα με τους εναλλακτικούς. Απο την άλλη μήπως θα πρεπε να είναι κρατικό προιον οι οπτικες ινες ως το ΚΑΦΑΟ και μετά με μισθωση αυτών προς το κρατικο φορέα ο οποιος θα τιμολογει και θα κινείται με βάση τις ανάγκες της ανταγωνιστικότητας της αγοράς; Μια ιδέα απλά είπα... δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτο αυτό. Απλά θέλω να πω αν πάρει το headstart μια εταιρεία του βεληνεκούς του ΟΤΕ πιστευω ότι το μέλλον των εναλλακτικών είναι έξοδος απο την αγορά (και φυσικά θα έρθουν οι παλιοι "καλοι" καιροι ). Δεν είμαι υπέρ της πολιτικής των εναλλακτικών να μην έχουν σχέδια για τη VDSL όμως φοβάμαι ότι αν προχωρήσει ο ΟΤΕ μακροπρόθεσμα θα πάμε πίσω αντι μπροστα. Χώρια ότι το σχέδιο του ΟΤΕ για VDSL δεν νομίζω ότι περιορίζεται στις περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση ADSL Δε νομίζω πως μπορεί να αναμειχθεί το κράτος σε τέτοιο επίπεδο. Αυτό γινόταν όσο ο ΟΤΕ ήταν ΔΕΚΟ. Αλλά και να μπορούσε, πιστεύεις υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει σε τέτοιου είδους επενδύσεις? Παρ'όλα αυτά, οι εναλλακτικοί θα μπορούν να πατάνε πάνω στο δίκτυο των οπτικών όπως γίνεται τόσα χρόνια και με τον χαλκό. Και δε νομίζω πως τους χάλασε αυτό ε? Κι επίσης δεν μιλάμε για περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση σε ADSL αλλά για περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό. Πχ στη περιοχή μου με το ζόρι σηκώνουμε 2άρa.
kifinas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κανένας; Από αυτά που διάβασα μέχρι και τη 5η σελίδα είδα από αρκετούς ένα άνευ λογικής φανατισμό και με αρκετο τρολάρισμα... υποθέσεις και συμπεράσματα χωρίς να χουν καν σκεφτει. Κανένας. Αυτό που διάβασες είναι το αποτέλεσμα της αποδοκιμασίας των απλών χρηστών-πελατών για το 6μηνο μπλοκάρισμα του vdsl. Όπως και να χει, δεν λέω ότι πήρε την σωστή απόφαση η ΕΕΤΤ αλλά ε όχι και να λέμε ότι η ΕΕΤΤ μας έχει καταστρέψει. Τότε λέμε το ίδιο. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι κακή. Δεν είπαμε ότι η ΕΕΤΤ έφερε το ΔΝΤ
Antre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δε νομίζω πως μπορεί να αναμειχθεί το κράτος σε τέτοιο επίπεδο. Αυτό γινόταν όσο ο ΟΤΕ ήταν ΔΕΚΟ. Αλλά και να μπορούσε, πιστεύεις υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει σε τέτοιου είδους επενδύσεις? Παρ'όλα αυτά, οι εναλλακτικοί θα μπορούν να πατάνε πάνω στο δίκτυο τον οπτικών όπως γίνεται τόσα χρόνια και με τον χαλκό. Και δε νομίζω πως τους χάλασε αυτό ε? Κι επίσης δεν μιλάμε για περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση σε ADSL αλλά για περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό. Πχ στη περιοχή μου με το ζόρι σηκώνουμε 2άρa. Μάλλον έχεις δίκιο για το κράτος. Όπως είπα, απλά μια ιδεά πέταξα, χωρίς να γνωρίζω κατα πόσο ειναι εφικτο. Όσον αφορά το ΑΡΥΣ (σωστα δεν το λεω; ) είστε σίγουροι πως δεν υπήρχε κανένα κοστος (όχι μονο οικονομικα); Εγώ για παράδειγμα θυμάμαι τον ΟΤΕ να προσφέρει 24αρα και οι εναλλακτικοί μικρότερη όπου δεν είχαν δίκτυο (8αρα αν δεν απατώμαι). Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Όσον αφορά την περιοχή σου, ούτε εγω έχω καμιά τρελή γραμμή (συγχρονίζω κάπου στα 4.5 με snr στο 6) και αποτελεί και για μένα ένα καημό. Όμως σκέψου λιγο, αν ξαφνικα βγαλει VDSL ο ΟΤΕ τόσο η δική σου η περιοχη όσο και η δικη μου θα φυγουν σχεδόν όλοι απο εναλλακτικούς και θα πάνε ΟΤΕ. Αυτο δεν θα αποδυναμώσει τους εναλλακτικούς; Δεν θα κινδυνεψει πραγματικα η ανταγωνιστικότητα; Και μην ξεχνάμε ότι δεν θα μαστε μονο εμεις... ειναι και πολλοί bandwidth-a-holic που ακόμη και αν συγχονιζουν σε λογικά επίπεδα (10+ ) θα φύγουν απο αυτούς Απλά είναι πιο ευκολο να διατηρήσεις μια επιχειρηση εντός της αγοράς παρα να προτρέψεις κάποια να μπει στην αγορά.... ειδικα εν καιρό κρίσης το χάσμα μεταξυ διατηρω μια επιχειρηση εντος αγοράς και δινω κινητρο σε κάποια για να μπει ειναι τεράστεια. Και ίσως για αυτο να ειναι λιγο πιο "συντηρητική" η ΕΕΤΤ (χωρις φυσικα να αποκλύω το ενδεχόμενο λάθος απόφασης.. απλά έγραψα γιατι δεν μου άρεσαν οι φανατισμοι και υπερβολες)
kifinas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέσω ΑΡΥΣ οι εναλλακτικοί θα δίνουν ακριβώς τα ίδια δύο πακέτα (30 & 50) ΑΝ οι ίδιοι το επιθυμούν. 50άρες σημαίνει ανάγκη για μεγάλη αύξηση της διεθνής διασύνδεσης τους. Δεν θα πάνε όλοι στον ΟΤΕ γιατί θα υπάρχει χονδρική. Θα πάνε όπου επιθυμούν. Εν καιρό κρίσης το να σταματάς ένα τόσο μεγάλο επενδυτικό σχέδιο σίγουρα δεν είναι θετικό.
Antre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέσω ΑΡΥΣ οι εναλλακτικοί θα δίνουν ακριβώς τα ίδια δύο πακέτα (30 & 50) ΑΝ οι ίδιοι το επιθυμούν. 50άρες σημαίνει ανάγκη για μεγάλη αύξηση της διεθνής διασύνδεσης τους. Δεν θα πάνε όλοι στον ΟΤΕ γιατί θα υπάρχει χονδρική. Θα πάνε όπου επιθυμούν. Εν καιρό κρίσης το να σταματάς ένα τόσο μεγάλο επενδυτικό σχέδιο σίγουρα δεν είναι θετικό. Με κόστος...; Θέλω να πω έτσι τσάμπα χρησιμοποιούσαν το δίκτυο του ΟΤΕ; Εν καιρώ κρίσης οι λίγοι βρίσκουν ευκαιρία να φάνε τους πολλους... και αυτό το ενδεχόμενο δεν αποκλείεται και για τον ΟΤΕ
kifinas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Στο "ιδιόκτητο" πληρώνουν το κόστος του βρόχου, στο ΑΡΥΣ θα πληρώνουν το κόστος της ενοικίασης της πόρτας. Οι τιμές είχαν συζητηθεί μεταξύ τους από το καλοκαίρι. Σου είπα όμως και πριν. Η ΕΕΤΤ χαλάει την ευκαιρία για ένα πολύ καλό πείραμα ως προς την ρύθμιση.
Antre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ίσως να αποτελει ένα μέσο άσκησης πίεσης για την απόσπαση περισσότερων δεδομένων απο τον ΟΤΕ... ή ίσως απλά να ειναι ευθυνοφοβοι και να φοβουνται να πάρουν την αποφαση τωρα... Who knows... ισως να χεις και δικιο, δεν βρίσκω λόγο να συνεχίσω να γράφω. Απλά αν κάνεις μια γρήγορη ανασκοπηση των πρώτων 4-5 σελίδων θα καταλαβεις γιατι έγραψα Υ.Γ. Επειδη τυγχάνει να ασχολουμαι αυτο το καιρο με τεχνικες που ακολουθούν οι επιτροπες ανταγωνισμου και επειδη έχω δει πόσο πολυσυνθετες είναι οι αποφάσεις τους για αυτο και αφήνω ενα ερωτηματικο στο αν ήταν όντως λαθος τους.
kifinas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν λέω πως αυτά που γράφεις δεν έχω βάση, το αντίθετο. Απλά εκφράζω μια άλλη απτική γωνία. Πάντως δεν θεωρώ τυχαίο γεγονός την (πρωτόγνωρη) αντίδραση των απλών χρηστών. Σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα